vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 13.612
- Πόντοι
- 5.827
Είπα λοιπόν να κάνω το κασκαντεριλίκι με αυτή την καινούρια, σπανιόλα, την Μπέλλα στο Φυλής 65 πάνω. ΠΡΟΣΟΧΗ, κίνδυνος-θάνατος, ΦΟΛΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ! Πέρασμα προφυλακτικού σε πεσμένο μόριο, προκαταρκτικά μηδέν, φιλιά μηδέν, γλείψιμο δεν αφήνει, δάχτυλο γιοχ. Σε υπόδειξή μου να βάλει το προφυλακτικό μετά που θα σηκωθεί, η απάντησή της ήταν "σιγά σιγά, όχι νεύρα".
Συνεννόηση μπουζούκι όπως καταλαβαίνετε. Τη γάμησα σε ιεραποστολικό όπου είχε το κεφάλι γυρισμένο 180 μοίρες μην τυχόν και πλησιάσω το στόμα μου ο λεπρός και μετά το γυρίσαμε σε πισωκολλητό, όπου ήταν σχεδόν καθισμένη στα πόδια και είχε τη μέση τόσο χαμηλά που δε βόλευε καθόλου. Καθ' όλη τη διάρκεια της συνεδρίας είχε επίσης ένα ύφος λες και μου κάνει χάρη. Με αυτά και μ' αυτά δεν μπορούσα να τελειώσω. Όταν τελείωσα με το ζόρι στο χέρι αναγκαστικά, αυτή έφυγε χωρίς να χαιρετήσει και χωρίς να πει λέξη. Χρόνια είχα να φάω τέτοια φόλα μεγατόνων. Καλύτερα με το 20ρικό μου να αγόραζα μπανανόφλουδες, μεγαλύτερο τόπο θα πιάνανε. Έπρεπε να το περιμένω όταν ο τσάτσος ανακοίνωσε απλό πρόγραμμα, αλλά συνήθως υπερισχύει η γοητεία του καινούριου. Τώρα αν κάποιος μπορεί να χύσει απλά λόγω εμφάνισης, ας κοπιάσει. Που για μένα δεν είναι τίποτα το φοβερό εμφανισιακά, το βυζί της είναι 2άρι και αυτό σιλικονάτο. Το μόνο θετικό πάνω της και μόνο αυτό ότι είναι λεπτή και ότι έχει λαμπερή επιδερμίδα.

Τελευταία τροποποίηση: