Πέραζμα από Κρυστάλ και μασατζάκι με Νεφέλη. Όλο έλεγα να την πάρω, αλλά δεν καθότανε η φάση. Το λοιπόν που λένε και οι σπουδαγμένοι της ζωής, κλασική περίπτωση γκόμενας για τσιφτετέλι κ για γαμήσα. Λες κ γεννήθηκε για να χορεύει πάνω σε τραπέζια, να την πετάς λελούδια, να την κερνάς σφηνάκια κ στο τέλος να τη φορτώνει ο μοντελέ μπάρμαν ή ο κάγκουρας ο νταμαροπορτιέρης κεσύ να μένεις με το πουλί στο χέρι κ με την απορία τι στον μπούτσο πήγε λάθος κ θα τον ξαναπαίξεις.. Από μασάζ μέτριο προς καλό, στα του αγώνα όταν γυρνάς ανάσκελα βγάζει το μωρό από αρκετή έως πολύ γκαύλα. Μια το τσιφτετελέ κορμί της, μια το μοντελέ κωλαράκι της, μια το βυζάκι το στητό με την πιρόγα στο νταβάνι, μια το νάζι κ το χάζι, αποτελούσι ένα κομπινέισον ψιλοιδανικό για να περάσεις ένα όμορφο τριαντοσαραντάλεφτο. Θα το σκεφτώ ωστόσο αν θα ξανατιμηθεί, γιατί καλό είναι να παίζουμε παντού μπάλα. Από εμένα 8 στη Νεφέλη. Νάντια κ Άρτεμη δεν μπορώ να καταλάβω ποιες είναι τις μπερδεύω τα σκαμπό μου κ ταρχίδια μου μέσα.