NanayaShiki1234
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 895
- Πόντοι
- 361
Λοιπόν πήγα εχθές το βράδυ φυλής ( κατα τις 2-3 ) και πήγα σε ΟΛΑ τα σπιτάκια μιας και δεν έβρισκα κάτι καλό πουθενά. Μπάζα μέχρι εκεί που δεν πάει και ότι δεν ήταν μπάζο έκανε απλό πρόγραμμα. Εν τέλη πήγα σε αυτό που είναι τέρμα Φώκαιας δεχία σε μία Μολδαβή. Τα ποίο πεταμένα 20 ευρο χαχαχα. Ήταν τόσο σκατά που αντί να νευριάσω με έπιασε νευρικό γέλιο. Η τσάτσα είχε πει 69, 69 η κοπελιά δεν έκανε και ανάθεμα άμα πέρασαν 10 λεπτα χτύπησε την πόρτα και η άλλη πετάχτηκε πάνω και έφυγε... Α και καπότα σε πεσμένη πουτσα χωρίς προκαταρκτικά. Σχεδόν έφυγα χωρίς να καβλώσω καν πόσο μάλλον να χύσω. Μετά πήγα στην φιλιπίδου σε μια Σύλβια με την οποία έκανα τρελό γαμήση αλλά και πάλι απλο πρόγραμμα. Μου έλεγε στο δωμάτιο "Είσαι ο καλύτερος. Είσαι πέμπτος αλλα είσαι ο καλύτερος." Ξανα και ξανα. Δεν έχω ιδέα τι ήθελε να πει δεν την ρώτησα κίολας πάνω στην κάβλα δεν έδινα σημασία . Μετά το σκεφτόμουνα και γέλαγα. Πάω σήμερα ξανά μέρα λέω θα είναι περισσότερα ανοιχτά θα είναι καλύτερα τα πράγματα. Πάω προς την μοντελό αλυσίδα στο σπιτάκι που παλία ήταν η Ορόρα και βγείκε μια κοπελίτσα μεχ. Μου λέει η τσατσα απλό προγραμμα και ρωτάω 69 κάνει? Μου λέει ναι. Λέω οκ τηα ξαναπεράσω. Και τσαντιστικε η άλλη και μου λέει "Τι ρωτας αμα κάνω 69 αφου σου λέω ναι και δεν περνας??" Μαλάκα μου τι στον πούτσο?? Αναφορά θα δώσω? Τεσπά πάω στο δίπλα ήταν η Αλεξάνδρα παλία καραβάνα. Την είδα κάβλωσα και μπήκα. Πάω να κάνω 69 και πεταγώτανε όλη την ώρα δεν με άφινε γιατι λέει την καβλώνω... Ουτε 2 λεπτά και αυτα σπαστά.... Μετα την πήδαγα δεν μιλούσε δεν λαλούσε και είχε μια φάτσα που την έβλεπα στον καθρέφτη σαν να έπαθε εγκεφαλικό... Τέσπα χύνω, γυρνάε με κοιτάει και μου κάνει με ένα βλέμμα αΐδιας "Καλα ρε δεν μπορούσες να κρατηθείς για 1-2 λεπτα ακόμα?" Μου βγείκε αυθόρμητα και της ζήτησα συγνώμη. Είμαι και εγώ τέρμα καθυστερημένος κρίμα. Δεν είδα τίποτα άλλο αλλά στον γυρισμό πέρασα απο πιπίνου που ήταν το καλύτερο (για μενα) μπουρδέλο έβερ και το είδα ανοιχτό και μπείκα να δω τι πάιζει. Απίστευτο αλλά ήταν ακόμα η Όλγα η οποια έκανε τις ΚΑΛΗΤΕΡΕΣ πιπες. Πήγενα μόνο για την χύσω στο στόμα και για τίποτα άλλο. Περνάω μέσα κατευθίαν αλλά.... Δεν κάνει ποια ελεύθερο στοματικό... Απίστευτο... Είπα να πληρώσω και παραπάνω δεν την ένοιαζε... Απλα δεν... Πολύ κρίμα. Δεν θέλω να είμαι άδικος σε όλα ήταν μπόμπα φιλία, γλιφομούνι γλιφοκώλι γαμισι... Αλλα και πάλυ... Την πίπα της δεν την έφτανε τίποτα... Πολύ κρίμα.
Γενικά βαθμολογίες
Μολδαβή τέρμα φωκαίας 0/10
Σύλβια 10/10 αν και αντικημενικά νομίζω οτί απλά έτυχε και ισώς το 8 είναι πιο δίκαιο.
Αλεξάνδρα απο μοντελό : 4-5/10
Όλγα από πιπίνου κατάθλιψη/10 που δεν κάνει πία ελεύθερο και χύσιμο στο στόμα. Αντικημενίκα νομίζω αξίζει ίσως 8-9 αλλά και πάλι
Έχει να προτείνει κάποιος κοπέλες που βλέπονται και κάνουν ελεύθερο στοματικό?? Δεν είδα καμία εχθές.
Γενικά βαθμολογίες
Μολδαβή τέρμα φωκαίας 0/10
Σύλβια 10/10 αν και αντικημενικά νομίζω οτί απλά έτυχε και ισώς το 8 είναι πιο δίκαιο.
Αλεξάνδρα απο μοντελό : 4-5/10
Όλγα από πιπίνου κατάθλιψη/10 που δεν κάνει πία ελεύθερο και χύσιμο στο στόμα. Αντικημενίκα νομίζω αξίζει ίσως 8-9 αλλά και πάλι
Έχει να προτείνει κάποιος κοπέλες που βλέπονται και κάνουν ελεύθερο στοματικό?? Δεν είδα καμία εχθές.