Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.422
Πόντοι
2.786
Άλλος για το τσιμπημα..!! Χωρις φοβο και πάθος .. :priest:
Μην το κάνεις, θέλω να μου το υποσχεθεις :)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε, αφού το λέει το φέισμπουκ...!!!!

:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.667
Πόντοι
3.936
Μην το κάνεις, θέλω να μου το υποσχεθεις :)
Μολις γινουν οι μελετες σε βαθος χρονου.. το συζηταμε.. εως τοτε ας ειμαστε καλα.. Δες το βιντεο πρωτα, μην το κανιβαλλισουμε απο τωρα..
ΥΓ. Δεν εχω προβλημα με τα εμβολια. Απλα γιναμε το πειραματοζωο μια φορα με τα μνημονια οπως ειπε και ο Μπλουμ.. Μην γινουμε και δευτερη, αμαρτια ειναι..

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.667
Πόντοι
3.936
Δεν έχεις πρόβλημα
Ενταξει.. εκανες το σόου σου.. Τωρα προχωρα παρακατω και μην ασχολεισαι μαζι μου, οπως εγω δεν ασχολουμαι μαζι σου. ΥΓ.εσυ που εγινες πειραματοζωο δικαιωμα σου.. Οταν αρχισουν τα αυτοανοσα να δω τι θα κανεις.. Good luck

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.320
Πόντοι
2.636
Τωρα κρισιμο ειναι να εμβολιαστουν τα παιδια λεν οι ειδικοι μα μην κολησουν απο Σεπτεμβρη με το ανοιγμα των σχολειων...

Οσοι εχετε παιδια,τρεχατε να κανουν Pfizer να μην σκοτωσουν τον κοσμο.

Ωρολογιακες βομβες εχετε στα χερια σας ψεκασμενοι...τα παιδια και βατσινωμα ΧΘΕΣ

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.667
Πόντοι
3.936

Συνημμένα

• kynigetikes-Strait-Jacket.jpg
    kynigetikes-Strait-Jacket.jpg
    19,4 KB · Εμφανίσεις: 27

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.422
Πόντοι
2.786
Μολις γινουν οι μελετες σε βαθος χρονου.. το συζηταμε.. εως τοτε ας ειμαστε καλα.. Δες το βιντεο πρωτα, μην το κανιβαλλισουμε απο τωρα..
ΥΓ. Δεν εχω προβλημα με τα εμβολια. Απλα γιναμε το πειραματοζωο μια φορα με τα μνημονια οπως ειπε και ο Μπλουμ.. Μην γινουμε και δευτερη, αμαρτια ειναι..
ΟΚ, αλλά εσύ μην το κάνεις.

Promise!

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.422
Πόντοι
2.786
Τωρα κρισιμο ειναι να εμβολιαστουν τα παιδια λεν οι ειδικοι μα μην κολησουν απο Σεπτεμβρη με το ανοιγμα των σχολειων...

Οσοι εχετε παιδια,τρεχατε να κανουν Pfizer να μην σκοτωσουν τον κοσμο.

Ωρολογιακες βομβες εχετε στα χερια σας ψεκασμενοι...τα παιδια και βατσινωμα ΧΘΕΣ
Eσύ πρέπει να γαμήσεις επειγώντος γιατί το μόνο που γαμιέται είναι το μυαλό σου!

Η πολύ αγαμία τα προκαλεί αυτά, κοίταξέ το :)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.667
Πόντοι
3.936

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.422
Πόντοι
2.786
Ο σχιζοφρενης με το πριονι πιο πανω αρχισε τις παπαριες του παλι
Καταρχάς, δεν είναι ο σχιζοφρενής με το πριόνι, ο Χάνιμπαλ είναι, σε τρώει ωμό όπως είσαι! :)

Κατά δεύτερον, θέλω υπόσχεση... μην σκύψεις και αφεθείς στην νέα τάξη πραγμάτων που θέλει να μας κάνει δούλους, ΟΚ? Σε θέλω βράχο αγέρωχο!

ΟΧΙ, δεν θα το κάνεις, δεν θα υποκύψεις!!!!!

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.629
Πόντοι
40.423

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.422
Πόντοι
2.786
βατσινωμενε μετανοησε ΤΩΡΑΑΑΑ + + + πριν πας ακλαφτος στην επομενη γωνια .
ΦΟΡΙΣ ΕΜΣΙ ΣΠΙΚΙΝΓ
εεεε... οοοο :priest:
Βλέπε φέισμπουκ και τίντερ εσύ!!! Και ακολούθα κατά γράμμα!!!

Please, μην κάνεις το εμβόλιο ποτέ! ΟΚ? :)

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.629
Πόντοι
40.423
Eσύ πρέπει να γαμήσεις επειγώντος γιατί το μόνο που γαμιέται είναι το μυαλό σου!

Η πολύ αγαμία τα προκαλεί αυτά, κοίταξέ το :)
σε παρακοπουθει δορυφορος σατελαϊτ, το νου σου.
ξερει που μενεις και που πας εκει στο μεταξουργειο.
σε εχουν φωτογραφησει εσενα και το ντι εν εϊ σου.
μετανοησε τωρα, οσο ειναι καιρος ακομα + + +

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.422
Πόντοι
2.786
σε παρακοπουθει δορυφορος σατελαϊτ, το νου σου.
ξερει που μενεις και που πας εκει στο μεταξουργειο.
σε εχουν φωτογραφησει εσενα και το ντι εν εϊ σου.
μετανοησε τωρα, οσο ειναι καιρος ακομα + + +
Εσύ να μην κάνεις ποτέ το εμβόλιο!

Υπόσχεση? ή είσαι κότα τρίλειρη και θα σκύψεις μπροστά στη νέα τάξη πραγμάτων? :)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
13.667
Πόντοι
3.936

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.629
Πόντοι
40.423
Εσύ να μην κάνεις ποτέ το εμβόλιο!

Υπόσχεση? ή είσαι κότα τρίλειρη και θα σκύψεις μπροστά στη νέα τάξη πραγμάτων? :)
εγω ειμαι ΟΥΡΑΝΟΠΟΛΙΤΗΣ δεν εχω προβλημα, δε με ακουμπανε οι σατανιστες των βελζεβουλικων εμβολιων.
εσενα που εχει χαρτογραφηθει το ντι εν εϊ σου, να προσεχεις.
θα σου στειλουν φωτος απο μεταξουργειο που πας και δε θα ξερεις που να κρυφτεις.
εχεις ηδη καταγραφει βατσινωμενε, στον υπερυπολογιστη των βρυξελλων.
το νου σου + + + :priest:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
42.039
Πόντοι
6.256
Ενταξει.. εκανες το σόου σου.. Τωρα προχωρα παρακατω και μην ασχολεισαι μαζι μου, οπως εγω δεν ασχολουμαι μαζι σου. ΥΓ.εσυ που εγινες πειραματοζωο δικαιωμα σου.. Οταν αρχισουν τα αυτοανοσα να δω τι θα κανεις.. Good luck
Μπααα
Και δεκα χρονια πριν ετσι ηταν

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.320
Πόντοι
2.636
https://www.to10.gr/lifewitness/1716797/proto-minyma-tou-stathi-angelopoulou-apo-tin-entatiki-ime/

Ανεμβολιαστος... Περαστικά σε όλους, όχι μόνο στον εμβολιασμενο υπουργό!

Τις προάλλες σε συνέντευξη του αδερφού του Αγγελόπουλου,ο οποίος ήταν αρνητικός απέναντι στο να εμβολιαστεί στην παρούσα φάση ο ίδιος και η οικογένειά του,η τύπισσα (δημοσιογραφα) ντε και καλά να τον πεθάνει χωρίς εμβόλιο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.286
Πόντοι
8.006
Περα της πλακας.. καποιοι που πηγαν για το τσιμπημα, μετα απο λιγο εκαναν επισκεψη εξπρες στον Αγιο Πετρο. Τα συμπερασματα δικα σας
Και κατι χιλιαδες που δεν εκαναν τσιμπημα επισης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom