Johnny87
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 4.679
- Πόντοι
- 746
Υπάρχει περίπτωση να έχει κάπου τηλέφωνο για αυτούς που δεν έχουν ινστα?
Δυστυχως, μονο μεσω insta, φιλε μου!
Το παλιό της τηλέφωνο ισχύει κανονικα (τελειώνει σε 697)Δυστυχως, μονο μεσω insta, φιλε μου!
Το παλιό της τηλέφωνο ισχύει κανονικα (τελειώνει σε 697)
Εγω που ειχα μιλησει μαζι της στο insta μου ειχε πει οτι δεν κανει anal! Μαλλον το κανει επιλεκτικα, σε σταθερους της πελατεςΤο παλιό της τηλέφωνο ισχύει κανονικα (τελειώνει σε 697)
Δυστηχως πλέον έχει πάει το πρωκτικο στα 50 οπότε χάθηκε το vfm που είχε στα 100
ΕτοιμοςΑ ωραια εχεις τηλεφωνο απο το Ρωσιδι? Με γλυτωνεις απο κοπο! Μπορεις να μου το στειλεις?![]()
Αδερφε δεν το είχα ποτέ το τηλ. Της. Δεν την έχω συνάντηση. Αν θες μου το στέλνεις pm.Το παλιό της τηλέφωνο ισχύει κανονικα (τελειώνει σε 697)
Δυστηχως πλέον έχει πάει το πρωκτικο στα 50 οπότε χάθηκε το vfm που είχε στα 100
Μια φορά την είχα δει εγώ το 2017 μέσω της Σβετλανας. Μπορεί να είπε 50 για να το αποφύγει, αν και δεν θυμάμαι να διστάζει τότε, όπως Σβετλανα, ΒαλεριαΕγω που ειχα μιλησει μαζι της στο insta μου ειχε πει οτι δεν κανει anal! Μαλλον το κανει επιλεκτικα, σε σταθερους της πελατες
Η Σβετλανα ειναι ακομη στο σπορ?Μια φορά την είχα δει εγώ το 2017 μέσω της Σβετλανας. Μπορεί να είπε 50 για να το αποφύγει, αν και δεν θυμάμαι να διστάζει τότε, όπως Σβετλανα, Βαλερια
Νομίζω όχι, δεν απαντάει και στο viber όταν ρώτησα κάποια στιγμή. Η λιλια αναρωτιεμσι τι κάνει γιατί δεν βρίσκω το τηλ της και έχω καιρό να μιλησωΗ Σβετλανα ειναι ακομη στο σπορ?Μηπως ξερεις?
Η Λίλια έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό.Νομίζω όχι, δεν απαντάει και στο viber όταν ρώτησα κάποια στιγμή. Η λιλια αναρωτιεμσι τι κάνει γιατί δεν βρίσκω το τηλ της και έχω καιρό να μιλησω
Thanks για την ενημέρωση. Μας μεινανε μόνο οι αναμνήσεις απτό το παρεακι πλεονΗ Λίλια έχει σταματήσει εδώ και πολύ καιρό.
Έχει σταματήσει.Η Σβετλανα ειναι ακομη στο σπορ?Μηπως ξερεις?
Στο 50ρικο που ερχοταν και σπιτι κάτι έλεγε μετα που πήγε στο 80αρι και σε χοτελ δεν άξιζει !!!Τυπε η μαρια σλούρπ εποχές πεντικιούρ ήταν στο 50ρικο κ το ρύζακιι Καρολίνα στο 70αρι..
Στο 80@ρι είναι μόνο σε χοτελ;Σε σπίτι πλέον δεν έρχεται;Πχ κέντρο Παγκράτι;Στο 50ρικο που ερχοταν και σπιτι κάτι έλεγε μετα που πήγε στο 80αρι και σε χοτελ δεν άξιζει !!!
Απ'όσο ξέρω οχι εκτος αν σε γνωρίζει καλά!!Στο 80@ρι είναι μόνο σε χοτελ;Σε σπίτι πλέον δεν έρχεται;Πχ κέντρο Παγκράτι;
Τύπε ήταν εποχές που έκανε πεντικιούρ κατά οίκον..Στο 50ρικο που ερχοταν και σπιτι κάτι έλεγε μετα που πήγε στο 80αρι και σε χοτελ δεν άξιζει !!!
Σταμάτησε η αρχοντομουνα..Η Σβετλανα ειναι ακομη στο σπορ?Μηπως ξερεις?
Σταμάτησε η αρχοντομουνα..
Από τα καλύτερα γλωσσιδια λέμε..
![]()
Καλησπέρα! Μήπως παίζει κάποιο τηλέφωνο από την Νεφέλη του yourangels ως ανεξάρτητη;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!Τυπε το προβλημα δεν ειναι αυτο και αλλεσ δεν εχουν τηλ και η επικοινωνια γινεται ειτε μεσω τησ ιστοσελιδασ ειτε μεσω ινστραγκαμ η φασεμπουκ η μαπα . Τωρα φαινεται οτι ειναι μπαμπατσικη δεν ξερω μηπωσ ειναιτοφαλοσ αλλα για να ζηταει τοσα ;; δεν ξερω