WHATABOUTFUCK
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 30
- Like
- 6.239
- Πόντοι
- 5.636
...τώρα το γάμησες και ψόφησε!!...xexexe!...1 ευρώ την ώρα, πωωω θα γάμαγε όντως
...τώρα το γάμησες και ψόφησε!!...xexexe!...1 ευρώ την ώρα, πωωω θα γάμαγε όντως
Πέρα από αυτό μπορεί να αγωραση ένα μικρό σπίτι στο κέντρο για αυτή την δουλειά !! Πωλούνται κάτι υπόγεια και κάτι χαμόσπιτα σε εξευτελιστικές τιμές ..εγώ το σκευτομαι σοβαρά να αγωραση μέσα στο 2022!!Δεν σου περναει απο το μυαλο να παρεις ενα αυτοκινητο η μηχανακι![]()
Ναι, αλλά μην πας με την καμπαρντίνα. Θα σε περάσει για επιδειξία. Επίσης είναι φολέισιον , θέλει να χύνεις μπαμ και κάτω. Μου λέει χτες τί έπαθες σήμερα; Τί έπαθα; λέω. Την άλλη φορά λέει τελείωσες γρήγορα.Οκ ενταξει αυτη λεω και εγω..
Πρόσεχε τα λόγια σου. Οι μισοί και παραπανω εδώ μέσα μόνο παιδιά δεν είναι.παιδεια
Έπιασες χρήμα πάλι;Πέρα από αυτό μπορεί να αγωραση ένα μικρό σπίτι στο κέντρο για αυτή την δουλειά !! Πωλούνται κάτι υπόγεια και κάτι χαμόσπιτα σε εξευτελιστικές τιμές ..εγώ το σκευτομαι σοβαρά να αγωραση μέσα στο 2022!!
Βασικά και εγώ αν έμενα κέντρο ή έστω κοντά κάθε μέρα εκεί θα ήμουν..Δεν είναι αυτό το θέμα, θα ήθελα να μένω κέντρο , γουστάρω urban φασεις
Ακόμα και να πετύχεις κάποια στην καφετέρια 2-3 τραπέζια πιο κει και να παιχτεί ένα βλέμμα...Κι αυτό γαμάειΒασικά και εγώ αν έμενα κέντρο ή έστω κοντά κάθε μέρα εκεί θα ήμουν..
Να βλέπεις κωλαράκια και βυζάκια τζάμπα, πρωί τις καυλίτσες να πηγαίνουν στην δουλειά, να βλέπεις σε ποιό σπιτάκι μπαίνουν και μετά από λίγο να μπαίνεις κ να μπορείς να τις πάρεις με ένα 10/20 ευρώ.
Θα είχα φάει όλα μου τα λεφτά εκεί.
Ακόμα και να πετύχεις κάποια στην καφετέρια 2-3 τραπέζια πιο κει και να παιχτεί ένα βλέμμα...Κι αυτό γαμάει
Υπάρχει τέτοιο δωμάτιο,είναι καινούργια εφεύρεση ,έχει ένα περίεργο όνομα. Ξενοδοχείο.1 ευρώ την ώρα, πωωω θα γάμαγε όντως
Καλά ναι στην καφετέρια δίπλα στο Ι 39 γίνεται χαμός κάθε μέρα αλλά αυτές εκεί το βλέπουν σαν κυλικείο πριν ξεκινήσουν τη βάρδια, . Φαντάσου να τις πετύχεις κάπου αλλού εκτός δουλειάς πιο χαλαρές με πιο καλό ντύσιμο , άλλη φάση. Φαντάζομαι κάποιες σίγουρα και ομόνοια θα βγαίνουνΔεν μου έχει τύχει, ενώ η μόνη καφετέρια που ξέρω είναι η γωνιακή στη Ιάσονος. Αράζουν εκεί, ή άλλη προς την Ομόνοια;
Μία δύο φορές είχα πάει νωρίς, γύρω στις 9.30 και βλέποντας να πηγαίνουν με τα κολλητά φορεματάκια τους κτλπ με καύλωσαν πάρα πολύ..
Πέτυχα μια ξανθιά πιτσιρίκα σκέτη καύλα μια φορά στον ηλεκτρονικό βράδυ. Καζουαλ ντύσιμο και τσάντα δέρμα αλλά φαίνονταν όλα αρκετά ακριβά. Κατεβήκαμε Βικτώρια. Και σκέφτομαι που πάει αυτό το καβλακι με τέτοιο ντύσιμο και κατεβαίνει Βικτώρια νυχτιατικα; Και κατηφορίζει την πλατεία Βικτωρίας.Και σκέφτομαι λες; Την παίρνω λίγο από πίσω μέχρι το κάτω μέρος της πλατείας και τη βλέπω να στρίβει δεξιά Φυλής. Δεν συνέχισα για να μην με περάσει για Βράκο. Δεν την ξαναείδα.Καλά ναι στην καφετέρια δίπλα στο Ι 39 γίνεται χαμός κάθε μέρα αλλά αυτές εκεί το βλέπουν σαν κυλικείο πριν ξεκινήσουν τη βάρδια, . Φαντάσου να τις πετύχεις κάπου αλλού εκτός δουλειάς πιο χαλαρές με πιο καλό ντύσιμο , άλλη φάση
Πωωω, έτρεξε ένα δάκρυ απ' το μάτι μου. Το δεξι,το καλό το μάτι,το τσακίρικο.Καλημέρα χεραιτώ όλους τους καλούς συνοδοιπόρους
Έπειτα από την αδυσώπητη αποχή που μας προκάλεσε η παρατεταμένη αυτή καραντίνα, ανταμώνουμε πάλι εδώ.
Τα φιλόξενα σπίτια σιγά σιγά ανοίγουν όλα και οι κοπέλες οι περισσότερες με αρκετή ορεξη. Ας αποτύπωσω όμως εδώ την εμπειρία μου των λίγων αυτών ημερών.
Ιάσωνος 37Α (Με την σιδερένια σκάλα και τις αντιπαθεστατες τσατσαδες) Αυτός ο οίκος εχει δύο νέες κοπέλες όπου η μία η Κατερίνα είναι πραγματικά νέα στο κουρμπέτι του αγοραίου έρωτα. Είναι γύρω στα 25 ρωσοφωνη υψος στο 1.75 κάστανα μαλλιά όμορφο πρόσωπο δοτική στον έρωτα με αληθινα φιλιά, πιπα με πολυ ωραια αισθηση καθαρη ευγενική καλόψυχη κοπέλα. Αξίζει απόλυτα την προσοχή μας και την φροντίδα μας.
Στον ίδιο οικο είναι και η Γαλλία ξανθιά νε λευκή επιδερμίδα με δύο φτερα μεγάλα τατουάζ σε όλη την πλάτη της. Αυτή η κοπέλα είναι ο ορισμός της καριόλας. Για εμένα δεν αξίζει παρα μόνο για ενα άγριο απαξιωτικό ξεφορτωμα. Δεν την προτείνω.
Σημαντικό. Στον οίκο αυτόν πριν μπείτε στο δωμάτιο να λέτε στην όποια τσατσα να μην τολμήσει να χτυπήσει πόρτα πριν το 10λεπτο.
Φώκαιας 27 χθες ήταν η "καινουρια" μικρή Τζούλια 20χρ μελαχρινή με ίσια μακριά μαλλιά μικρό κορμάκι λέει πως είναι από Μολδαβία. Σε αυτόν τον οίκο χθες έχασα ένα 20ευρω με την απατηλη αυτή μικρή. Σιγουρα είναι γυφτορουμανακι η γυφτοαλβανιδα που μάλλον εχει περάσει ανεπιτυχώς από την Μεταξένια γειτονιά. Ψεύτικο κοριτσι οπως τα νύχια της άνευρο με βρώμικο μουνακι. Δεν είναι καινούρια αλλά και δεν αξίζει ούτε για το νέο της ηλικίας της.
Φυλης 109β από την καραντίνα αυτή η κοπελιά που μου είχε λείψει πιο πολύ ήταν η Νέλλη η Νέλια όπως την ονομάζουν οι τσατσαδες του οίκου. Είναι γνωστή η Νελλη στριφνή ολιγομιλιτη και με αλλά αρνητικα. Ομως η Νελλη είναι για εμένα η απόλυτη εταίρα της εποχής μας αν επισης είχε μια καθοδήγηση θα άφηνε εποχή. Είναι χρονιά εκεί ασαλευτή να μενει αυτό έχει την σημασία του. Ανακαλύψτε την.
Εδώ θέλω να πω ενα μεγάλο εύγε στον μεγάλο n.smirni76 ο οποίος περνώντας τις πρώτες μερες από τον οίκο αυτό τίμησε την συντροφια της Σαντρας προς χάριν της. Η κίνηση του αυτή ήταν προσκύνημα και απόλυτη στάση σεβασμού για τον χρόνο που διαβαίνει...
Αυτά από εμένα
Καλή συνέχεια σε όλους
Υ.Γ.1 Στην χθεσινή μου βόλτα μου είπαν πως η Μολδαβία και η Ρουμανία θα επιτρέψουν σε δυο μέρες τις ελεύθερες μετακινήσεις οπότε και θα έρθουν μέσα στην εβδομάδα οι κοπέλες που λείπουν αλλά κ κάποιες νέες.
Υ.Γ.2 Αποχεραιρετώ όλους τους αληθινούς ενημέρωτες συνοδοιπόρους και εύχομαι να ξανασυναντιόμαστε εδώ να αποκαλυπτουμε τις εμπειρίες μας στα γραπτά μας, περα από τις μονάκριβες κοπέλες που μοιραζόμαστε εκεί στις όμορφες γειτονιες.Υπαρχου κάποιοι που δεν έχουν έρθει ακόμη. Ένας από αυτούς που λείπει από εδω μέσα είναι ο ειλικρινής ο αγνός ramanda.
συναγωνιστή δώσε κανα info, βρώμικο μουνάκι δηλαδή ?Ψεύτικο κοριτσι οπως τα νύχια της άνευρο με βρώμικο μουνακι.
Ένας από αυτούς που λείπει από εδω μέσα είναι ο ειλικρινής ο αγνός ramanda.
ο κλαψομουνης με την ιδια κασετα συνεχωςΝαι λείπει ο ramada ο γκρινιάρης, οι κοπέλες της δουλειάς ηταν ολες φολες για αυτον, ειδικα στα μαγαζια της Μαραθώνος που ολο τα έβριζε αλλά εκεί πηγαινε συνεχως.