Αν και έχει γραφτεί πολλές φορές να το γράψω και εγω στα studio και στα μπουρδελα αυτο που παρέχουν απέχει πολύ από ενα αυταρχικό session με καποια καταξιωμενη του χωρου. Λεφτά θα κλάψετε
Μετά απο 10 χρόνια στην Αμερική, αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα, φέρνοντας μαζί μου την εμπειρία που απέκτησα ως επαγγελματίας σε κάτι που είμαι απο όταν με θυμάμαι... την Κυριαρχία. Ο κόσμος μου ανέκαθεν κινούνταν γύρω απο το bdsm, τα φετιχ, τα παιχνίδια ρόλων και την αναζήτηση καινούριων...
Μετά απο 10 χρόνια στην Αμερική, αποφάσισα να επιστρέψω στην Ελλάδα, φέρνοντας μαζί μου την εμπειρία που απέκτησα ως επαγγελματίας σε κάτι που είμαι απο όταν με θυμάμαι... την Κυριαρχία. Ο κόσμος μου ανέκαθεν κινούνταν γύρω απο το bdsm, τα φετιχ, τα παιχνίδια ρόλων και την αναζήτηση καινούριων...
Για όσους ρωτάνε για Πανδώρα, πλέον Νένα...
Είναι σε πολλά. Βριλησσου 60 πάνω, Κασσάνδρας 3 και 6, Caroline, VIP, Θησέως 35. Μπορείτε να μπείτε να δείτε βάρδιες να την βρείτε.
Εγώ της μίλησα χθες στο insta, μου είπε ότι είναι με μια φίλη της αυτό το διάστημα και κάνουν μαζί session ,200 ευρώ η ώρα. Της απάντησα ότι δε γίνεται να διαθέσω 200 ευρώ, αν θελει να κάνουμε οι δυο μας. Μου είπε από την επόμενη εβδομάδα. Δε νομίζω να δοκιμάσω γιατί μου φαίνεται αρπαχτή
Για όσους ρωτάνε για Πανδώρα, πλέον Νένα...
Είναι σε πολλά. Βριλησσου 60 πάνω, Κασσάνδρας 3 και 6, Caroline, VIP, Θησέως 35. Μπορείτε να μπείτε να δείτε βάρδιες να την βρείτε.
Εγώ της μίλησα χθες στο insta, μου είπε ότι είναι με μια φίλη της αυτό το διάστημα και κάνουν μαζί session ,200 ευρώ η ώρα. Της απάντησα ότι δε γίνεται να διαθέσω 200 ευρώ, αν θελει να κάνουμε οι δυο μας. Μου είπε από την επόμενη εβδομάδα. Δε νομίζω να δοκιμάσω γιατί μου φαίνεται αρχτή
Και εγώ εχθές της έστειλα κ την ρώτησα αν γίνεται οι δυο μας μόνο γιατί τα 200 είναι πολλά κ περιμένω απάντηση.Νομιζω κ εγώ ότι είναι αρπαχτη αλλά αν κάποιος έχει πάει καλό θα ήταν να μας έλεγε για να μας φύγει η απορία