tasos.p
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.586
- Πόντοι
- 736
Αυτή είναι πάνω από 50Άννα 590 και θα χύσεις όλα μέσα χωρίς δόντια. Είναι η Αννούλα αστέρι.
Αυτή είναι πάνω από 50Άννα 590 και θα χύσεις όλα μέσα χωρίς δόντια. Είναι η Αννούλα αστέρι.
Δεν νομίζω. Σίγουρα πάνω από 45, αλλά είναι από τα απόλυτα value for money.Αυτή είναι πάνω από 50
Είναι αυτες τις μέρες;δουλεύει;Άννα 590 και θα χύσεις όλα μέσα χωρίς δόντια. Είναι η Αννούλα αστέρι.
Δυστυχώς δεν ξέρω, την προηγούμενη εβδομάδα δούλευεΕίναι αυτες τις μέρες;δουλεύει;
ΟκΔυστυχώς δεν ξέρω, την προηγούμενη εβδομάδα δούλευε
Μερικές σελίδες πριν,,,όχι πολλές...αναφέρεται κάποιος σε αυτήν. Όμορφο μωρό, αλλά όπως είπε είχε ένα θέμα με την καθαριότητα (εμένα αυτό με απέτρεψε).Της έστειλα μήνυμα και μου λέει έχει χώρο Βικτώρια στην πλατεία μόλις το είδα ξενέρωσα κατευθείαν Βικτώρια είναι από τις ποίο βρομικες περιοχές το καλό έρχεται και σε δικό σου χώρο λέτε να το κάνω από την μία πιστεύω μόνο και μόνο που είν'Βικτώρια φουλ βρώμα εσείς τι λέτε![]()
Τοπ!!
Αγάπη μου είμαι η σιλβυ 27 χρονών βρίσκομαι αττικη με δικό μ χώρο ή έρχομαι στον δικό σου..καλεσε με στο 6982289182kanesex.com
Το είδα φίλε μου οπότε και εγώ όχι μόνο που μου είπε Βικτώρια το άφησαΜερικές σελίδες πριν,,,όχι πολλές...αναφέρεται κάποιος σε αυτήν. Όμορφο μωρό, αλλά όπως είπε είχε ένα θέμα με την καθαριότητα (εμένα αυτό με απέτρεψε).
Εγώ λόγο της ηλικίας της κοντά στα 50 δεν πρόκειται να την πάρω...αυτή σαν μάνα μου είναι...!!!!Η Αννα 590 δεν σηκώνειβτο τηλ γαμω το κερατο???
Φίλε, όταν γαμησεις την Άννα, θα καταλάβεις ότι έχεις άδικο. Πολύ καλό κορμί , πρόσωπο συμπαθητικό και δεν λέει όχι σε τίποτα. Εμένα είναι από τα στάνταρ μου. Όταν θέλω να ευχαριστηθω γαμισι, ειδικά μετά απο αποτυχίες σε νεώτερα "ψώνια". Βέβαια περί γούστου, σεβασμόςΕγώ λόγο της ηλικίας της κοντά στα 50 δεν πρόκειται να την πάρω...αυτή σαν μάνα μου είναι...!!!!
Καλημερα! Την συναντησα χθες στον χωρο της για 2 ωρες, εχει εκφυλο προσωπο, αδυνατο σωμα σχεδον μοντελε με μικρο κωλο και υψος γυρο στο 1,70. Δεν δινει φιλια και ουτε με αφησε να βαλω δακτυλο! Πιπα ακα σχετικα καλη , στο γαμηση πανω ειναι πολυ καλη ιδιως οταν ηταν απο πανω μου εδωσε ρεστα! Περασα καλα! Οσο για τον χωρο της μου φανηκε καθαρος! Ζηταει 70 για 2 πιστολιες και 40 για πρωκτικο που δεν δοκιμασα! Ελπιζω να βοηθησα!Μερικές σελίδες πριν,,,όχι πολλές...αναφέρεται κάποιος σε αυτήν. Όμορφο μωρό, αλλά όπως είπε είχε ένα θέμα με την καθαριότητα (εμένα αυτό με απέτρεψε).
Έχει κανείς λινκ για Αννα 590 ώστε να της στείλω;
Παρε τηλ φιλε μου και πηγενε αν εισαι αθηνα και αν ειναι οντως αυτη μονο και μονο που θα πας με αυτη τη γκομενα αξιζει.. εγω θα ανεβω αθηνα και θα παρω αυτην εδω https://kanesex.com/erotikes-ypires...naikes/bella-me-tis-teleies-kampyles_i1304730
να σου πω το κλασσικο ??Παρε τηλ φιλε μου και πηγενε αν εισαι αθηνα και αν ειναι οντως αυτη μονο και μονο που θα πας με αυτη τη γκομενα αξιζει.. εγω θα ανεβω αθηνα και θα παρω αυτην εδω https://kanesex.com/erotikes-ypires...naikes/bella-me-tis-teleies-kampyles_i1304730
Την έχεις ξαναπάρει φίλε;Παρε τηλ φιλε μου και πηγενε αν εισαι αθηνα και αν ειναι οντως αυτη μονο και μονο που θα πας με αυτη τη γκομενα αξιζει.. εγω θα ανεβω αθηνα και θα παρω αυτην εδω https://kanesex.com/erotikes-ypires...naikes/bella-me-tis-teleies-kampyles_i1304730