kallitexnis777
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 371
- Πόντοι
- 21
Και μενα μου πηρε τηλεφωνικο τσιμπουκι μεχρι που χυσαμε μαζι. Σιγουρα εχυσε την ακουσα υγρη.
Η Καποτά για τους τηλεφωνογαμησακιδες χαχαχ...
Και μενα μου πηρε τηλεφωνικο τσιμπουκι μεχρι που χυσαμε μαζι. Σιγουρα εχυσε την ακουσα υγρη.
νιωθεις αδικημενος και το καταλαβαινω γιατι εισαι στη θεση αυτου που ειναι απεξω απτο δωματιο. Αν ησουν ο μεσα στο δωματιο με την κοπελα ομως, ισως να εκανες το ιδιο. ή μηπως θα ελεγες στην πουτανα, πηγαινε σαλοναρισε, πηγαινε στο διπλα πελατη, ξανασαλοναρισε, και ξαναελα, αν δεν σκασει και κανενας τριτος πελατης στα 2 σαλοναρισματα;Ανοίγω μεγάλο θέμα το ξέρω...
Η κοπέλα είναι στο δωμάτιο..
Ο πελάτης δεν τελειώνει κ ξαναπληρώνει..
Στο δίπλα δωμάτιο περιμένει κ άλλος πελάτης όμως..
Ο τσάτσος τι πρέπει να κάνει...
Να στείλει την κοπέλα στον άλλο πελάτη πρώτα που περιμένει τόση ώρα ή να την στείλει στον πελάτη που ξαναπλήρωσε..???
μια φορα ενας τσατσος μου εκανε κηρυγμα επειδη ρωτησα αν η κοπελα εδινε κωλο. Τι την περασες την κοπελα και τετοια.Αχαρνων 85 ανοιχτό σήμερα. Τέλεια λέω μπαίνω μέσα. Η τσατσά μου λέει ότι είναι η Εβελίνα! Ώπα λέω εδώ είμαστε. Μου λέει το πρόγραμμα. Απλό... Ρωτάω εγώ: Ελευθερο δεν κάνει η κοπέλα? ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ? ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Μονο που δεν έβγαλε κανά ρόπαλο να μου σπάει το κεφάλι. Περίμενα να δω την κοπέλα και ενώ ήταν μεγάλη και δεν μου αρέσουν τα μιλφ καθόλου η συγκεκριμένη ήταν πανέμορφη ακόμα και για εμένα. Αλλά δεν πέρασα. Όλη η κουβέντα για το αχαρνων ξεκίνησε από τα καλά τσιμπούκια. Αν τα έκοψαν και αυτά τότε πιο το νόημα....
Βγαίνει πάει στον επόμενο και μετά ξαναγυρίζει στον άχυστο.Ανοίγω μεγάλο θέμα το ξέρω...
Η κοπέλα είναι στο δωμάτιο..
Ο πελάτης δεν τελειώνει κ ξαναπληρώνει..
Στο δίπλα δωμάτιο περιμένει κ άλλος πελάτης όμως..
Ο τσάτσος τι πρέπει να κάνει...
Να στείλει την κοπέλα στον άλλο πελάτη πρώτα που περιμένει τόση ώρα ή να την στείλει στον πελάτη που ξαναπλήρωσε..???
υπαρχουν και χειροτεροι ναυαγοι απο βορδελο για να καταλαβειςεχεις χασει το νοημα τυπε.....
Δηλαδη πας στα μπουρδελα και ψαχνεις γκομενα; Γιατι δεν ψαχνεις...... γκομενα;![]()
Ωραίος, είσαι ακριβώς ο τύπος που δεν γουστάρουμε.Ιάσωνος 46 με την εξωτερική σκάλα..
Κοπέλα η Ελένη κ τα δωμάτια γεμάτα...
Πολύς κόσμος στο σαλόνι..
Τσάτσος ένας Ρώσος μεθύστακας που δουλεύει πολλά χρόνια..
Περιμένουμε ήδη κανα 20λεπτο κ ο πελάτης ξαναπληρώνει γιατί δεν τελείωσε..
Η κοπέλα δεν βγήκε από το δωμάτιο..
Έδωσε τα λεφτά στον τσάτσο κ ξανακλείστηκε στο δωμάτιο χωρίς να την δούμε..
Εκείνη την στιγμή ο τσάτσος μας λέει παιδιά κάντε μια βόλτα κ ξαναρθείτε..
Ήτανε η ώρα του να τα ακούσει κ του λέω..
-καλά δεν ντρέπεσαι ρε μεγάλε..
Δουλεύεις κ τόσα χρόνια στα μαγαζιά..
Αφήνεις την κοπέλα μέσα κ γαμιέται για 5 ευρω 20 λεπτά κ μετά επειδή ξαναπλήρωσε ο πελάτης, εσύ διώχνεις όλο το σαλόνι χωρίς να δει την κοπέλα..
Έχεις καταλάβει τι ζημιά έχεις κάνει τώρα στην κοπέλα?
Κ την αφήνεις πόση ώρα στο δωμάτιο κ της διώχνεις κ τους πελάτες...
γιατι ποιος καθεται να περιμενει 20+ λεπτα σαλονι ?Ωραίος, είσαι ακριβώς ο τύπος που δεν γουστάρουμε.
Όταν την άλλη φορά ο τσάτσος θα σου χτυπήσει στο 5λεπτο μην κλαίγεσαι.
Ακριβώς..γιατι ποιος καθεται να περιμενει 20+ λεπτα σαλονι ?
πας παρακατω και ξαναερχεσαι αν ειναι.
και εγω τα ιδια.Ακριβώς..
Εγώ πάντα όταν ακούω τσατσά να λέει "έλα έξω κορίτσι μου έχει κόσμο" και είμαι μόνος τους λέω δεν πειράζει να μην βιαστεί, περιμένω.
Κάνουμε αυτά που θέλουμε να μας κάνουν όχι το αντίθετο.
Περνάω 2η Εφηβεία, τι ακριβώς να ψάξω? Οργώνω ευθεία σαν το τρακτέρ..εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάααααλος. θα με πουν πάλι ότι έχω κόλλημα. Για νταβά άντρα πατέρα των παιδιών της το έψαξες μήπως υπάρχει;
Συμφωνώ τα βάζουμε μισά μισά , 2,5 ευρώ ο καθένας για το κάθε δεκάλεπτοΕπειδή δηλαδή κάθεται δωρεάν άλλα 10 λεπτά μαζί σου στο δωμάτιο, σύνολο 20; Έτσι είναι σαν να σου δίνει τα μισά πίσω, όχι όλα.![]()
Κοροϊδευόμαστε ; Έχει ανεβεί πρόσφατη κριτική που λέει ελεύθερο στοματικό γλωσσόφιλα πως του έκανε και ισπανικό !!Αχαρνων 85 ανοιχτό σήμερα. Τέλεια λέω μπαίνω μέσα. Η τσατσά μου λέει ότι είναι η Εβελίνα! Ώπα λέω εδώ είμαστε. Μου λέει το πρόγραμμα. Απλό... Ρωτάω εγώ: Ελευθερο δεν κάνει η κοπέλα? ΟΟΟΟΟΟΟΧΙ!!! ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ? ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ? ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ? ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΞΩ? ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ. Μονο που δεν έβγαλε κανά ρόπαλο να μου σπάει το κεφάλι. Περίμενα να δω την κοπέλα και ενώ ήταν μεγάλη και δεν μου αρέσουν τα μιλφ καθόλου η συγκεκριμένη ήταν πανέμορφη ακόμα και για εμένα. Αλλά δεν πέρασα. Όλη η κουβέντα για το αχαρνων ξεκίνησε από τα καλά τσιμπούκια. Αν τα έκοψαν και αυτά τότε πιο το νόημα....
Ναι μπορώ να το βρω, αλλά το ψυχικό κόστος του να γνωρίσω μια εξω-γκόμενα λόγω χάσματος ανάμεσα στις ιδεολογίες μας για τη ζωή είναι απροσμέτρητο. Έχω ανοίξει ήδη αυτό το κεφάλαιο πριν κάτι μήνες οπότε συνοπτικά θα σού δώσω μια εικόνα: Μια κανονική κοπέλα απαιτεί κάποιες συγκεκριμένες συνθήκες για να προχωρήσει σε μια σχέση. Μια κοπέλα που εργάζεται σε οίκο είναι πολύ πιο απλή, το πιο πιθανό μετά τη δουλειά -κομμάτια όπως θα 'ναι- είναι να σού ζητήσει από μόνη της να πάτε κατ'ευθείαν για αγκαλιές στο κρεβάτι. Μια γκόμενα εξωθεσμική κατά 99% τοις εκατό θα σου πει τα παρακάτω: ''Λοιπόν μωρό μου μόλις μίλησα με Ηλέκτρα ,είναι για καφέ με τον Λεωνίδα , πάμε από κει να τούς δούμε? Θέλω να πω ότι μια κανονική κοπέλα με το καλημέρα θέλει να σε σπρώξει σε παρέες που δεν έχουν κανένα νόημα. Κρέατα τα οποία δεν έχουν τίποτα σημαντικό να πουν , πού θα σου πιουν τον πολύτιμο χρόνο σου όπως τα κουνούπια το αίμα. Ξέρω τι θα μού πεις, να τής πω ότι δεν θέλω να πάμε. Αυτό θα κάνω, αλλά μετά τα 3-4 άκυρα που θα ρίξω στις παρέες της θα φάω το τελικό άκυρο από εκείνη. Γιατί μια νορμάλ κοπέλα στον έξω κόσμο ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ να συνάψει σχέση μαζί σου -όχι- σε χρειάζεται στην ουσία ως Επικυρωτή της κανονικότητάς της: 'Να σάς γνωρίσω από δω τον Carl... Αυτόματα γνωρίζοντάς σε στους κολλητούς-κολλητές της παίρνει την έγκριση ότι είναι ισάξιο κοινωνικά άτομο με τους υπόλοιπους -που κι αυτοί έχουν σχέση- νοιώθωντας έτσι δίκαιο πλέον το να ανήκει στη συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα. Η κοπέλα από το μπουρδέλο ψάχνει για αληθινή θαλπωρή όμως , γιατί η ανασφάλειά της επικεντρώνεται στο ερώτημα 'Υπάρχει κάποιος που να με θέλει γι 'αυτό που είμαι κι όχι μόνο για το μουνί μου??'' Σού βάζω δύσκολα το ξέρω αλλά πρέπει σιγά σιγά να μπαίνουμε σε πιο σκληροτράχηλες αναλύσεις-αρχιτεκτονικές μέχρι να βρούμε την ατόφια αλήθεια: Πότε πιστοποιείται ότι 2 άνθρωποι λατρεύονται μεταξύ τους στο 1000% ?????? Αυτός θα είναι ο αιώνιος γρίφος...............Ρε μεγάλε αυτό μπορείς να το βρεις και εκτός δελου μη καίτε το μυαλό σας ρε μάγκες ανοιχτέ λίγο τους ορίζοντες μη κλεινεστε σε ένα κύκλο
Επίσης το τσιμπούκι της Αλυόνας είναι πολύ ανωτέρω της Βικτώριας σε τέχνη με την γλώσσα και ένταση.Στο τσιμπούκι δεν κάνει διάφορα. Η Αλιονα όμως δίνει κωλο αβέρτα που η Βικτώρια δεν δίνει
παιδιά δεν κοροϊδευομαστε, πάντα επιλεκτικά το έκανε το ελεύθερο στοματικό, προφανώς τον τύπο δεν τον είχαν ξαναδεί και ανακοινώθηκε απλό πρόγραμμα.Κοροϊδευόμαστε ; Έχει ανεβεί πρόσφατη κριτική που λέει ελεύθερο στοματικό γλωσσόφιλα πως του έκανε και ισπανικό !!