Εκλεκτικός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 12
- Like
- 6.298
- Πόντοι
- 3.446
Ας το επιβεβαιώσει ο ίδιος καλύτερα γιά να μήν υποθέτουμε......Μια πιστολια μονο να υποθεσω....

Ας το επιβεβαιώσει ο ίδιος καλύτερα γιά να μήν υποθέτουμε......Μια πιστολια μονο να υποθεσω....
Amateur φάση η Ερμιόνη.Συνάντηση με την Ερμιόνη :
![]()
ΕΡΜΙΟΝΗ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ !!!
Ειμαι η Ερμιόνη 24χρονη σεξυ ελληνιδα θα κανω τα παντα για να σε κανω να περάσεις τελεια.... Περιμενω το μύνημα σου και δεν θα χασεις!!!kanesex.com
Κανονικο προς κοντουλι αναστημα, ομορφο προσωπο, μελαχρινη πολύ μακρύ μαλλι, ωραίο κορμακι με ανεπαίσθητες καμπυλες (ποπό, μπούτια) , στήθος 3αρι στητο απο τα δυνατά της σημεία. Ηλικία 24 πραγματικά- ανέπνεε φρεσκάδα.
Πρόγραμμα απ ολα χωρις πίσω πόρτα στα 80 ευρωπουλα για 1 ωρα με 2 πιστολιες. Συνάντηση μονο Πρίαμο Ηλιούπολη.
Εντελώς amateur σε βαθμο που μου προκάλεσε λίγο αμηχανία. Ήταν κάπως νευρική και φαινόταν ότι περίμενε κάθε στιγμή να της πεις τι να κανει. Δεν είχε τόσο καλή συμμετοχή διοτι δεν το ειχε τόσο το επαγγελματικό αφενός, υπήρχε και μια ατμόσφαιρα χαμηλής θερμοκρασίας-αμηχανιας εκατέρωθεν. Ενιωσα σαν πρωτάρης εφηβος κάποια στιγμή.
Παρ όλα αυτα απόλαυσα ενα ωραίο στοματικο με την θεα στους καθρέπτες (χειλη, στηθη) να με αποτελειωνει.
Δεν επεδιωξα β γυρο συνειδητά διότι δεν ημoυν σε mood για τέτοια συνάντηση. Τα είπαμε λίγο και το εληξα.
Συνοπτικά για τους amateur hunters είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή υπό συνθήκες. Χρειάζεται να είστε οπλισμένοι με υπομονη και προετοιμασμενοι για μια 100% ερασιτέχνικη εμπειρία.
Στα θετικά το νεαρό της ηλικίας, η καθαριότητα, η φρεσκάδα, όπως και το ωραίο σωματακι της.
Στα αρνητικά η επικοινωνία (μηνύματα από το site) και η παντελής έλλειψη πρωτοβουλίας σε βαθμό παθητκοτητητας-αλλες φορές αυτό μου αρεσει σήμερα μάλλον είχα αναγκη από κατι διαφορετικό.
Αυτά τα ολίγα καλά να περνάμε.
Η φωτο στα 4 με το κοκκινο στριγκακι μου θυμιζει μια που επαιζε στη Sirina και ειχε καταχωρησει και αγγελια με την ιδια φωτο, τατου η κοπελα εχει?Συνάντηση με την Ερμιόνη :
![]()
ΕΡΜΙΟΝΗ ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ !!!
Ειμαι η Ερμιόνη 24χρονη σεξυ ελληνιδα θα κανω τα παντα για να σε κανω να περάσεις τελεια.... Περιμενω το μύνημα σου και δεν θα χασεις!!!kanesex.com
Κανονικο προς κοντουλι αναστημα, ομορφο προσωπο, μελαχρινη πολύ μακρύ μαλλι, ωραίο κορμακι με ανεπαίσθητες καμπυλες (ποπό, μπούτια) , στήθος 3αρι στητο απο τα δυνατά της σημεία. Ηλικία 24 πραγματικά- ανέπνεε φρεσκάδα.
Πρόγραμμα απ ολα χωρις πίσω πόρτα στα 80 ευρωπουλα για 1 ωρα με 2 πιστολιες. Συνάντηση μονο Πρίαμο Ηλιούπολη.
Εντελώς amateur σε βαθμο που μου προκάλεσε λίγο αμηχανία. Ήταν κάπως νευρική και φαινόταν ότι περίμενε κάθε στιγμή να της πεις τι να κανει. Δεν είχε τόσο καλή συμμετοχή διοτι δεν το ειχε τόσο το επαγγελματικό αφενός, υπήρχε και μια ατμόσφαιρα χαμηλής θερμοκρασίας-αμηχανιας εκατέρωθεν. Ενιωσα σαν πρωτάρης εφηβος κάποια στιγμή.
Παρ όλα αυτα απόλαυσα ενα ωραίο στοματικο με την θεα στους καθρέπτες (χειλη, στηθη) να με αποτελειωνει.
Δεν επεδιωξα β γυρο συνειδητά διότι δεν ημoυν σε mood για τέτοια συνάντηση. Τα είπαμε λίγο και το εληξα.
Συνοπτικά για τους amateur hunters είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή υπό συνθήκες. Χρειάζεται να είστε οπλισμένοι με υπομονη και προετοιμασμενοι για μια 100% ερασιτέχνικη εμπειρία.
Στα θετικά το νεαρό της ηλικίας, η καθαριότητα, η φρεσκάδα, όπως και το ωραίο σωματακι της.
Στα αρνητικά η επικοινωνία (μηνύματα από το site) και η παντελής έλλειψη πρωτοβουλίας σε βαθμό παθητκοτητητας-αλλες φορές αυτό μου αρεσει σήμερα μάλλον είχα αναγκη από κατι διαφορετικό.
Αυτά τα ολίγα καλά να περνάμε.
Για επικοινωνία κάνεις λογαριασμό στο Kanesex και της στέλνεις μηνυμα.Ωραιος...Επικοινωνία με τηλέφωνο?
Σε αυτο το site συνηθως η επικοινωνια μεσω mail.Ωραιος...Επικοινωνία με τηλέφωνο?
Συνάδελφε σου έχω πει ότι είσαι θησαυρός (γνώσεων);Συνάντηση με την Ερμιόνη :
το επιβεβαιωσε σε αλλο νημα.Ας το επιβεβαιώσει ο ίδιος καλύτερα γιά να μήν υποθέτουμε......![]()
50
1
cim
Άρα....vfm...και σε δικο της χωρο !!!
Φιλιά δίνει???Kαταδρομικη στο κοριτσι...
Προσωπο οτι βλεπετε....γλυκουλα... σωμα αδυνατο.... 2αρακι φυσικο βυζακι, Καλο κ ευδιαθετο κοριτσι...δεν μιλαει Ελληνικα.. ουτε Αγγλικα... η συνενοηση γινεται με 'συναδελφο' της στο τηλεφωνο..
Υπηρεσιες.. ακα μπουκιτσι..οχι αναλ... στοαντεχει.. κ δειχνει να το απολαμβανει...Δεν βιαζεται...
Ο χωρος καλος κ καθαρος...rbnb διαμερισμα...με ντουζακι πριν κ μετα... Στην Καλλιθεα..Συγγρου κοντα στην Shell...
https://kanesex.com/erotikes-ypires...6-xroni-aneksartiti-mairi-6940784290_i1277354
Σωστή ερώτηση.Φιλιά δίνει???
για κομμένο αγοράκι το κόβω ????? αλλά μπορεί να κάνω και λάθος ?
Μνημη ελέφαντα έχεις !!!Η φωτο στα 4 με το κοκκινο στριγκακι μου θυμιζει μια που επαιζε στη Sirina και ειχε καταχωρησει και αγγελια με την ιδια φωτο, τατου η κοπελα εχει?
Φιλιά δίνει???
απο τηλεφωνική ερώτηση που εκανα η απάντηση ηταν ΟΧΙΣωστή ερώτηση.![]()
άμα κάνεις δοκιμή πες μας ?εγω εχω τις αμφιβολίες μου ?![]()
Ομορφη καυλιαρα...
Όμορφη γυμνασμενη ελληνιδα...Για όμορφες καταστάσεις καυλας....ακομη κ για ολονυχτιες καυλες instagram (neraida1234) 20 Αυγούστου Αθήνα κλείστε στο ραντεβού σας....kanesex.com
απορώ ποιος μπορεί να πεταξει 600€ για αυτη την γκομενα και χωρίς κωλο?Ακριβή δεν είναι για 600 ?
Ποσααα είπατεεε??απορώ ποιος μπορεί να πεταξει 600€ για αυτη την γκομενα και χωρίς κωλο?