Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.588
Πόντοι
5.506
Γυρισα απο συγκεντρωση στο Συνταγμα. Λαοθαλασσα. Αν και τοσος πολυς κοσμος μαζεμενος, πηγα ακολουθωντας τις συστασεις των ειδικων της Επιτροπης της κυβερνησεως μας, οτι σε ανοιχτο χωρο δε πειραζει. Επιτρεπεται.

Πρωινη βαρδια στη δουλεια σημερα. Οταν σχολαγα, λεω σε μια συναδελφο που ειμαστε χρονια φιλοι, Παμε στη συγκεντρωση; Παμε μου λεει. Αλλα δε δωσαμε προκαθορισμενο ραντεβου. Γυρναω απο τη δουλεια, τρωω, ξεκουραζομαι λιγο, και 7 η ωρα φευγω για Ομονοια. Χτυπαει το τηλεφωνο ενω ημουν πανω στο μηχανακι, ηταν η συναδελφος. Μου λεει Που εισαι; Ειμαι στην Ομονοια στο Συντριβανι. Ερχομαι, της λεω. Δενω το μηχανακι λιγο πριν την Ομονοια, στριβω στη στοα, αδεια η πλατεια. Λεω απο μεσα μου, Ολοι ιντερνετ τακα τακα , λογια, και καναπε. Βρισκω τη συναδελφο, Παμε που λεει. Που να παμε; της απανταω; Κοιτα, μου κανει. Και κοιταω προς τη Σταδιου, και βλεπω μια λαοθαλασσα!! Με πορεια προς τα πανω. Μασκες ελαχιστοι φοραγαν. Εγω φοραγα. Η αστυνομια μολις τοτε εβαζε κορδελα να κοψει τη κυκλοφορια. Μαλλον περιμεναν μονο 50 ατομα! Περπαταμε τη Σταδιου, και επικρατει αναβρασμος, παλμος, ενθουσιασμος, συνθηματα. Και θυμος. Συσωρευμενος θυμος. Που περιμενει το ξεσπασμα. Μια φιτιλια.
Συνθηματα
ΚΟΥΛΗ ΦΑΣΙΣΤΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ
ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ-ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ
Φτανουμε Συνταγμα. Κοσμος επι της πλατειας. Αλλα και πανω, μπροστα στη Βουλη. Και στο μνημειο του Αγνωστου Στρατιωτη. Καθομαστε προς τη μερια των ξενοδοχειων Μεγαλη Βρετανια και τα αλλα προς τα κατω, και περιμενουμε. Μετα απο καποια ωρα,μου λεει η συναδελφος, κανε καμια βολτα τριγυρω να δεις τι γινεται και ελα παλι πισω, γιατι ειναι και καποιας ηλικιας, κοντευει για τη συνταξη. Γυρναω, της λεω Τιποτα, πουθενα ο Βοβολης. Τι θα γινει; Θα μιλησει; (εκει μου ηρθε συνειρμος, Αντε ρε Μποκολη, θα γαμησεις;) Πεταγεται μια μανταμ απο διπλα που καθοταν με μια συνομιληκη της, και μου κανει τη παρατηρηση που φοραω μασκα <Βγαλτη μασκα να ακουγεσαι καθαρα.> Περναει η ωρα, πολυς κοσμος, αλλα παγωμαρα, καθως δεν υπαρχει κατι οργανωμενο, καποιος να απευθυνθει στο λαο, να μιλησει. Λεω στη συναδελφο, Παμε προς τη Βουλη, και μετα φευγουμε. Παμε προς τα πανω. Εκει σε μια ακρη καθοταν με μια κοπελα ο γνωστος δημοσιογραφος απο το διαδικτυο, Θανος Κοκκαλης. Μετα απο λιγο, επειδη τον αναγνωρισαν και ηθελαν να του μιλησουν, εφυγε. Πολλες ελληνικες σημαιες. Προσμονη, αλλα και παγωμαρα για την ανοργανωσια. Ειμαστε στη γωνια στο διαγωνιο φαναρι απεναντι απο τη Μεγαλη Βρετανια προς τη μερια της Βουλης, και ενω ξεκιναμε να φυγουμε, βλεπω αναταραχη. Κοιταω, βλεπω εναν με μεγαλοπρεπη φαλακρα με συνοδεια και τον κοσμο να τον περικυκλωνει και να τον χαιρεταει με ενθουσιαμο. Ο Βοβολης λεω θα ειναι. Εξαλλου δε πανε λιγες μερες που εμαθα γι αυτον. Ξεκιναει ο Βοβολης με τη συνοδεια του και ερχεται προς τη μερια μου. Ετσι κι αλλιως ημουν 5 μετρα απο το σημειο. Τον σταματαω και του λεω Αντε τι θα γινει, ο κοσμος περιμενει να μιλησει καποιος να φωναξει κανα συνθημα. Ναι, μου λεει, αυτο θα κανω. Και ανεβαινει σε ενα τοιχακι στη γωνια. Παιρνει ενα τηλεβοα να απευθυνθει στο λαο. Αλλα η ντουτουκα ουτε που ακουγοταν. Ο κοσμος μολις τον ειδε να ανεβαινει να μιλησει, αναθαρησε. Σηκωνομαι στις μυτες να δω ποσο κοσμο ειχε. Πηχτρα. Μεχρι κατω τη πλατεια. Ολο μπροστα στο δρομο στη Βουλη. Μεχρι την Οθωνος και παραπερα. Μεχρι εκει που εφτανε το ματι!
Ο Βοβολης ειπε.
<Σημερα μεσα στο καλοκαιρι, με καυσωνα, μαζευτηκε τοσος κοσμος. Ο Μητσοτακης θελει να διχασει τους; Ελληνες. Εμεις θελουμε να τους ενωσουμε. Η παρουσια της αστυνομιας ηταν διακριτικη, τους ευχαριστουμε γι αυτο. Ας μας ακουσουν στη Βουλη. Που ειναι σημερα ο Τσιπρας που πουλησε τη Μακεδονια; Για μαζεψε τοσο κοσμο καλοκαιριατικα Τσιπρα, μπορεις; Που ειναι ο Βελοπουλος; Εχει 10 βουλευτες. Που ειναι να κατεβει στο δρομο μαζι μας. Θα ενωσουμε ολες τις πατριωτικες δυναμεις. Θελουν να εμβολιασουν μεχρι και ατομα που εχουν νοσησει. Ιατρικα, αυτα ειναι πρωτοφανη που κανουν. Κανενας διαχωρισμος σε μαγαζια, σε εργαζομενους.>

Μιλησε λιγα λεπτα, καθως δεν ακουγοταν και καλα, και μετα πηραμε το δρομο της επιστροφης απο την Πανεπιστημιου απο τον μεγαλο περιπατο προς την Ομονοια απ οπου ξεκινησαμε. Δρομοι ολοι κλειστοι για αυτοκινητα.

Ο Βοβολης μου εδωσε την εντυπωση οτι θελει να εισελθει στη Βουλη, δε το εκρυψε. Οπως δεν εκρυψε τη χαρα του για τη μεγαλειωδη συγκεντρωση και την αναπαντεχη αποδοχη που ειχε, χωρις την υποστηριξη απο καποιο κομμα. Γελαγε ολοκληρος με την επιτυχια. Θελει λοιπον να εκμεταλευτει αυτη τη χρονικη συγκυρια. Εμενα ποσως με ενδιαφερει αυτο. Τον ευχαριστω που πηρε αυτος τη πρωτοβουλια, και κατεβηκε τοσος κοσμος.
Τυπε, εκτος απο ολες τις μαλακιες που εκανες σημερα το απογευμα, αντεχεις τον εαυτο σου που καθησες να μας γραψεις ολο αυτο το σεντονι-παρωδια;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.588
Πόντοι
5.506
Τυπε την συναδελφο της τον ακουμπησες; ?

Περα απ την πλακα,ευγε!Ο βοβο και ο καθε βοβολης ας κανουν οτι θελουν,ομως κανουν κατι...οπως και τοσος κοσμος μαζι του!καθως εχει ξεκαθαρισει οτι δεν ειναι κατα των εμβολιων ο τυπος ενω το εκανε μαλιστα,ειναι ομως κατα ολων αυτων που μας φερνει ο κουλης με προσχημα τον ανεμβολιασμο
Τι μας φερνει τυπε ο κουλης και μαλιστα με προσχημα τον εμβολιασμο;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.098
Πόντοι
1.496
Τυπε, εκτος απο ολες τις μαλακιες που εκανες σημερα το απογευμα, αντεχεις τον εαυτο σου που καθησες να μας γραψεις ολο αυτο το σεντονι-παρωδια;
Eχεις θρασος παντως, σου το αναγνωριζω. Εσυ δεν ελεγες στον glaskos οτι δε θα εχει κοσμο σημερα η συγκεντρωση;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.588
Πόντοι
5.506
Eχεις θρασος παντως, σου το αναγνωριζω. Εσυ δεν ελεγες στον glaskos οτι δε θα εχει κοσμο σημερα η συγκεντρωση;
Εγω περιμενω απο το γλασκο να μου πει αν πετυχε τελικα το πραξικοπημα, με μπερδευεις με αλλον. Τελικα ειχε περισσοτερο κοσμο απο το συλλαλητηριο για τη Μακεδονια;

Εσυ φυσικα εχεις το θρασος να γραφεις ολες αυτες τις παπαριες και να αισθανεσαι και περηφανος για το σημερινο σου απογευμα.

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
75.703
Πόντοι
12.756
δεν ειχε πολυ κοσμο..ενα 20% περιπου ειναι οι Ψεκες στην Ελλαδα και γενικα σε καθε χωρα ε να μην εκφραστουν και αυτοι;
οταν αρρωστησουν να δω τι θα πουν ομως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ντροπη σε οσους κΑτεβηκαν! Θα πρεπε να συλληφθουν και νς οδηγηθουν με το ζορι για εμβολιασμο! :ak:
πρωτα ομως ενα ανασκολοπισμο ασαλιωτο φιλε Καραμανη

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.424
Πόντοι
2.786
Εγω περιμενω απο το γλασκο να μου πει αν πετυχε τελικα το πραξικοπημα, με μπερδευεις με αλλον. Τελικα ειχε περισσοτερο κοσμο απο το συλλαλητηριο για τη Μακεδονια;

Εσυ φυσικα εχεις το θρασος να γραφεις ολες αυτες τις παπαριες και να αισθανεσαι και περηφανος για το σημερινο σου απογευμα.
Το ΜΟΝΟ που προέκυψε από αυτή την συγκέντρωση είναι ότι σε 1 εβδομάδα από τώρα τα κρούσματα θα έχουν αυξηθεί λόγω της συγκέντρωσης αυτής, μπορεί να γυρίσουμε πίσω σε μέτρα πράγμα που σημαίνει ότι ίσως κλείσουν κάποια μαγαζιά. Και για όλα αυτά θα είναι υπεύθυνος συγκεκριμένα και ονομαστικά ο Νέαρχος Κουκής μαζί με τα άλλα σούργελα που μαζεύτηκαν.

Ο CLOSER ας πούμε μπορεί να αρχίζει να βρίζει ελεύθερα και δικαιολογημένα τον Νέαρχο Κουκή διότι το μαγαζί του θα (ξανα)κλείσει εξαιτίας του Νέαρχου Κουκή και των υπολοίπων.

Κι αυτή είναι η αλήθεια :)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.588
Πόντοι
5.506
Το ΜΟΝΟ που προέκυψε από αυτή την συγκέντρωση είναι ότι σε 1 εβδομάδα από τώρα τα κρούσματα θα έχουν αυξηθεί λόγω της συγκέντρωσης αυτής, μπορεί να γυρίσουμε πίσω σε μέτρα πράγμα που σημαίνει ότι ίσως κλείσουν κάποια μαγαζιά. Και για όλα αυτά θα είναι υπεύθυνος συγκεκριμένα και ονομαστικά ο Νέαρχος Κουκής μαζί με τα άλλα σούργελα που μαζεύτηκαν.

Ο CLOSER ας πούμε μπορεί να αρχίζει να βρίζει ελεύθερα και δικαιολογημένα τον Νέαρχο Κουκή διότι το μαγαζί του θα (ξανα)κλείσει εξαιτίας του Νέαρχου Κουκή και των υπολοίπων.

Κι αυτή είναι η αλήθεια :)
Και καπου εχω ο Νεαρχος Κουκης θα σου πει «εσεις αμα γουσταρετε εμβολιαστειτε» εγω «ειμαι ελευθερος καη αποφασιζω μονος μου, για την ελευθερια μου». Οταν παρει τους αλλους στο λαιμο του ομως θα σφυριζει αδιαφορα. Και οταν το χτικιο του χτυπησει την πορτα, ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ, θα λεει «παιδια συγνωμη, ελεγα μαλακιες, δε μπορω να ανασανω».

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
9.032
Πόντοι
1.406
δεν ειχε πολυ κοσμο..ενα 20% περιπου ειναι οι Ψεκες στην Ελλαδα και γενικα σε καθε χωρα ε να μην εκφραστουν και αυτοι;
οταν αρρωστησουν να δω τι θα πουν ομως
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Θα κλαινε σαν πουτανακια...

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.320
Πόντοι
2.636
"ειδικός" είναι ο κύριος και όχι ένας απλά που μπουρδολογα,Παρ όλα αυτά ψεκασμενος βαφτίστηκε...

Μπράβο του από μένα

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.101
Πόντοι
3.556
Όχι φίλοι.
Δεν ντρέπομαι! Δεν ντρέπομαι καθόλου με το θέαμα των αντιεμβολιαστών.
Αναμνήσεις από την Μακεδονία την ξακουστη του Αλεξανδρου την χώρα και το ευχαριστιέμαι προσωπικά!
Περαστικά Κούλη!
Εσύ έκανες την αρχή κ τους έβγαλες στον δρόμο για να γίνεις πρωθυπουργός.
Τράβα τώρα να τους μαζέψεις.
Βαρατε βιολιτζήδες!!:headbaning2::headbaning1:

FB_IMG_1626286085236.jpg
FB_IMG_1626286081350.jpg
FB_IMG_1626286079081.jpg
FB_IMG_1626286076690.jpg
20210714_234130.jpg
20210714_234026.jpg

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.424
Πόντοι
2.786
Και καπου εχω ο Νεαρχος Κουκης θα σου πει «εσεις αμα γουσταρετε εμβολιαστειτε» εγω «ειμαι ελευθερος καη αποφασιζω μονος μου, για την ελευθερια μου». Οταν παρει τους αλλους στο λαιμο του ομως θα σφυριζει αδιαφορα. Και οταν το χτικιο του χτυπησει την πορτα, ΚΟΥΦΙΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΥΕΙ, θα λεει «παιδια συγνωμη, ελεγα μαλακιες, δε μπορω να ανασανω».
Δεν με ενδιαφέρει καν τι λεει ο Νέαρχος Κουκής και ο κάθε Νέαρχος Κουκής :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
εγω ειμαι περισσοτερο κατα με το τροπο που θελουν να επιβαλλουν τα εμβολια παρα με τα ιδια τα εμβολια.Τα εμβολια παει στο διαολο φυσικα και μια μεριδα ατομων πρεπει να τα κανει. και αντι να ριξουν εκει το βαρος καθονται και μαλακιζουν τους πιτσιρικαδες.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Οταν παρει τους αλλους στο λαιμο του ομως θα σφυριζει αδιαφορα.
ποιοι ειναι αυτοι οι αλλοι που θα παρει στο λαιμο του? αυτοι οι αλλοι δεν εχουν την ευθυνη του εαυτου τους δηλ? γιατι πρεπει να εχει την ευθυνη ο κουκης και ο καθε κουκης?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
δηλ ρε τυπε αν εγω ημουν 60-70-80 η και 40 εστω με προβληματα υγειας και δεν ηθελα να εμβολιαστω,ο κουκης θα μου εφταιγε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom