Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.101
Πόντοι
3.556
Ναι φυσικά! Τσούζει φοβερά να μιλάει ένας αληταράς που εχει ενα σκασμό καταδικαστικές αποφάσεις επειδη ό,τι γράφει ειναι σάπιο και λάσπη. Άρα, ειναι δεδομένο οτι ο λόγος του ειναι πιστευτός…

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
Όταν μπει φυλακή να τα γράψεις αυτά, μέχρι τότε μώκο...

Καλό καλοκαίρι ΑΘΗΝΑΊΕ ΕΔΕΣΙΤΗ.

:2funny: :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.422
Πόντοι
2.786

Καλό καλοκαίρι ΑΘΗΝΑΊΕ ΕΔΕΣΙΤΗ.

:2funny: :2funny:
Δεν είπα οτι εχει κανει καμία δολοφονία για να μπει μέσα. Να σου πω… την πίνεις χοντρά? Εχει μαλακεψει εντελώς ο εγκέφαλος σου! Κόψτο ρε μπαφιαρη! :)

Ο τύπος εχει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ, πράγμα που σημαίνει οτι ειναι το πλέον αναξιόπιστο λαμόγιο κι οτι λεει ειναι για τα σκουπίδια (για εσάς δηλαδή) και για τα σκουπίδια γενικότερα :)

Το καλοκαίρι τελείωσε. Έχουμε φθινόπωρο μπαφιαρη και υποστηρικτή της σφαγής παιδιών στο Μελιγαλά :)

Τραβά τωρα στην πλατεία Κυψέλης να πάρεις το χόρτο σου :)

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.659
Πόντοι
1.106
Επειδή αυτό το "επιχείρημα" το χρησιμοποιεί και ο κλόουν, υποθέτω θα είναι η γραμμή, με ποιό τρόπο θα μπει φυλακή;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.101
Πόντοι
3.556
Δεν είπα οτι εχει κανει καμία δολοφονία για να μπει μέσα. Να σου πω… την πίνεις χοντρά? Εχει μαλακεψει εντελώς ο εγκέφαλος σου! Κόψτο ρε μπαφιαρη! :)

Ο τύπος εχει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ, πράγμα που σημαίνει οτι ειναι το πλέον αναξιόπιστο λαμόγιο κι οτι λεει ειναι για τα σκουπίδια (για εσάς δηλαδή) και για τα σκουπίδια γενικότερα :)
Να σου πω, ως αθηναιος ΕΔΕΣιτης πρέπει να είσαι πολύ ξεφτερι, πως το σκέφτηκες αυτό άραγε; πιο συχνό ειναι το Αλβανός τουρίστας :2funny:

Το καλοκαίρι τελείωσε. Έχουμε φθινόπωρο μπαφιαρη και υποστηρικτή της σφαγής παιδιών στο Μελιγαλά :)
Αυτό να το πεις στον κουλη, αυτός είπε καλο καλοκαίρι μεσα Σεπτέμβρη, τι όχι;

Τραβά τωρα στην πλατεία Κυψέλης να πάρεις το χόρτο σου :)
Εσύ τράβα στο μεταξι να γλειψεις γυφτικη κωλότρυπα, ως κοπρολαγνος εχεις διαπρέψει εδω μεσα, καλα τα λεει ο Άγιος:2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.422
Πόντοι
2.786
Επειδή αυτό το "επιχείρημα" το χρησιμοποιεί και ο κλόουν, υποθέτω θα είναι η γραμμή, με ποιό τρόπο θα μπει φυλακή;
Δεν σου θυμίζει ταλε κουάλε τις αντιδράσεις των αντίστοιχων σούργελα απο την άλλη πλευρά για κάτι Χίους και τέτοια άτομα?

Same shit, different color :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.422
Πόντοι
2.786
Να σου πω, ως αθηναιος ΕΔΕΣιτης πρέπει να είσαι πολύ ξεφτερι, πως το σκέφτηκες αυτό άραγε; πιο συχνό ειναι το Αλβανός τουρίστας :2funny:
Η μπαλίτσα στην εξέδρα! Έτσι μπράβο :)

Αυτό να το πεις στον κουλη, αυτός είπε καλο καλοκαίρι μεσα Σεπτέμβρη, τι όχι;
Εσυ επειδη είσαι χασικλας πιστεύεις οτι ειναι καλοκαίρι? :) Μου αρέσει που προτείνεις και σε αλλα μέλη να τα κεράσεις μπαφιδια :)

Εσύ τράβα στο μεταξι να γλειψεις γυφτικη κωλότρυπα, ως κοπρολαγνος εχεις διαπρέψει εδω μεσα, καλα τα λεει ο Άγιος:2funny:
Τραβα στην πλατεία κυψέλης να πάρεις το χόρτο σου ρε χασικλα. Παρε και τίποτε άλλο, μην μένεις μονο σε αυτα. Τα χασισια ειναι για φλωρακια, εσυ είσαι για παραπάνω! :)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.101
Πόντοι
3.556
Η μπαλίτσα στην εξέδρα! Έτσι μπράβο :)
Δες το βιντεακι με την συνέντευξη του τις προάλλες, εκεί μιλάει για όλα.
Ξέρω, σιγά μη το δεις αλλά, μη ζητάς από εμένα εξηγήσεις, έχεις απο τον ίδιο όσες θες :wink:
Εσυ επειδη είσαι χασικλας πιστεύεις οτι ειναι καλοκαίρι? :) Μου αρέσει που προτείνεις και σε αλλα μέλη να τα κεράσεις μπαφιδια :)
O Κουλης ειναι χασικλας δηλαδή που ευχήθηκε καλο καλοκαίρι προχθές;
Εγω άλλωστε χασικλας δεν ειμαι, δεν θα είχα το παραμικρό πρόβλημα να το παραδεχτώ.
Άλλωστε ξέρεις πολλούς χασικλες με τόση καλή μνήμη που σε ξεφτιλίζουν εδω μεσα ;
Μη μου το κάνεις τόσο εύκολο, δυσκόλεψε με να έχει λίγο σασπένς :2funny:
Τραβα στην πλατεία κυψέλης να πάρεις το χόρτο σου ρε χασικλα. Παρε και τίποτε άλλο, μην μένεις μονο σε αυτα. Τα χασισια ειναι για φλωρακια, εσυ είσαι για παραπάνω! :)
Εγω εννοείται ότι είμαι για πολλά παραπάνω, χασικλας βεβαια και γενικά οτιδήποτε εθιστικό δεν παίρνω, δε μαρεσει να εθίζομαι γενικότερα, βεβαια, χίλιες φορές να ειναι κάποιος χασικλας παρά λεβιτρομανής επειδή δε του σηκωνεται το μαραμένο πουτσακι που του έχει πάει στα τάρταρα από τα 40 του...
Άραγε στα 40 σου, έκανες τα 40 στο πουτσακι σου;
Θα μου πεις, για αυτο βολεύεσαι μόνο με γλώσσα στα γυφτακια του μεταξιού, μπορείς και καλύτερα όμως, να αρχίσεις να γλείφεις κωλοτρυπες σε ντοπιες ως δεξιος μπατριωτης, και παν' απ' όλα δε , ως ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΔΕΣΙΤΗΣ:2funny: :2funny:

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.422
Πόντοι
2.786
Δες το βιντεακι με την συνέντευξη του τις προάλλες, εκεί μιλάει για όλα.
Ξέρω, σιγά μη το δεις αλλά, μη ζητάς από εμένα εξηγήσεις, έχεις απο τον ίδιο όσες θες :wink:
H μπαλίτσα στην εξέδρα και προσπάθεια αντυπωλείτεφσης!!!! :tooth:

O Κουλης ειναι χασικλας δηλαδή που ευχήθηκε καλο καλοκαίρι προχθές;
Εγω άλλωστε χασικλας δεν ειμαι, δεν θα είχα το παραμικρό πρόβλημα να το παραδεχτώ.
Άλλωστε ξέρεις πολλούς χασικλες με τόση καλή μνήμη που σε ξεφτιλίζουν εδω μεσα ;
Μη μου το κάνεις τόσο εύκολο, δυσκόλεψε με να έχει λίγο σασπένς :2funny:
Ο Κούλης σίγουρα δεν είναι χασίκλας! Εσύ από την άλλη σίγουρα είσαι χασίκλας :) Προσφέρεις και μπάφα σε μέλη εδώ! Από μνήμα ακόμα αντέχεις αλλά είσαι κουράδι 25 χρονών. Κάτσε να φτάσεις 30-35 που θα σου το έχει κάψει το χόρτο, χασίκλα μου :)

Εγω εννοείται ότι είμαι για πολλά παραπάνω, χασικλας βεβαια και γενικά οτιδήποτε εθιστικό δεν παίρνω, δε μαρεσει να εθίζομαι γενικότερα, βεβαια, χίλιες φορές να ειναι κάποιος χασικλας παρά λεβιτρομανής επειδή δε του σηκωνεται το μαραμένο πουτσακι που του έχει πάει στα τάρταρα από τα 40 του...
Πάρε λοιπόν και παραπάνω αν είσαι για πολλά παραπάνω. Να σνιφάρεις τίποτα, να βαρέσεις καμιά ένεση. Εγώ σε προτρέπω να το κάνεις σαν γνήσιος "μάγκας" κυψελιώτης!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Άραγε στα 40 σου, έκανες τα 40 στο πουτσακι σου;
Θα μου πεις, για αυτο βολεύεσαι μόνο με γλώσσα στα γυφτακια του μεταξιού, μπορείς και καλύτερα όμως, να αρχίσεις να γλείφεις κωλοτρυπες σε ντοπιες ως δεξιος μπατριωτης, και παν' απ' όλα δε , ως ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΕΔΕΣΙΤΗΣ:2funny: :2funny:
Mια χαρά δουλεύει, μην μου κωλοτριβεσαι πάλι και με ρωτάς για την πούτσα μου όπως κάποια άλλα πουστράκια εδώ μέσα :) Είσαι και κρυφοπουστάκι? Αυτό δεν το ξέραμε! :)

Τράβα στην πλατεια του μπουρδέλου που ζεις λοιπον με τα τζάνκια και τα πρεζόνια να κάνεις παρέα ασκουπιδαριό και υποστηρικτή της σφαγής παιδιών στον Μελιγαλά :)

Είσαι εκεί που ανήκεις χασικλίδικο σκουπιδαριό :) Και έτσι ΠΡΕΠΕΙ!

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ξέρετε ότι άμα ενωθούμε οι αντιεμβολιαστες βγάζουμε κυβέρνηση, μετά ξέρετε τι θα γίνει; Θα κάνουμε τα όνειρα σας πραγματικότητα, θα τρώτε φάπες να βάλετε μυαλό.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.422
Πόντοι
2.786
Ξέρετε ότι άμα ενωθούμε οι αντιεμβολιαστες βγάζουμε κυβέρνηση, μετά ξέρετε τι θα γίνει; Θα κάνουμε τα όνειρα σας πραγματικότητα, θα τρώτε φάπες να βάλετε μυαλό.
Ναι... κι αν η γιαγά μου είχε φτερά θα ήτανε αεροπλάνο!

Προς το παρόν τρώτε εσεις τις φάπες, όξω από τα μαγαζιά χτικιάρηδες και τραβάτε για rapid :)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.422
Πόντοι
2.786
To γκαρσόνι! ΚΑΦΕ ΡΕ ΜΟΥΛΕ!!!! :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

1631988413803.jpeg

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.422
Πόντοι
2.786
Πάτα μου ένα like σκουπιδάκι χασίκλα :) Σίγουρα σου αρέσουν αυτά! Εντάξει... δεν έσφαξαν παιδάκια οπότε δεν είναι και το καλυτερό σου, αλλά οκ... κάτι είναι κι αυτό :)

1631988655349.jpeg

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒOU ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΑΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΎΝ ΚΑΤΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ. Στο τέλος έχει και απόψεις από Έλληνες οδηγούς….

Για να δείτε πως σας βλέπουμε τώρα.. Α ξέρω και ένα που σκοτώθηκε φορώντας ζώνη, ο αδερφός του δεν φορούσε πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο πριν πέσει στο νερό…….

? H Βλακεία επαναλαμβάνεται με διαφορετική θεματολογία

sigman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2019
Κριτικές
4
Like
1.058
Πόντοι
366
Βλέπω είσαι «κάθετος» φαίνεται πως είμαστε βλάκες ενώ εσυ έκανες την ερευνά σου, για στείλε κανένα λινκ από που ενημερώνεσαι γενικά? Μπας και ξεστραβωθούμε και εμείς δλδ…..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.286
Πόντοι
8.006
Πού να δεις τι θα γινει αν ενωθουν οι βεγκαν και βγαλουν κυβερνηση
Θα σουβλιζουμε φακές το Πασχα

Εγω ειμαι ακομη σοκαρισμενος απο το γεγονος οτι βρεθηκε συστημα να σου δωσει καποτε "θεση ευθυνης" (απο την οποια τσακωθηκες με ολο τον κοσμο), αναρωτιεμαι ποιο συστημα ηταν αυτο που διαλεξε εσενα ως καταλληλο να διαχειριστείς ακομη και την εκδοση των κοινοχρηστων σε πολυκατοικια

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.769
Πόντοι
786
Πού να δεις τι θα γινει αν ενωθουν οι βεγκαν και βγαλουν κυβερνηση
Θα σουβλιζουμε φακές το Πασχα

Εγω ειμαι ακομη σοκαρισμενος απο το γεγονος οτι βρεθηκε συστημα να σου δωσει καποτε "θεση ευθυνης" (απο την οποια τσακωθηκες με ολο τον κοσμο), αναρωτιεμαι ποιο συστημα ηταν αυτο που διαλεξε εσενα ως καταλληλο να διαχειριστείς ακομη και την εκδοση των κοινοχρηστων σε πολυκατοικια
σε κάνα κολ σέντερ σε δάνεια, κάρτες, προβλήματα με κινητά θα ήταν

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.293
Πόντοι
456
Ο Λαζόπουλος για τις παρενέργειες:

Μία περιπέτεια υγείας είχε ο Λάκης Λαζόπουλος λίγες ημέρες μετά τη χορήγηση του εμβολίου για τον κορωνοϊό

Μιλώντας στα «Νέα», αποκάλυψε πως «Το Σάββατο σηκώθηκα με ένα βάρος στο πόδι, μια δυσκολία στην κίνηση. Πήρα τηλέφωνο τον φίλο μου, γιατρό Γιώργο Παπαθέου και του είπα να έρθει να με δει. Εκείνος έκρινε ότι πρέπει να πάω στο Υγεία. Πήγα, έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του»

Μετά όμως δεν του έφτανε αυτό και πήγε να κάνει και τη 2η δόση να το σιγουρέψει:

Μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Ιουνίου ένιωσα μια πραγματική διάλυση του οργανισμού μου, που ήταν φυσιολογική και αναμενόμενη. Ακόμα δεν μπορούμε να πούμε ότι αυτή η σπάνια παρενέργεια με κυνηγάει εμένα προσωπικά, αλλά εκτιμώ ότι μπορεί να είναι στις παρενέργειες του εμβολίου.

Κόντεψε να σακατευτεί και ακόμα το σκέφτεται αν ήταν παρενέργειες από το εμβόλιο. Τι είναι μωρέ μια θρομβοσούλα που σου αχρηστεύει το πόδι, φυσιολογικό και αναμενόμενο, ψιλοπράματα.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.422
Πόντοι
2.786
Ο Λαζόπουλος για τις παρενέργειες:

Μετά όμως δεν του έφτανε αυτό και πήγε να κάνει και τη 2η δόση να το σιγουρέψει:

Κόντεψε να σακατευτεί και ακόμα το σκέφτεται αν ήταν παρενέργειες από το εμβόλιο. Τι είναι μωρέ μια θρομβοσούλα που σου αχρηστεύει το πόδι, φυσιολογικό και αναμενόμενο, ψιλοπράματα.

Υπάρχει ακόμα αυτός? Κι αν ναι… ποιος τον ακούει πλέον? :)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.098
Πόντοι
1.496

Οριστικό: Άμεσα τρίτη δόση για όλους - Τότε ξεμπερδεύουμε με τον κορωνοϊό

Η τρίτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού έχει ήδη αρχίσει να χορηγείται στους πολίτες, με τη Ματίνα Παγώνη να επισημαίνει πως αυτή θα ισχύσει για όλους σύντομα.

«Εννοείται θα κάνουμε τρίτη δόση. Το έχουμε πει εδώ και καιρό. Περιμένουμε την Επιτροπή των Εμβολίων, που αργούν στις εισηγήσεις τους» σημείωσε η κ. Παγώνη, λέγοντας ότι μέσα στον Οκτώβριο θα προχωρήσει το θέμα.

Σύμφωνα με την ίδια, μετά τους ανοσοκατασταλμένους και τους υγειονομικούς, προτεραιότητα για την τρίτη δόση θα έχουν «όσοι εμβολιάστηκαν Γενάρη και Φεβρουάριο», ενώ εκτίμησε ότι η τρίτη δόση θα γίνεται μετά τους 6-8 μήνες από την ολοκλήρωση του εμβολιασμού.

«Επιθετική μετάλλαξη η Δέλτα. Από τις δυσκολότερες μεταλλάξεις που έχουμε. Δεν το περιμέναμε κι εμείς», τόνισε η γιατρός.

Χθες αυτο.
Και σημερα στην ΕΡΤ, ειδησεις 12.00 το μεσημερι, με την Αλεξανδρα Δουβαρα, ειπε <Η Επιτροπη των ειδικων στις ΗΠΑ προτεινει στον fda (οργανισμος τροφιμων και φαρμακων), να μην χορηγηθει η αναμνηστικη 3η δοση του εμβολιου στον ΓΕΝΙΚΟ πληθυσμο, δηλαδη σε ολους. Γιατι προβληματιζει το γεγονος οτι υπηρξαν μυοκαρδιτιδες σε νεαρους ανδρες. Η συσταση της Επιτροπης δεν εχει δεσμευτικο χαρακτηρα. Ομως, σπανια δεν εισακουεται απο τον fda. Κατι τετοιο αποτελει πληγμα για τον Προεδρο Μπαιντεν, που ειχε ηδη προαναγγειλει 3η δοση για τον γενικο πληθυσμο. >

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.422
Πόντοι
2.786
Ενω οι δικοι σου εριξαν πυρηνικα οπλα σε πολεις
ποσα γυναικοπαιδα πεθαναν σε Χιροσιμα και Ναγκασακι;
Πολυ σωστά, αλλά ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας?

Εγώ δεν επικροτώ αυτό που έκαναν οι αμερικάνοι, ενώ εσύ (και οι άλλοι) καμαρώνουν από τις σφαγές στον Μελιγαλά μέχρι τις σφαγες του στάλινομουνόπανου, ο οποίος όπως όλοι ξέρουμε εκτός από εχθρούς έσφαζε και τους ίδιους τους δικούς του. Όπως ΑΚΡΙΒΩΣ έκαναν και στον Μελιγαλά τα πουλημένα αληταριά του στάλιν! Βλέπεις τις ομοιότητες? Και, στη συνέχεια, βλέπεις τις διαφορές μας? :)

Εν κατακλείδι, καταλαβαίνεις γιατί το ρητό "Έλληνας και κομμουνιστής δεν γίνεται" είναι η απόλυτη αλήθεια? Ίσως το αντιλαμβάνεσαι τώρα... κάπως.... λίγο...!!!! :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom