Διαγραμμένο μέλος 33488
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Η Μαριάννα που βρίσκεται;Η Μαριάννα τι έχει αυτόν τον καιρό? Έχει καμια καλή περίπτωση?
Η Μαριάννα που βρίσκεται;Η Μαριάννα τι έχει αυτόν τον καιρό? Έχει καμια καλή περίπτωση?
Στα τόσα χρόνια πού είσαι εδώ θα έπρεπε να ξέρεις πού είναι η έστω ότι είναι πριβεΗ Μαριάννα που βρίσκεται;
Αγαπητέ καμία σχέση...Εμένα πάλι μετά από τόση επίμονη κ τόσο μπινελίκια πού ρίχνεις τους συνάδελφους εδώ μέσα με κάνεις να πιστεύω πως όντως κάτι τρέχει κ προσπαθείς να το καλύψεις
Πήγα. Τραγικό το μπάνιο και ο χωρος. Ασε που δεν είχε κλιματισμό. Ήθελα Λάουρα αλλά είχε καθυστερήσει το ραντεβου και πήρα Άννα. Καλή, ευγενικη και κοινωνικη. 80 το φουλ προγραμμα.Στα τόσα χρόνια πού είσαι εδώ θα έπρεπε να ξέρεις πού είναι η έστω ότι είναι πριβε
Τις προάλλες ρωτούσες Για ζεσι τι έγινε πήγες τελικά
Περασμα τις προαλλες με Βιβη απο Crystal. Αρκετα καλη εμπειρια, και μου εκανε εντυπωση οτι η συγκεκριμενη κοπελα δεν εχει αναφερθει καθολου στο thread αυτο. Ειναι καινουρια?
Ναι ε; Μάλλον άλλαξε μαλλί, εκτός αν νόμιζα άλλη για την ΖωήΑυτή είναι η ζωή φίλε μου
Που έχει και λίγο άγρια έκφραση στα μάτια κτλ. Αξίζει αυτή;Αυτή είναι η ζωή φίλε μου
Για να σου κάνει κάποιος κονέ από δω μέσα πρέπει να έχει κονέ με σένα .....Ξηρασία αρκετή στη πόλη μας...
Μπορεί κάποιος να μου κάνει κονέ για ΜΑΡΙΑΝΝΑ?
Πες τα. Καιρός να τελειώσει αυτό το αστείο. Ντροπή τουςΑπευθυνομαι στα σοβαρα ατομα του νηματος και οχι στους σαβουρογαμηδες.Μαγαζι Massagio δεν υπαρχει,μην μπειτε καν στον κοπο οσοι δεν ξερετε,πατε αλλου...
Τι θέλει να πει ο ποιητής?Απευθυνομαι στα σοβαρα ατομα του νηματος και οχι στους σαβουρογαμηδες.Μαγαζι Massagio δεν υπαρχει,μην μπειτε καν στον κοπο οσοι δεν ξερετε,πατε αλλου...
Μακρυά,τζάμπα κόπος...για σαβουρογάμηδες βέβαια highly recommended!Τι θέλει να πει ο ποιητής?