Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 131 άτομα (10 μέλη και 121 επισκέπτες)

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.603
Πόντοι
4.765
παιχταρά μου δώσε μια περιγραφή της κορασίδας, έχει ακουστεί για μελαχρινή λεπτή με μεγάλο στήθος, ισχύει? Αν ναι για τι νουμερακι το έκοψες?
μεγαλο κρεμασταρι καθοτι η γυναικα ειναι αρκετα αδυνατη

αγκυρας 12 απόψε ηταν μια συμπαθητικη νεαρα μιλφ ονοματι κωνσταντινα ανατολικης προελευσεως,αντε να δουμε ποτε θα φερει ο οικος αυτος με το πιπινου τα λαχταριστα πιπινια που εφερναν προ κοροδοιοιυ

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.238
Πόντοι
26.435

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.238
Πόντοι
26.435

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
845
Πόντοι
81
Καθως εφαγα την μπαμια χθες που πηγα να την βολιδοσκοπησω, η Τζεσικα απ οτι μου ειπε η τσα2 θα ειναι σημερα 3η βαρδια..
Αντ αυτου ηταν η Μια εκει η οποια ειναι σαν φουσκωτη κουκλα, αν μου ελεγε κανεις οτι ειναι βελι θα τον πιστευα..
Θα ηθελα παντως πριν κατεβω παλι τζαμπα να διαβαζα νουμερακι, ηλικια και κατα ποσο σαγκι ειναι τα βυζγια (Σαν της Μισελ απο Κολωνου ασουμε)?
Για τα κιλά της, ζήτημα να ειναι 40-45 κιλά με ύψος 1,65-1,70 περίπου, τα βυζά της είναι τεράστια, θα έλεγα 3+, όμως πολύ πεσμένα. Ηλικία την έκοψα 35+ και ταλαιπωρημένη, πιπίνι δεν είναι. Εγώ όταν τα είδα πάντως κάβλωσα και γι αυτό πέρασα. Κι όντως στην ισπανική είχαν γαμώ τις αισθήσεις, θα μπορούσα να είχα τελειώσει έτσι. Στο δε στοματικό, πιο πολύ έριχνε σάλιο από ψηλά και τον έπαιζε, κάτι που εμένα με κάβλωσε αρκετά, είχε ωραία αίσθηση. Κρίμα που ξηγήθηκε έτσι στο τέλος.

Τελευταία τροποποίηση:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Έχουμε briefing από μεταμεσονυχτια;

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
895
Πόντοι
361
Παιδία έλειπα εξωτερικό 2 χρόνια και γύρισα έχθες οπώτε τα νέα τα καλά δεν τα ξέρω. Μπορείτε να μου πείτε που είναι αυτή η εβελίνα και τη βάρδιες δουλέυει να πάω αύριο?

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.389
Πόντοι
2.586
Παιδία έλειπα εξωτερικό 2 χρόνια και γύρισα έχθες οπώτε τα νέα τα καλά δεν τα ξέρω. Μπορείτε να μου πείτε που είναι αυτή η εβελίνα και τη βάρδιες δουλέυει να πάω αύριο?
Να κάτσεις καραντίνα και μετά.

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
895
Πόντοι
361
Να κάτσεις καραντίνα και μετά.
Τι καραντίνα ρε φίλε αφού προχθές έκανα τεστ και ήμουνα αρνητικός πως πέταξα ελλάδα? Σήμερα έκανα το εμβόλιο. Αν ήσουν ειρωνικός σορρυ δεν το έπιασα

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.389
Πόντοι
2.586
Τι καραντίνα ρε φίλε αφού προχθές έκανα τεστ και ήμουνα αρνητικός πως πέταξα ελλάδα? Σήμερα έκανα το εμβόλιο. Αν ήσουν ειρωνικός σορρυ δεν το έπιασα
Δεν έχω πάει, νομίζω πρωινή εκτός από Πέμπτη, Παρασκευή που είναι απόγευμα; Ας μας διαφωτίσουν.

Katourokavlas

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
14
Like
4.565
Πόντοι
2.727
Για τα κιλά της, ζήτημα να ειναι 40-45 κιλά με ύψος 1,65-1,70 περίπου, τα βυζά της είναι τεράστια, θα έλεγα 3+, όμως πολύ πεσμένα. Ηλικία την έκοψα 35+ και ταλαιπωρημένη, πιπίνι δεν είναι. Εγώ όταν τα είδα πάντως κάβλωσα και γι αυτό πέρασα. Κι όντως στην ισπανική είχαν γαμώ τις αισθήσεις, θα μπορούσα να είχα τελειώσει έτσι. Στο δε στοματικό, πιο πολύ έριχνε σάλιο από ψηλά και τον έπαιζε, κάτι που εμένα με κάβλωσε αρκετά, είχε ωραία αίσθηση. Κρίμα που ξηγήθηκε έτσι στο τέλος.
Ωραιος ο παικτης!

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
. Πλέον το βαρέθηκα και το αμάξι, κινούμαι αποκλειστικά με μέσα μαζικής μεταφοράς. Μηδέν άγχος.

Μέσα έπεσες. Τώρα που έμεινε κι εγώ χωρίς μέσον,στα παπάρια μου. Άγχος μηδέν,μην τρακαρω ,μην το γρατσουνίσουν, μέσα μαζικής και πεζό 2.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Ο λόγος που δεν πάω είναι ξεκάθαρος. Επειδή στο σπίτι που μένω έχω μηδέν έξοδα. Τα πληρώνουν οι γονείς γιατί έρχονται κι αυτοί που και που και κάθονται κανένα μήνα. Αν νοικιάσω μετάξι θα τα πληρώνω όλα εγώ. Δε συμφέρει.Πάντως σε ένα γρήγορο ψάξιμο στο ιντερνετ δε βρήκα και κανένα χαμηλό ενοίκιο για μεταξουργείο, ανεβασμένα πολύ..Δηλαδή για παρακμιακό μέρος κέντρο είχα την προσδοκία να βρώ ένα ενοίκιο του τύπου 150 ευρώ και κάτω..Αντιθέτως παρατήρησα ότι το χαμηλότερο ήταν 350??? Κάτι τετοιο
Μπορεις να κοιμάσαι και στο παγκάκι τώρα που είναι καλοκαίρι, παίρνεις και αέρα. Το χα κάνει ένα διάστημα όταν με είχαν πέταξει έξω.

Αλλά έχω μια απορία. Αφού έχεις τόση περάση γιατί ασχολείσαι με τις παλαιοποτάνες και μάλιστα τις πιο φτηνές με κατακαμένη ιστορία;

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.915
Πόντοι
10.656
Μέσα έπεσες. Τώρα που έμεινε κι εγώ χωρίς μέσον,στα παπάρια μου. Άγχος μηδέν,μην τρακαρω ,μην το γρατσουνίσουν, μέσα μαζικής και πεζό 2.
αγχος μηδεν και χανεις 2 ωρες εξτρα απτην ζωη σου αν θες να κανεις μια λιγο μεγαλυτερη αποσταση. Ετσι οπως ειναι τα μεσα στην ελλαδα δεν ειναι να απορεις πως ο κοσμος εχει τιγκαρει με κινηση ολα τα κεντρα των πολεων καθε μεσημερι και γιατι το καθε νοικοκυριο εχει 2 και 3 αυτοκινητα για να κινειται.
Το λεωφορειο, αργει να ερθει, αργει να φτασει και βρωμοκοπαει. Το μετρο ειναι τιμιο ως προς τις ωρες αλλα παει μονο σε συγκεκριμενα σημεια, και τωρα το καλοκαιρι το ενδεχομενο να περπατησεις αποσταση μεγαλυτερη απο 500 μετρα σημαινει οτι θα ιδρωσεις και θα βριζεις ολους τους αγιους που δεν πηρες αμαξι.
Κατι τραμ και κατι προαστιακοι ειναι για πεταμα δεν το συζηταω καν.

Σιγουρα ειμαι (ειμαστε) καλομαθημενοι, αλλα ρε φιλε τωρα και με τον κορονα εχουν ανοιχτα παραθυρα τα μπουρδελα και κανει ελαχιστη ψυξη μεσα στο μεσο. αμαξι και παλι αμαξι, ας βγαινω χαμενος κατα 100+ ευρω το μηνα, θα ειμαι στην ωρα μου οπου θελω χωρις να βγαινω εκτος προγραμματος, χωρις να ιδρωνω σαν το γουρουνι και χωρις να ανεχομαι τον καθε μαλακα ή τον καθε βρωμιαρη.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
αγχος μηδεν και χανεις 2 ωρες εξτρα απτην ζωη σου αν θες να κανεις μια λιγο μεγαλυτερη αποσταση. Ετσι οπως ειναι τα μεσα στην ελλαδα δεν ειναι να απορεις πως ο κοσμος εχει τιγκαρει με κινηση ολα τα κεντρα των πολεων καθε μεσημερι και γιατι το καθε νοικοκυριο εχει 2 και 3 αυτοκινητα για να κινειται.
Το λεωφορειο, αργει να ερθει, αργει να φτασει και βρωμοκοπαει. Το μετρο πιο ειναι τιμιο ως προς τις ωρες αλλα παει μονο σε συγκεκριμενα σημεια, και τωρα το καλοκαιρι το ενδεχομενο να περπατησεις αποσταση μεγαλυτερη απο 500 μετρα σημαινει οτι θα ιδρωσεις και θα βριζεις ολους τους αγιους που δεν πηρες αμαξι.
Κατι τραμ και κατι προαστιακοι ειναι για πεταμα δεν το συζηταω καν.

Σιγουρα ειμαι (ειμαστε) καλομαθημενοι, αλλα ρε φιλε τωρα και με τον κορονα εχουν ανοιχτα παραθυρα τα μπουρδελα και κανει ελαχιστη ψυξη μεσα στο μεσο. αμαξι και παλι αμαξι, ας βγαινω χαμενος κατα 100+ ευρω το μηνα, θα ειμαι στην ωρα μου οπου θελω χωρις να βγαινω εκτος προγραμματος, χωρις να ιδρωνω σαν το γουρουνι και χωρις να ανεχομαι τον καθε μαλακα ή τον καθε βρωμιαρη.
Πάλι στα παπάρια μου, στην τελική το κόβω με τα πόδια κι ας κάνω και δίωρο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.915
Πόντοι
10.656
Πάλι στα παπάρια μου, στην τελική το κόβω με τα πόδια κι ας κάνω και δίωρο.
ε τοτε εχεις πολυ χρονο για πεταμα και χαμηλα στανταρ. 2 ωρες περπατημα για να πας σε ενα μερος; :2funny: Παρε ενα γαιδαρο τουλαχιστον

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Αν μπορεί κάποιος να κάνει μια σούμα τί εστί Τζέσικα, εμφάνιση,που και πότε τραγουδάει για να μην διαβάσω 80 σελίδες πίσω.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.915
Πόντοι
10.656
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom