Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.834
- Πόντοι
- 11.096
Μια φορά είχα παει στο Μεταξι πριν 20+ περιπου χρόνια και είχα βρει μια ιερόδουλη, αρκετά καλή γιατί τότε υπηρχανε αρκετά καλές, και Ελληνίδες, και την ειπα παιξε μου μια μαλακια να χυσω και να φυγω. Αυτή καθώς άρχισε να μου τον παιζει μου έκανε ένα άμεσο βαθυ λαρυγγωτο μπάσιμο που ουτε κατάλαβα πως εγινε! Υπ' όψιν τότε οι ακαπωτες πιπες ήτανε σπάνιες από ιερόδουλες. Εγώ ενέδωσα και την άφησα να με γλυφει μέχρι που τα κατέβασε όλα στην κοιλιά της μέσω των αμυγδαλων της! Την επόμενη μέρα λοιπόν με ζωσανε τα φίδια... Έλεγα "τι μαλακια έκανες, κάτι θα έχεις κολλήσει σίγουρα" και δεν μπορουσα να κοιμηθώ... Ανηφορησα προς τον Συγγρο λοιπόν και με εξέτασαν δυο γιατρινες. Αυτές καθ'όλα εμπειρες μου πατησαν το πουτσοκεφαλο προς τα έξω να δουμε αν έχω κανα συμπτωμα, μηπως εκκρίνω κανένα υγρό. Δεν είχα κανένα και όταν τις είπα την ιστορία μου είχανε πει κάτι και μου έμεινε μέχρι και σήμερα. Οι Ελληνίδες και οι Ρωσίδες ιερόδουλες είναι οι πιο καθαρές στο επάγγελμα διότι είναι πολυ συχνά εκεί για εξετάσεις και είναι παντα καθαρές, ειδικά οι Ρωσιδες! Δυστυχώς όμως Αλβανιδες, Βουλγαρες και Ρουμανες (τότε τουλάχιστον) ερχόντουσαν συνεχεία με αφροδίσια για θεραπεία. Αυτά όλα προ 20+ ετών. Πάντα όμως πιστευα πως οι μόνες γυναίκες που είναι αξιοπιστες για ακαπωτες πιπες ήταν είναι και θα είναι οι Ρωσιδες! Χωρίς βέβαια να είμαστε ποτε σίγουροι για κάποια κοπέλα γιατί ποτε δεν ξέρουμε πριν παμε εμείς ποιος χλεμπονιαρης έβαλε το πουλι του ακαπωτα εκεί μέσα....