Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Μηνύματα
270
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Αυτό που παραθέτεις δεν ανοίγει αλλά δεν χρειάζεται να το δω.

Οι μάσκες που χρησιμοποιούν οι υγειονομικοί όπως και πολλά άλλα υλικά φυσικά φεύγουν από το εργοστάσια αποστειρωμένα για ευνόητους λόγους. Δεν είναι συσκευασμένες μία μία όπως τα αποστειρωμένα γάντια αλλά συνήθως 50-100 μαζι .

Από την στιγμή που η συσκευασία ανοιχθεί και για όσες μέρες χρησιμοποιηθεί παύει να είναι στείρα αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά και στα χειρουργεία. Δεν είναι αποστειρωμένο γάντι, σύριγγα ή καθετήρας. Ο ρόλος τους και οι προδιαγραφές τους είναι άλλες.

Τέλος, το sterile και non-sterile δεν έχει σχέση με την διαπερατότητα, αυτό είναι άλλη προδιαγραφή.

Αγαπητέ φίλε, φαίνεσαι όντως μορφωμένος αλλά δυστυχώς επιλέγεις σε θέματα που δεν γνωρίζεις να λειτουργείς βάσει πεποιηθήσεων αναζητώντας εκλεκτικά μόνο τα στοιχεία που ενισχύουν αυτές τις πεποιθήσεις, αποκλείοντας κάποιος να είναι λίγο πιο καταρτισμένος και σχετικός στα συγκεκριμένα θέματα.


Καλή συνέχεια.
Παρότι έχεις δίκιο σε καποια που λες για εμενα στηρίζω τις απόψεις μου σε ενδελεχή μελέτη. Τι γίνεται στην Ελλάδα στα χειρουργεία μου είναι άγνωστο. Σίγουρα όταν υπάρχουν τόσες ελλείψεις, στο εξωτερικό προ κοβιντ μπαίνεις στο επισκεπτήριο και τα γάντια είναι διαθέσιμα από το κράτος, στην Ελλάδα από την άλλη πρέπει να τα φέρεις μαζί σου. Θυμάμαι μια εποχή που είχα την γιαγια μου στο νοσοκομείο πήγαινα και για τις νοσοκόμες.

Συγνωμη που δεν κατάφερες να ανοίξεις το λινκ αλλά επωθηκε ότι δεν υπάρχουν . Μπορεί να εννοούσες ότι δεν χρησιμοποιούνται.

1629547448489.png


500 κομμάτια.
non-sterile:

1629547547647.png


ενώ

1629547665157.png


Πρόσεξε τώρα ότι στο πρώτες ο ίδιος κατασκευαστής ούτε καν που αναφέρει σχετικά με ιούς.

φυσικά όλες αυτές είναι από τις καλές γιατί τα κινεζικά που γυρνάνε στο εμπόριο ούτε καν να το συζητήσουμε αν κάνουν παρά μόνο για τις καθαρίστριες.

«Non-sterile masks are ordinary dust masks, which are generally not effective in isolating bacteria and viruses. They are only suitable for general smog days, dust and wind protection.»

 

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.155
Κριτικές
27
Like
3.937
Πόντοι
4.895
Δεν χάθηκε. Τουλάχιστον όχι με τη θέληση του.
είχα ξαναγραψει πριν από μέρες την εντύπωσή μου ότι αυτός ο χελενες είναι ο Dik, μέλος που είχε δώσει ρεσιτάλ τη χρονιά που πέρασε κυρίως στο παρόν νήμα. Μεγάλος φωστήρας !

η Κασσιανή που γραφεις παρακάτω είναι ο ζαν κλοντ ; αφού είχε ξαναμπει τις προάλλες

επίσης γιατί λες τον κουρτακη golden boy ; έχει γράψει τίποτα σχετικό ή λόγω ύφους ;
 

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Μηνύματα
270
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Μα το ειπα πριν. Δεν χρειαζοτανε να επιβαλουν υποχρεωτικη χρηση μασκας. Θα ητανε πολυ πιο τιμιο, αντι να συνιστουσαν την ΜΗ χρηση μασκας, να ΣΥΝΙΣΤΟΥΣΑΝ την χρηση μασκας και να λεγανε στον κοσμο να φτιαξει, εστω, πανινες μασκες και να του δειξουν την σωστη χρηση. Παρολο που οποιαδηποτε χρηση, οποιασδηποτε μασκας, χειρουργικης ¨η πανινης, ειναι καλυτερη και πιο αποτελεσματικη απο την χρηση του αγκωνα.
Πάνινη ;;;; Καμία ελπίδα.
 

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.155
Κριτικές
27
Like
3.937
Πόντοι
4.895
Νομίζω έτσι ήταν και πέρυσι αλλά μετά είπαν επειδή ο κόσμος δεν μπορεί να ακολουθήσει βάλε παντού και πάντα. Φυσικά η ελληνική κυβέρνηση δεν ήταν πρωτοπόρα και η ίδια διασταλτική λογική εφαρμόστηκε σε όλα τα μέτρα και αλλού. Αλήθεια όμως αν θέλεις δεν υπάρχει πια κανένας να εφαρμόσει τέτοια χαζά μέτρα. Ο κόσμος το κάνει για να γλυτωσει το 300€ ( αν δεν κάνω λάθος ) όλοι όμως είναι με τις μύτες έξω και πρώτη ευκαιρία Μπολιβάρ.
κουρτακη τώρα που ήρθε ΣΚ θα έχει και λαϊκή απογευματινή ή μόνο βραδυνή παράσταση θα δώσεις ;
να ξέρεις ότι οι φαν σου είναι πολλοί και όλοι περιμένουμε να σου αποδώσουμε ..... Σεβας
 

Geokoro

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Νοε 2016
Μηνύματα
691
Κριτικές
29
Like
1.812
Πόντοι
1.196
Τύπε αυτο ηταν πραγματικα αδιανοητο
Θα πεθαινανε λεει ετσι κι αλλιως σε κανενα χρονο αρα δεν μετρανε ως νεκροι του ιου

Πολυ καλο επιχειρημα αυτο, θα το λεω σε τιποτα τροχαια, αν το θυμα ειχε ας πουμε καρκινο. Δεν πεθανε απο το τροχαιο κυριε προεδρε, ούτως ή αλλως σε κανενα χρονο θα ειχε πεθανει απο καρκινο.

Και αυτοι οι ανθρωποι ψηφιζουν ρε φιλε. Το διανοεισαι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:


Οι ίδιοι ειναι, που κρινουν και οσους βουτανε μεσα στις φωτιες για να τις σβησουν και δεν τα καταφερνουν οσο γρηγορα θα ηθελε ο καθε ξερόλας.
Σκασε ρε βλακα χασοδικη, γράψε καμιά κριτική για πουτανες μήπως τα πας καλύτερα εκεί . Έχετε να φάτε ψωλιές φέτος τον χειμώνα που δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε...
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.575
Like
13.696
Πόντοι
3.656
Θες να πεις ότι δεν ήταν ο επιστήμονας που θεμελίωσε την σύγχρονη επιστημονική μέθοδο.

Από την άλλη υποστήριξε την θεωρία του αιθέρα που λες την υποστήριζαν οι φιλόσοφοι

Δηλαδη τα επίμαχα σημεία στα έγραψα με κεφαλαία να τα δεις καλα.

Σε λίγο θα πρέπει να σου τα ζωγραφίσω για να τα καταλάβεις.
Ναι, ο ίδιος (εκτός από Επιστήμονας) ήταν Φιλόσοφος και θρησκόληπτος. Για φαντάσου Επιστήμονας να πιστεύει πως η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε πριν 6000 χρόνια από τον Αδάμ και την Εύα. Γι αυτό το λόγο, υποστήριξε την ύπαρξη του αιθέρα. Αν είχε κάνει τον κόπο να την ελέγξει, ακριβώς όπως έκανε ο Μίκελσον, δεν θα συνέχιζε ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ στην ύπαρξη του αιθέρα. Επιστήμη σημαίνει γνωρίζω, όχι πιστεύω. 400 χρόνια πριν (αλλά και σήμερα όπως είναι πια φανερό) ο χριστιανισμός είχε διαποτίσει την ανθρώπινη σκέψη. Θεωρούσαν σωστά τα από καθέδρας κηρύγματα, χωρίς να κάνουν τον κόπο να τα ελέγξουν πειραματικά. Επανέρχομαι λοιπόν στην ερώτηση, που είτε δεν κατάλαβες, είτε προσποιείσαι πως δεν κατάλαβες. Ποια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ, έχει καταρριφθεί. Μην μου αναφέρεις πάλι παραδείγματα θρησκόληπτων που γεννήθηκαν πριν 400 χρόνια, για την εποχή που πραγματικά εφαρμοζόταν η επαλήθευση με τα πειράματα κάθε υπόθεσης
 

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.155
Κριτικές
27
Like
3.937
Πόντοι
4.895
Γεμίσαμε πάλι ψεκο-κλώνους.

Σαν τη Λερναία Ύδρα.

Ένα κόβεις, δέκα βγαίνουν.

Αυτό ο Κουρτάκης ποιό ηλίθιο σκουπίδι είναι;
αν και ο λογαριασμός του είναι παλιός και ήταν χρόνια ανενεργός πριν ξαναμπει σχετικά πρόσφατα, μπορεί και να έγραφε ως Κυριακος29 το χειμώνα που πέρασε
τίποτα σίγουρο βέβαια, αλλά μου φάνηκε παρόμοιο το ύφος και στυλ γραφής, και η μόρφωση πάνω απ' όλα :grin:
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.575
Like
13.696
Πόντοι
3.656
Ρε μάστορα όλη η κουβέντα ξεκίνησε που είπα ότι οι φλαττερς ήταν χιλιάδες επιστήμονες. Μετά είπες τις μαλακιες σου και από τότε σου δίνω καυλί , σκληρό , στεγνό να το σαλιώνεις καλά. Σε λίγο για να ξεφύγεις θα με ρωτήσεις το χρωμα βρακι φοράει η lady gaga.
όσο και να επαναλαμβάνεις αυτή την πατάτα, δεν της δίνεις αξία. Όχι, δεν ήταν Επιστήμονες. Σου εξήγησα πως σκέφτηκε ο εν λόγω Επιστήμονας και απέδειξε πως η Γη ήταν σφαίρα, και μέτρησε την περίμετρό της. Με Μαθηματικά, όχι με Φιλοσοφίες
 
  • Like
Αντιδράσεις: kinks

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.155
Κριτικές
27
Like
3.937
Πόντοι
4.895
Όλοι γνώριζαν ότι οι μάσκες προστατεύουν (μέχρι ενός συγκεκριμένου σημείου βάσει προδιαγραφών), για αυτό άλλωστε τα φοράνε στα νοσοκομεία.

Το πρόβλημα ήταν ότι στην αρχή της πανδημίας δεν επαρκούσαν οι μάσκες για τις ανάγκες των υγειονομικών, φαντάσου να λέγανε ότι πρέπει όλοι να χρησιμοποιούν μάσκες. θα εξαφανίζονταν από την αγορά και δεν θα περίσσευαν για τα νοσοκομεία.

Θυμίζω τις αρπαγές υγειονομικού υλικού που γίνανε τότε στα αεροδρόμια από κάποιες χώρες....
αυτό που έγραψες κατα βάθος το σκέφτονταν όλοι (ή τουλάχιστον όσοι μπορούν να σκεφτούν ) αλλά κάποιοι λόγω μικροκομματικών ή ιδεολογικών κωλυμάτων δυσκολεύονται να το αποδεχτούν δημόσια
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.575
Like
13.696
Πόντοι
3.656
Που να δεις την άλλη θεωρία για το dark matter που πάει σιγά σιγά για τον Κούβα. Έχουν πολλά τέτοια οι επιστήμες. Η το άλλο για την καρδιά ότι δεν γίνεται να μεταμοσχευφθει. Ή αυτό ότι τα έμβρυα έχουν βράγχια. Ψάξε λίγο πριν ρωτήσεις μην είσαι μαλακας εντελώς και με κουράζεις.
δώσε λινκ για τους ισχυρισμούς σου. Και κάποτε δεν μπορούσαμε να αναισθητοποιήσουμε τους εγχειριζόμενους,. Τώρα μπορούμε, επειδή οι Επιστήμονες της χημείας δούλεψαν και βρήκαν τα κατάλληλα φάρμακα. Η πρώτη Αεροπορική πτήση κράτησε δευτερόλεπτα. Τώρα τα αεροπλάνα πετάνε για ώρες. Οι Μηχανικοί τα σχεδιάζουν και τα εξελίσσουν συνεχώς, το ίδιο και οι Χημικοί όσον αφορά τα καύσιμα. Τι να πούμε για τα τρένα; Η Επιστήμη έκανε τη ζωή μας μαγική, και προχωράει ακάθεκτη.
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.575
Like
13.696
Πόντοι
3.656
Ξανά ποστάρω για να μην ξεχάσεις το καυλί. @ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Πρωτοπόρος ήταν. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΎΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΟΥ. Γι αυτό και συνέχισε να πιστεύει στην ύπαρξη του Αιθέρα, χωρίς να προσπαθήσει να το επιβεβαιώσει πειραματικά, και στην ανοησία πως η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε πριν 6.000 χρόνια. Τα σημερινά παιδιά του Δημοτικού γνωρίζουν καλύτερα, τόσο πολύ έχουν αυξηθεί οι γνώσεις μας σήμερα
 

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.155
Κριτικές
27
Like
3.937
Πόντοι
4.895
Ουζάκι κουρτάκι χρυσαυγιτάκι, θα ζητήσω από τους υπεύθυνους να ξεμπανάρουν την Κασσιανή υπό την προϋπόθεση ότι θα ανοιχτεί θέμα όπου εσείς οι δύο θα μας μάθετε πως να μιλάμε σωστά ελληνικά.
να τους πάρουμε και ένα Autocue να μη ζοριστούνε
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.575
Like
13.696
Πόντοι
3.656
Αν μου αποδείξεις αύξηση της θνησιμότητας στο πλανήτη αλλά και ειδικά στην Ελλάδα τότε θα το παραδεχτώ ότι πέθαναν από κορονοϊό μισό εκατομμύριο Αμερικανοί και 13000 Έλληνες...
το καταλαβαίνεις υποθέτω πως κατηγορείς ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ πως λένε ψέματα, κι ότι έκλεισαν τις Οικονομίες τους με τεράστιο κόστος, χωρίς λόγο; Αλλά άντε κι είναι έτσι. Μπορείς να μου εξηγήσεις πως 172 Κράτη που πολεμάνε είτε φανερά είτε υπόγεια, στο μόνο που συνεννοήθηκαν , είναι στο θέμα του ιού; και όλοι οι Επιστήμονες, που μιλάνε διαφορετικές γλώσσες, πως το έκαναν και δεν τους κάρφωσε κάποιος;
 

kourtakis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2008
Μηνύματα
270
Κριτικές
12
Like
248
Πόντοι
601
Ναι, ο ίδιος (εκτός από Επιστήμονας) ήταν Φιλόσοφος και θρησκόληπτος. Για φαντάσου Επιστήμονας να πιστεύει πως η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε πριν 6000 χρόνια από τον Αδάμ και την Εύα. Γι αυτό το λόγο, υποστήριξε την ύπαρξη του αιθέρα. Αν είχε κάνει τον κόπο να την ελέγξει, ακριβώς όπως έκανε ο Μίκελσον, δεν θα συνέχιζε ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ στην ύπαρξη του αιθέρα. Επιστήμη σημαίνει γνωρίζω, όχι πιστεύω. 400 χρόνια πριν (αλλά και σήμερα όπως είναι πια φανερό) ο χριστιανισμός είχε διαποτίσει την ανθρώπινη σκέψη. Θεωρούσαν σωστά τα από καθέδρας κηρύγματα, χωρίς να κάνουν τον κόπο να τα ελέγξουν πειραματικά. Επανέρχομαι λοιπόν στην ερώτηση, που είτε δεν κατάλαβες, είτε προσποιείσαι πως δεν κατάλαβες. Ποια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ, έχει καταρριφθεί. Μην μου αναφέρεις πάλι παραδείγματα θρησκόληπτων που γεννήθηκαν πριν 400 χρόνια, για την εποχή που πραγματικά εφαρμοζόταν η επαλήθευση με τα πειράματα κάθε υπόθεσης
Συγνώμη αλλά έχεις μπερδευτεί λιγάκι. Μέχρι το 2020 μόνο οι επιστήμονες επηρεάζονταν από πεποιθήσεις και τα πιστεύω τους για να υποστηρίζουν θεωρίες που μετά είναι λάθος; Οι τότε επιστήμονες όπως και τώρα πέρασαν από διαφορά στάδια εξέλιξης μεθόδων γνώσεων και θεωριών. Η θέση σου ουσιαστικά αποτελεί απόδειξη της δίκης μου.

Η επιστήμη δεν είναι ανεπηρέαστη από κοινωνικούς και οικονομικούς παράγοντες. Όποτε δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τυφλά όσα λέγονται.
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.575
Like
13.696
Πόντοι
3.656
ρε τύπε δείξε λίγο σέβας, έλεος πια τόσο αχάριστος είσαι ;
έγραψα .....εκείνη την εποχή, 400 χρόνια πριν, οι άνθρωποι πίστευαν τόσο πολύ, που δεν καταλάβαιναν την επιρροή της θρησκείας. Οι τότε Επιστήμονες ασχολούνταν με τη Φιλοσοφία, Η Φιλοσοφία δεν έχει αποδείξει κάτι, αφού δεν έχει πειράματα. Ας πούμε ο Νεύτων. Η Βίβλος βεβαιώνει ότι ο θεός έφτιαξε το Ουράνιο τόξο ΜΕΤΑ τον Κατακλυσμό, πριν δεν υπήρχε. Ο Νεύτωνας απέδειξε ότι το ουράνιο τόξο ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, αφού είναι ένα φυσικό φαινόμενο και το αντιλαμβάνονταν όσα όντα είχαν έγχρωμη όραση, και θα το αντιλαμβάνονται αν εμείς εξαφανιστούμε κι εμφανιστούν άλλες μορφές ζωής. Το ότι έκανε την πάπια σε αυτή την αντίφαση, αποδεικνύει την τύφλωση που του επέφερε η πίστη του. Γιασήμερα μιλάω, βρες Επιστημονική Θεωρία που καταρρίφθηκε....
Απάντησες το παραπάνω. Τι ακριβώς θέλεις να πεις γράφοντας πως είμαι αχάριστος;
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.575
Like
13.696
Πόντοι
3.656
Συγνώμη αλλά έχεις μπερδευτεί λιγάκι. Μέχρι το 2020 μόνο οι επιστήμονες επηρεάζονταν από πεποιθήσεις και τα πιστεύω τους για να υποστηρίζουν θεωρίες που μετά είναι λάθος; Οι τότε επιστήμονες όπως και τώρα πέρασαν από διαφορά στάδια εξέλιξης μεθόδων γνώσεων και θεωριών. Η θέση σου ουσιαστικά αποτελεί απόδειξη της δίκης μου.

Η επιστήμη δεν είναι ανεπηρέαστη από κοινωνικούς και οικονομικούς παράγοντες. Όποτε δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τυφλά όσα λέγονται.
όχι όσα λέγονται, προσυπογράφω. όσα αποδεικνύονται, ναι
 
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Μηνύματα
11.575
Like
13.696
Πόντοι
3.656
Απλά να μας εξηγήσουν σε κάποια φάση στις πορείες και στις συγκεντρώσεις που κατά καιρούς έγιναν γιατί δεν υπήρξε ποτέ έξαρση κρουσμάτων αμέσως η λίγο μετά ....
μήπως επειδή στις πορείες χρησιμοποιούσαν μάσκες, κι ήταν σε εξωτερικό χώρο; Στη Θεσσαλονίκη πάντως η έκρηξη έγινε μετά τη Γιορτή του Αγίου Δημητρίου όπου συνωσ΄τιστηκνα χωρίς μάσκες, πασπάτεψαν τα αντίδωρα και Κοινώνησαν
 

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Μηνύματα
4.766
Κριτικές
6
Like
3.441
Πόντοι
736
μήπως επειδή στις πορείες χρησιμοποιούσαν μάσκες, κι ήταν σε εξωτερικό χώρο; Στη Θεσσαλονίκη πάντως η έκρηξη έγινε μετά τη Γιορτή του Αγίου Δημητρίου όπου συνωσ΄τιστηκνα χωρίς μάσκες, πασπάτεψαν τα αντίδωρα και Κοινώνησαν
Στην πρώτη πορεία που έγινε στην θεσσαλονίκη ημουν εκεί , πότε ηταν δεν θυμάμαι ακριβώς ... γύρω στις 25 Ιουνίου αν δεν κάνω λάθος ... απο τους 100 ο ένας αν φορούσε μάσκα ... και φαντάζομαι οτι το 99% είμασταν και ανεμβολίαστοι , βέβαια κάποιοι μπορεί να το είχαν περάσει η όπως λες να μεταδίδεται δύσκολα σε ανοιχτό χώρο. Αλλά και σε άλλες πορείες όπως εκείνη που είχε γίνει για την δίκη της χρυσής αυγής και είχε αν θυμάμαι καλά γυρω στις 20 χιλιάδες κόσμο δεν παρατηρήθηκε κάποια έξαρση μετά , και δεν νομίζω να φορούσαν και πολλοί μάσκα ... τέλος πάντων.

Απλά σκέφτομαι οτι αν υπήρχε κάποια έξαρση λόγω συγκεντρώσεων όλο και θα το είχαν αναφέρει στα κανάλια ... δηλαδή είδηση του στύλ "Οι αντιεμβολιαστές έκαναν πορεία με αποτέλεσμα την έξαρση των κρουσμάτων"
 

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.155
Κριτικές
27
Like
3.937
Πόντοι
4.895
έγραψα .....εκείνη την εποχή, 400 χρόνια πριν, οι άνθρωποι πίστευαν τόσο πολύ, που δεν καταλάβαιναν την επιρροή της θρησκείας. Οι τότε Επιστήμονες ασχολούνταν με τη Φιλοσοφία, Η Φιλοσοφία δεν έχει αποδείξει κάτι, αφού δεν έχει πειράματα. Ας πούμε ο Νεύτων. Η Βίβλος βεβαιώνει ότι ο θεός έφτιαξε το Ουράνιο τόξο ΜΕΤΑ τον Κατακλυσμό, πριν δεν υπήρχε. Ο Νεύτωνας απέδειξε ότι το ουράνιο τόξο ΥΠΗΡΧΕ ΑΝΕΚΑΘΕΝ, αφού είναι ένα φυσικό φαινόμενο και το αντιλαμβάνονταν όσα όντα είχαν έγχρωμη όραση, και θα το αντιλαμβάνονται αν εμείς εξαφανιστούμε κι εμφανιστούν άλλες μορφές ζωής. Το ότι έκανε την πάπια σε αυτή την αντίφαση, αποδεικνύει την τύφλωση που του επέφερε η πίστη του. Γιασήμερα μιλάω, βρες Επιστημονική Θεωρία που καταρρίφθηκε....
Απάντησες το παραπάνω. Τι ακριβώς θέλεις να πεις γράφοντας πως είμαι αχάριστος;
ρε συ μη βιάζεσαι να τα παίρνεις όλα σοβαρά, το σχόλιο ήταν ειρωνικό ως προς την απαίτηση του κουρτάκη προς εσένα να του αποδώσεις ....σέβας
αφού τον είχες παραθέσει χθες όταν έγραψες το παραπάνω δεν είχες δει τι έγραψε ;

πάντως απορώ, συνεχίζεις να απαντάς σοβαρά στον τύπο που τα χτεσινά του ποστ προς εσένα είχαν όλα αναφορές σε καυλιά πούτσες σπέρμα και γαμήσι. Πως τον κόβεις ψυχολογικά (μη πω ψυχιατρικά) τον τύπο ; εγώ πάντως έγραψα χθες στον px75 την ερμηνεία μου
https://www.bourdela.com/forum/thre...i-goychan-kina.310241/page-3727#post-10156876
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom