Νέα

Μασατζίδικα στη Θεσσαλονίκη

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (1 μέλη και 27 επισκέπτες)

level91

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Κριτικές
4
Like
584
Πόντοι
300

γνωριζει κανεις κατι για την εν λογο αγγελια?

Patousakias19

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2021
Like
33
Πόντοι
0
Μερικους σας βλεπω να πηγαινετε σε σπιτακια που πληρωνεις απλα για να κανεις γουτσου γουτσου αγκαλιτσες με κοπελες και μετα να μας λετε και απο πανω, γουστα ειναι αυτα, εμεις πληρωνουμε τι σε νοιαζει εσενα. (αυτο που λεω υπαρχει στην ιαπωνια). Απορω πως υπαρχουν τα μαγαζια αυτα και πως καθομαστε ασχολουμαστε σε ενα μπουρδελοσαιτ και μιλαμε και για αυτα. Καταντια μεχρι και σε αυτο η Ελλαδα. Και ναι σπαστηκα τωρα και βγαζω χολη. Ξυπνατε ρεεεεεε
Σορρυ αλλά ακόμα δεν καταλαβα ποιος;;;

Humax

Μέγας
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Like
12.260
Πόντοι
3.556

Αν έχεις κανένα πιάσιμο πήγαινέ γιατί για κάτι παραπάνω το διευκρινίζει ότι δε κάνει

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
410
Πόντοι
21
Αν έχεις κανένα πιάσιμο πήγαινέ γιατί για κάτι παραπάνω το διευκρινίζει ότι δε κάνει
Το περίεργο θα ήταν να έλεγε ότι κάνει... Τότε γιατί διευκρινίζει ότι είναι νεαρή? Νύφη ψάχνουμε για φυσιοθεραπευτρια???

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
510
Πόντοι
86
Το διευκρινίζει μεν αλλά το ύφος της αγγελίας, το site που ανέβηκε κ η τιμή αφήνουν υπονοούμενα. 50 η 1 ώρα κανονικό μασαζ όταν όλα τα μαγαζιά το έχουν 10-20 ευρώ? Αν μπορέσω θα πάω από εβδομάδα κ θα ενημερώσω

georgeleon

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2016
Like
76
Πόντοι
0

Δε κάνει κάτι άλλο ,έχει γραφτεί και σε προηγούμενα σχόλια.Ειχα πάει και γω,και τσάμπα το 50ρικο.μονο καλο μασαζ

Τελευταία τροποποίηση:

sexgo

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
60
Πόντοι
0
Το διευκρινίζει μεν αλλά το ύφος της αγγελίας, το site που ανέβηκε κ η τιμή αφήνουν υπονοούμενα. 50 η 1 ώρα κανονικό μασαζ όταν όλα τα μαγαζιά το έχουν 10-20 ευρώ? Αν μπορέσω θα πάω από εβδομάδα κ θα ενημερώσω
Ειχε ξαναγίνει μεγάλη κουβέντα μέσα στο καλοκαίρι γι αυτήν και μάλιστα κάποιος από εδώ που δήλωνε ότι τη γνώριζε προσωπικά, επέμενε ότι δεν κάνει τπτ πέρα από μασάζ.
Οποτε οι πιθανοτητες ειναι μεγάλες, να δεχτείς ένα πλ καλό μασάζ και τπτ αλλο

zakthes

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
510
Πόντοι
86
Ειχε ξαναγίνει μεγάλη κουβέντα μέσα στο καλοκαίρι γι αυτήν και μάλιστα κάποιος από εδώ που δήλωνε ότι τη γνώριζε προσωπικά, επέμενε ότι δεν κάνει τπτ πέρα από μασάζ.
Οποτε οι πιθανοτητες ειναι μεγάλες, να δεχτείς ένα πλ καλό μασάζ και τπτ αλλο
Α αυτή είναι? που τον κατηγορούσαν ότι είναι γκόμενα του? κατάλαβα. Πάλι κάτι δεν μου κολλάει αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να δώσω 3-4 πενηνταευρα

a.nesti

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2014
Like
410
Πόντοι
21
Συμφωνώ μαζί σου. Το μήνυμα μου ήταν ειρωνικό...Αφού δεν κάνει κάτι παραπάνω γιατί λέει ότι είναι νεαρή????

gear82

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Like
150
Πόντοι
1
ξερει κανεις ποια ειναι η κοπελα με το κοκκινο φορεμα που φαινεται στο σαιτ του κρυσταλ?

pirosvestis43

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2021
Like
209
Πόντοι
21
Ρε παίδες Βάνα δεν έχει πάει κανείς εδώ και ένα μήνα να δώσει ενημέρωση? Ξέρω ότι έχει πολύ κοσμακη το μαγαζι

dbaba

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2010
Κριτικές
53
Like
3.263
Πόντοι
3.497
Πέρασε κανένας από massagio τελευταία? Άκουσα για 5κοριτσια. Παλιά ήταν τρεις

• Like
Αντιδράσεις: Tasos

P1

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
491
Πόντοι
26
ξερει κανεις ποια ειναι η κοπελα με το κοκκινο φορεμα που φαινεται στο σαιτ του κρυσταλ?
ναι εγω, ειναι η Κέλι Λε Μπροκ...
την εχω τραβήξει και βιντεο στο παρκινγκ.....

καρδιναλιος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2013
Κριτικές
9
Like
4.658
Πόντοι
736
Πέρασε κανένας από massagio τελευταία? Άκουσα για 5κοριτσια. Παλιά ήταν τρεις
στο massagio τωρα τελευταία κάνουν διαγωνισμό ποια θα φαει περισσότερο και μια που δεν της δίνουν καθόλου να φαει και είναι στο οριο της ασιτίας!

Tasos

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2019
Κριτικές
1
Like
440
Πόντοι
21
Μάγκες έχει ακουστεί ότι στο crystal παίζει με έξτρα βέβαια και παραπάνω υπηρεσίες έχει πάει κάν για να μας ενημερώσει για την κατάσταση και τά κορίτσια

Kounel@

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Οκτ 2016
Κριτικές
54
Like
3.337
Πόντοι
7.191
Μπορεί κάποιος να με ενημερώσει για Angels τι παίζει και ποιες αξίζουν;;ας μου στείλει pm ευχαριστώ για να επισκεφτώ

NIK A

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
520
Πόντοι
81
στο massagio τωρα τελευταία κάνουν διαγωνισμό ποια θα φαει περισσότερο και μια που δεν της δίνουν καθόλου να φαει και είναι στο οριο της ασιτίας!
Ανταγωνισμός παντού φίλε μου. Στη Βάνα τη βρωμογεωργιανη κάνουν διαγωνισμό για το ποια είναι η πιο άσχημη και γριά στο κρυσταλ για το ποιο είναι η πιο πιτσιρικά τρελομουνακι καυλιαρικα μωράκια. Αλλά μιας και έχεις πάει για κάνε μια περιγραφή φίλε πες δύο κουβέντες πως πέρασες τι είδες.....

level91

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2021
Κριτικές
4
Like
584
Πόντοι
300
Μην πάρετε με τίποτα τη Γιαννα από body free!Πιτσιρικα Ουκρανή ότι χειρότερο υπάρχει εκεί μέσα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom