Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.421
- Πόντοι
- 2.356
ΠΩΣ ΣΕ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΡΕ ΤΣΧΩΝΝΥ;;; Πουθενα δε θ πηγαινεις! Σπιτι μονο κλεισμενος μεσα!!!

Ελα ρε μαστορααστα αυτά τα δυο,
τα πήραν μονωπόλιο οι νουδουλοι,
χαπάκια ο τηλεπωλητής με τα γιλέκα,γιαγιά βούλτεψη,βασιλακοπουλος ...
σαδομαζο τρενάκι πατέλη γιατρομανωλάκη λιγναδη,μενιο , αστα μη τα σκαλίζεις..
προς στιγμή σκέφτηκα να τον παραπέμψω σε σένα που τα ξέρεις καλύτερα,Ελα ρε μαστορα
Εβαλες ολη την dream tean του κουλη
Στην εποχή της ψηφιακής ρουφιανιάς τύπου " big-brother" που ζούμε ούτε το βάθος και το σχήμα της @@τρυπίδας μας δεν είναι προσωπικό δεδεομένο.
Nαι, μόνο μην ξεχάσετε να πάρετε φόρα από ψηλά και να είστε πλυμένοιδεν τον παίρνει ,δεν έχουμε 65 67...
θα γίνει ν.σμύρνη όλη η χώρα
Μια χαρα μαστοραΠΩΣ ΣΕ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕ ΕΤΣΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΡΕ ΤΣΧΩΝΝΥ;;; Πουθενα δε θ πηγαινεις! Σπιτι μονο κλεισμενος μεσα!!!![]()
![]()
![]()
φτανει να είσαι εσυ πλυμένος μπαρμπα και απολυμασμένος απο μικροοργανισμούς,μύκητες κτλπNαι, μόνο μην ξεχάσετε να πάρετε φόρα από ψηλά και να είστε πλυμένοι![]()
Εσυ θειτσο με το νυχι πουχεις βρωμιαρης ησουν βρωμιαρης παραμενειςNαι, μόνο μην ξεχάσετε να πάρετε φόρα από ψηλά και να είστε πλυμένοι![]()
Αυτά κάνεις ούτως ή άλλως ρε κωλόχοντρε μαλάκαΜια χαρα μαστορα
Μηχανη ποπ κορν εχω 5000 dvd ταινιες και σειρες εχω 2 τηλεορασεις εχω
Αυλη εχω μεγαλη μπανιερα εχω αιρκοντισιον εχω
Χ@στηκα για τις παρλαπιπες του κουλη
Ανετα αρχοντας
Θα γλιτωσω και χρηματα να βαλω πετρελαιο το χειμωνα
Σιγα μηντρεχω για το χτικιο για πιστοποιητικα
Θα περασει το καλοκαιρι θα φυγει και το χουνταριο καποια στιγμη θα ελθει και η ελευθερια
Η κανονικη οχι η μαιμουδισια του ανεμελου
το τερματισε ο μαλακας![]()
Γελα αμοιβαδα
![]()
Βράζει η κοινωνία για τα προνόμια των ανεμβολιαστων βουλευτων που κουνάνε το δάκτυλο στους πολίτες - Τα μέτρα Μητσοτακη θα ισχύσουν και για αυτούς;
Απο την αρχή της πανδημίας οι βουλευτές εξαιρούνται απο τα σκληρα μέτρα στα πλαίσια της εκτέλεσης των καθηκόντων τους. Πλέον όμως η κοινωνία μεταλλάσσεται σεwww.olympia.gr
Γιατι ρε αμοιβαδα δεν εβαζε 90% να ειναι πιο πιασαρικο το παραμυθι![]()
Δημοσκόπηση: Δύο στους τρεις πολίτες υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμού - ΤΑ ΝΕΑ
Η πλειοψηφία των πολιτών τάσσεται υπέρ του υποχρεωτικού εμβολιασμούwww.tanea.gr
Την άποψη ότι ο εμβολιασμός κατά του κοροναϊού πρέπει να είναι υποχρεωτικός φαίνεται πώς εκφράζει η πλειοψηφία των πολιτών.
Ειδικότερα, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc για το «ΘΕΜΑ», το 65% των πολιτών πιστεύει ότι πρέπει να είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός, ενώ ζητούν απομάκρυνση ή μετάθεση για τους «αρνητές».
ΒΡΑΖΕΙ!!!!!!!
![]()
A, ναι ξέχασα... πρόκειται περί πληρωμένης δημοσκόπησης!!!!Γιατι ρε αμοιβαδα δεν εβαζε 90% να ειναι πιο πασιαρικο το παραμυθι