Η τρελοί η άρρωστοιεξυπναδα τι αλλο![]()
Ενας νορμάλ άνθρωπος δεν θα κάνει τέτοια πράματα, ουτε να ασχολείται
Έχει άλλες δουλειές να κάνει στη η ζωή του
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλημέρα σε όλους και καλο Σαββατοκύριακο
Η τρελοί η άρρωστοιεξυπναδα τι αλλο![]()
ίσως αυτό να είναι αμέλεια και γενική αδιαφορία , όχι όμως προς τα κορίτσια ειδικά , δηλ. αυτός που το κάνει , μπορεί να στήνει και τούς φίλους του, να μην πηγαίνει στον οδοντίατρο σε προγραμματισμένο ραντεβού κλπ ...Εντάξει δεν φοβάμαι να μου κάνουν κατι κακο στο δωμάτιο, λίγο δύσκολο) Σε μενα όπως και στις άλλες κοπέλες παίζουν παιχνίδια τύπου κλείνουν ρανδεβου και δεν έρχονται η δεν απαντάνε καθόλου, χειρότερα όταν έχουν κλείσει πριν μια, δύο μέρες...
Και μετα λέτε γιατί δεν παμε αλλα ξενοδοχεία, σπίτια η αλλες ωρες)
Οκ, κάνουν σπάσιμο...)
Και τη καταλαβαίνουν;)
παιχτη μην χρυσωνεις το χαπι υπαρχουν και αυτα που περιγραφει η στελλα σε πολυ εντονο βαθμο...οποτε μην παραπονιομαστε γιατι οι κοπελες δεν πανε σε σπιτια η παρα μονο σε συγκεκριμενα χοτελίσως αυτό να είναι αμέλεια και γενική αδιαφορία , όχι όμως προς τα κορίτσια ειδικά , δηλ. αυτός που το κάνει , μπορεί να στήνει και τούς φίλους του, να μην πηγαίνει στον οδοντίατρο σε προγραμματισμένο ραντεβού κλπ ...
δεν προσπαθώ να δικαιολογήσω, προσπαθώ να σκεφτώ μια εξήγηση , γιατί αυτός που το κάνει εχει και ο ίδιος ζημιά , "χάνοντας" μια κοπέλα με την οποία πιθανόν περνάει καλά , προσωπικά δεν το κάνω ποτέ , γιατί με ενοχλεί πολύ όταν κάνουν σε μένα και το αποφεύγω πάση θυσία .παιχτη μην χρυσωνεις το χαπι υπαρχουν και αυτα που περιγραφει η στελλα σε πολυ εντονο βαθμο...οποτε μην παραπονιομαστε γιατι οι κοπελες δεν πανε σε σπιτια η παρα μονο σε συγκεκριμενα χοτελ
φιλε μου για να ξερουμε ολοι οτι εμεις χαλαμε μονοι μας την πιατσα μια κοπελα νηματοθετρια οταν ξεκινησε πριν καποια χρονια πηγαινε σχεδον σε ολα τα χοτελ εκτος απο τα βπ εφαγε στα πρωτα ραντεβου που εκανε σε μια πρωτη εβδομαδα πανω απο 10 στησιματα σε διαφορετικα χοτελ ... μετα βεβαια ξερεις τι εκανε αραχτη στο μπιλ ουτε στο πριβε δεν παει που ειναι απεναντιδεν προσπαθώ να δικαιολογήσω, προσπαθώ να σκεφτώ μια εξήγηση , γιατί αυτός που το κάνει εχει και ο ίδιος ζημιά , "χάνοντας" μια κοπέλα με την οποία πιθανόν περνάει καλά , προσωπικά δεν το κάνω ποτέ , γιατί με ενοχλεί πολύ όταν κάνουν σε μένα και το αποφεύγω πάση θυσία .
τέτοιοι τουλάχιστον απαντάνε)ίσως αυτό να είναι αμέλεια και γενική αδιαφορία , όχι όμως προς τα κορίτσια ειδικά , δηλ. αυτός που το κάνει , μπορεί να στήνει και τούς φίλους του, να μην πηγαίνει στον οδοντίατρο σε προγραμματισμένο ραντεβού κλπ ...
φαντάσου πόσο για μένα είναι μακριά να πάω κάπου που δεν έχω και αμάξι ούτε μηχανάκιΓια κάποιους όμως το Bill είναι μακρυά![]()
Το καταλαβαίνω, έχεις το δίκιο σου, με λεωφορείο κλπ δεν γίνεταιφαντάσου πόσο για μένα είναι μακριά να πάω κάπου που δεν έχω και αμάξι ούτε μηχανάκι
αεροπλάνο θέλω ? επίσης όταν θέλουν τώρα η σε μισή ώρα)Το καταλαβαίνω, έχεις το δίκιο σου, με λεωφορείο κλπ δεν γίνεται![]()
καλη εβδομαδα κουκλαΚαλη εβδομαδα σε ολους ??
επισηςκαλη εβδομαδα κουκλα
Αφού την έχεις μεγάλη ελα να με γαμησεις και να τραβάς βίντεο η φοτο σοστα να μη φαίνεται μικρήΚανέναν με ψωλαρα μεγάλη θα δούμε πότε να γαμιεσαι η όλο οι μικροί μεγέθους σε προτιμούν
Κουκλαρα... Ειδική στο μασάζ