Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (4 μέλη και 42 επισκέπτες)

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
171
Like
34.477
Πόντοι
37.562
ντροπη σε αυτες και ντροπη σε οσους συνεχιζουν να πηγαινουν σε τετοιο ειδους μαγαζια
τουλαχιστον στα ντελα δεν εχω ακουσει να χλευαζουν ετσι πελατη μεσα στα μουτρα του
φυσικα μπορει να εχουν οτι αποψη θελουν και προφανως ενας τυπος που ειναι μοντελο δε χρειαζετε καν τετοιες υπηρεσιες...αλλα οχι να κοροιδευουν ετσι το ατομο που τις πληρωνει

Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.989
Πόντοι
5.956
Περασμα ξανα απο νουρου μασαζ Αγιου Δημητριου χθες ,αλλα αυτη την φορα δεν αντεξα την μποχα!Δεν λεω ειχα περασει πολυ ωραια την πρωτη φορα αλλα αυτη η μυρωδια ενιωσα να μου λιωνει τα ρουθουνια!Ειπα στο μωρακι δεν αισθανομαι καλα και εστριψα!Αν δεν πας με ταμπον στα ρουθουνια δεν την παλευεις εκει μεσα!
Τι μύριζε?

gavarit93

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2019
Κριτικές
4
Like
81
Πόντοι
0
καλησπερα το σπα ελιτ λεει τιποτα?

Jim_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2021
Like
76
Πόντοι
0
Φίλε να είσαι λίγο προσεκτικός στους χαρακτηρισμό σου.
Και άλλος είπε τα ίδια.

Καλή συνέχεια

Εγγρ.
11 Ιαν 2020
Κριτικές
2
Like
937
Πόντοι
361
Καλημέρα σε όλους, είμαι αρκετά παλιός εδώ μέσα, έχω αρκετή εμπειρία σε μαγαζιά του είδους τόσο στην πόλη μας όσο και στην Αθήνα. Συναγωνιστής του έρωτος...άκουσε κορίτσια να χλευάζουν κάποιον κύριο που πέρασε από το μαγαζί τους...
Αναρωτιέμαι όταν του χάιδευαν τον πούτσο και τις περιέλουζε με τα χύσια του δεν τους πείραζε η εμφάνιση του?
Είναι όντως καριόλες.
Αλλά αυτό που έχει σημασία για τα κορίτσια αυτά είναι ότι αυτές είναι οι πουτάνες που κάθε μέρα ασχολούνται με πούτσες και αν ο πελάτης είναι άσχημος αυτές πάλι θα σκύψουν μπροστά στα αρχίδια του.
Είναι λυπηρό κούκλες να μιλάτε υποτιμητικά για την εικόνα κάποιου κυρίου που σας πλήρωσε για να δείτε με τα ωραία ματάκια σας την πούτσα του , να την πιάσετε με τα ωραία δαχτυλάκια σας και να σας χύσει στα ωραία σας χεράκια.
Αυτά. Μην ξεχνάτε λοιπόν, εσείς είστε πουτάνες όχι εμείς μαλάκες.
Συμφωνώ και σε λίγο θα γλείφουν ιδρωμένα αρχίδια για κανένα 20ρικο!

thesspunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Κριτικές
6
Like
1.137
Πόντοι
376
Μια απορία: Αλήθεια εκεί στο massagio πιστεύουν πως με τα στόρι τους το διαφημίζουν το μαγαζί;

Kounel@

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2016
Κριτικές
54
Like
3.340
Πόντοι
7.191
Κλείνω ραντεβού σήμερα για λαουρα στο ζεσι σπα σήμερα ύστερα από κάποια θετικά σχόλια για την κοπέλα!!φτανω ακριβώς στο ραντεβού ανοίγει η πόρτα ήταν μια Αθήνα αν θυμάμαι καλά και μια άλλη μελαχρινή Άννα!!σκεφτομαι οκ μήπως άργησε η λαουρα να βγει και κάθομαι!!μου λέει εμείς οι 2 είμαστε!!ψιλο μου γυρνάει ο εγκέφαλος βλέπω την Άννα είχε τσιμπουκοφατσα τεσπα λέω οκ έλα εσυ!!σηκωνεται και την επεξεργάζομαι καλύτερα και κολά εγώ έκλεισα με την λαουρα που είναι;;μου απαντάει μόλις μπήκε σε πρόγραμμα!!και της λέω εγώ τότε τη έκλεισα ραντεβού κ γτ ήρθα μέχρι εδώ τζάμπα;;;και σηκώθηκα κ έφυγα!!τι να πω ποσό μαλακισμενες συμπεριφορές και αντιεπαγγελματικες θα δούμε ακόμα!!!ελεος .....

level91

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Κριτικές
4
Like
584
Πόντοι
300
Περασμα χθες απο Κορινα στην ολγας,μασαζ τιποτα κατι χαδια ισα ισα να χαμε να λεγαμε με ενα λαδι που ουτε μυριζε ουτε γλιστρουσε κι ολας!Χωρος πολυ κακος ρε παιδια ενα σπιτι παλιο μεγαλο διπλα στο σαλονι ο χωρος για το μασαζ και το μπανιο!Με το που μπηκα στην εισοδο ειχε κατι παιδικα παπουτσακια και παιχνιδια!Παω για ντουζ και στο διαδρομο μετα το μπανιο την βλεπω να ανοιγει μια πορτα και να μιλαει με καποιον αρα υπαρχει κι αλλο ατομο στο σπιτι!!!Συνεχιζοντας στα του μασαζ γυρισα ξεκινησε πιπα καλη και βαθια και τα βυζια απ εξω...Εκει ξαφνικα παρατηρησα τριχες γυρω γυρω απ την καθε ρογα!Το μουνι αν και δεν εβγαλε εσωρουχο οι τριχες ξεπηδουσαν απ τα αριστερα και τα δεξια!ΔΕν καταφερα να τελειωσω εκανα ενα γρηγορο ντουζ και δρομο!Δεν ειναι απλα σαρανταρα,αλλα μαλλον πατημενη εξηνταρα που κοιταει να μαζεψει οτι μπορει για τα γεραματα!Δεν προκειται να με ξαναδει!

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.263
Πόντοι
3.497
Περασμα χθες απο Κορινα στην ολγας,μασαζ τιποτα κατι χαδια ισα ισα να χαμε να λεγαμε με ενα λαδι που ουτε μυριζε ουτε γλιστρουσε κι ολας!Χωρος πολυ κακος ρε παιδια ενα σπιτι παλιο μεγαλο διπλα στο σαλονι ο χωρος για το μασαζ και το μπανιο!Με το που μπηκα στην εισοδο ειχε κατι παιδικα παπουτσακια και παιχνιδια!Παω για ντουζ και στο διαδρομο μετα το μπανιο την βλεπω να ανοιγει μια πορτα και να μιλαει με καποιον αρα υπαρχει κι αλλο ατομο στο σπιτι!!!Συνεχιζοντας στα του μασαζ γυρισα ξεκινησε πιπα καλη και βαθια και τα βυζια απ εξω...Εκει ξαφνικα παρατηρησα τριχες γυρω γυρω απ την καθε ρογα!Το μουνι αν και δεν εβγαλε εσωρουχο οι τριχες ξεπηδουσαν απ τα αριστερα και τα δεξια!ΔΕν καταφερα να τελειωσω εκανα ενα γρηγορο ντουζ και δρομο!Δεν ειναι απλα σαρανταρα,αλλα μαλλον πατημενη εξηνταρα που κοιταει να μαζεψει οτι μπορει για τα γεραματα!Δεν προκειται να με ξαναδει!
Και αν επιτρέπεται πόσο πλήρωσες για τη φάση? Γιατί έχω ακούσει ότι είναι πιο ακριβή από το Λούβρο. Συγκαταλέγεται στα μουσεία για αυτό συγκρίνω. Στο Λούβρο μπαίνεις με 17€.

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.263
Πόντοι
3.497
Επειδή μας έχουν ταράξει στη μούφα. Από την εμπειρία μου αδελφέ αν είχε αυτά τα βυζια θα είχε βγάλει γκόμενο το καλοκαίρι με Tesla τουλάχιστον. Αν πάλι είναι πρακτορειακο το κορμί θα ήθελε 150. Εδώ αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον χρειάζεται κάποια ψιλά για πετρέλαιο και σου λέει κάποιος θα βρεθεί να με πληρώσει. Τελος πάντων. Αν αποδειχτεί ότι είναι αλήθεια οι φωτό θα προσκυνήσω !

level91

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Κριτικές
4
Like
584
Πόντοι
300
Και αν επιτρέπεται πόσο πλήρωσες για τη φάση? Γιατί έχω ακούσει ότι είναι πιο ακριβή από το Λούβρο. Συγκαταλέγεται στα μουσεία για αυτό συγκρίνω. Στο Λούβρο μπαίνεις με 17€.
50 ευρώ φιλε

moustakalis

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2009
Like
7
Πόντοι
0
Επειδή μας έχουν ταράξει στη μούφα. Από την εμπειρία μου αδελφέ αν είχε αυτά τα βυζια θα είχε βγάλει γκόμενο το καλοκαίρι με Tesla τουλάχιστον. Αν πάλι είναι πρακτορειακο το κορμί θα ήθελε 150. Εδώ αντιλαμβάνομαι ότι μάλλον χρειάζεται κάποια ψιλά για πετρέλαιο και σου λέει κάποιος θα βρεθεί να με πληρώσει. Τελος πάντων. Αν αποδειχτεί ότι είναι αλήθεια οι φωτό θα προσκυνήσω !
εμένα πάντως μου θυμίζει την Κλειώ, παλιά καραβάνα των μασατζίδικων....κυρίως σε Βασίλη και Μαριάννα.

Αν είναι αυτή, είναι καλή περίπτωση
:pipa1:

giannis_alefragkis

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
310
Πόντοι
21
Αλάνια τι κάνετε? Σκέφτομαι αυτές τις μέρες να πάω crystal και ήθελα να ρωτήσω άμα αξίζει να κάνω μασάζ με τη Τόκιο?

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
28
Πόντοι
0
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για Aqua spa ;;θέλω. Να το επισκεφτώ για πρώτη φορά όποτε μια βοήθεια θα ήταν χρήσιμη!!!ευχαριστω
Έχω από Αύγουστο να πάω, μέχρι τότε τίποτε νέο και αξιόλογο. Θέλω να το επισκεφτώ σύντομα.

Nikiforos70

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2021
Like
28
Πόντοι
0
Καλησπέρα . Έχει πάει κανείς στο νέο χώρο του Ζέση δίπλα στο one salonika . Το μπάνιο είναι ακόμα κοινό ; Λίγο άβολο . Η Λάουρα παίζει ακόμα ;
Που ακριβώς πήγε το Ζεσι. Όλοι λένε δίπλα στο one Salonga αλλά πού;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom