Fistikovoutiros
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2020
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0

Γνωριζουμε κατι για αυτο το κομματι? φαινεται οτι εχει δυνατο κορμι.
Τι μου θυμισες… Τζετλινα… κορμαρα και απιστευτο μωρακι!!! Κριμα χαθηκε αποτομα…Αξιότιμα λαγωνικά, γνωρίζει κανείς καμμιά μαυρούλα με κώλο στο menu? Έχω να μπώ σε μαύρο κώλο απο την εποχή της Τζετλίνα...
Είναι όπως βλέπεις στις φωτό, 80 την ώρα, δεν φυλάει, και δυστυχώς δεν δίνει την κολάρα της, καλή εμπειρία με εμένα![]()
Εχει μια φιλη την Γεωργία που εχει μια φιλη την Εφη !!!! Αντε βγαλε ακρηΕχει πάρει κανείς την Νεφάλη απο κανεσεξ ? https://kanesex.com/erotikes-ypiresies/erotikes-ypiresies-apo-gynaikes/nefeli_i1268525
Τι μου θυμισες… Τζετλινα… κορμαρα και απιστευτο μωρακι!!! Κριμα χαθηκε αποτομα…
2-3 φορές που τις έχω μιλήσει.. Δουλεύει μόνο πρωινές ώρες, όχι σαββατοκύριακα γιατί είναι σε σχέση και ότι είπε ο φίλος πιο πάνω. Πρέπει να δοκιμαστεί, φαίνεται "καλό κορίτσι" αν και μάλλον στο μαμίση θα είναι ξενέρα.![]()
![]()
Natalia - Love List
αγγελίες σεξ από callgirl, άνδρες gay, aggelies gia trans με μεγάλα προσόντα, γυναίκες milf με kinky διαθέσεις και πολλές προτάσεις για σεξ..www.lovelist.com.gr
Καλησπέρα μάγκες, εδώ έχουμε επανεμφάνιση; Κάποια εμπειρία από την κυρία; Ευχαριστώ.
ενα παλτο που ειχε μαγαζακι στην πλατεια Δαβακη στην Καλλιθεα το Φουεγκο αν θυμουνται οι παλιοι. δεν αξιζει και ζηταει και 80 για το βασικο προγραμμα...Το 2012 πρεπει να ηταν 40 φευγα τωρα θα εχει 50αρισει ανετα. Μακρυα!Ποια είναι αυτή ρε παιδιά? Ενδιαφέρουσα περίπτωση μοιάζει...
Αν δεν κάνω λάθος είναι απ τις ψιλό παλιές, μια φορά την είχα πετύχει μέτριες καταστάσειςΠοια είναι αυτή ρε παιδιά? Ενδιαφέρουσα περίπτωση μοιάζει...
ενα παλτο που ειχε μαγαζακι στην πλατεια Δαβακη στην Καλλιθεα το Φουεγκο αν θυμουνται οι παλιοι. δεν αξιζει και ζηταει και 80 για το βασικο προγραμμα...Το 2012 πρεπει να ηταν 40 φευγα τωρα θα εχει 50αρισει ανετα. Μακρυα!
Ενδιαφέρον σε περίπτωση που σου αρέσουν οι μεγάλες.Ποια είναι αυτή ρε παιδιά? Ενδιαφέρουσα περίπτωση μοιάζει...
Έχει παχύνει λόγω ότι ήταν έγκυος και μάλλον δεν έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης!!!goldenkeyhole... αμφιβάλλω αν αξίζει να πληρώσεις τα λεφτά που ζητάνε ο Γιώργος και τα κορίτσια του...
άσε που έχει παχύνει κι όλας... επίσης όσοι έχετε το παλιό τηλέφωνο του Γιώργου... δοκιμάστε εκεί
ενα παλτο που ειχε μαγαζακι στην πλατεια Δαβακη στην Καλλιθεα το Φουεγκο αν θυμουνται οι παλιοι. δεν αξιζει και ζηταει και 80 για το βασικο προγραμμα...Το 2012 πρεπει να ηταν 40 φευγα τωρα θα εχει 50αρισει ανετα. Μακρυα!
ακριβως οπως τα λες.οχι μονο δεν ειναι ενδιαφερουσα,αλλα προς αποφυγην.θα τα κλαις τα λεφτα σου.τιποτα απο εμφανιση και ξεπετα του κερατα.Ποια είναι αυτή ρε παιδιά? Ενδιαφέρουσα περίπτωση μοιάζει...
Όπως τα λέει ο παίχτης. Τώρα αν κάποιος είναι περίεργος μπορεί να πάει!!!ενα παλτο που ειχε μαγαζακι στην πλατεια Δαβακη στην Καλλιθεα το Φουεγκο αν θυμουνται οι παλιοι. δεν αξιζει και ζηταει και 80 για το βασικο προγραμμα...Το 2012 πρεπει να ηταν 40 φευγα τωρα θα εχει 50αρισει ανετα. Μακρυα!
ακριβως οπως τα λες.οχι μονο δεν ειναι ενδιαφερουσα,αλλα προς αποφυγην.θα τα κλαις τα λεφτα σου.τιποτα απο εμφανιση και ξεπετα του κερατα.
Όπως τα λέει ο παίχτης. Τώρα αν κάποιος είναι περίεργος μπορεί να πάει!!!
το εχω παρει το κοριτσι οχι πολυ ομορφη πολυ αδυνατη πολυ περιεργα για μενα πεταμενα λεφτα ...απο εμενα ειναι οχι μαγκα.υπηρεσιες φυλης με τιμη 80 ευρω![]()
Έχουμε τηλ;2-3 φορές που τις έχω μιλήσει.. Δουλεύει μόνο πρωινές ώρες, όχι σαββατοκύριακα γιατί είναι σε σχέση και ότι είπε ο φίλος πιο πάνω. Πρέπει να δοκιμαστεί, φαίνεται "καλό κορίτσι" αν και μάλλον στο μαμίση θα είναι ξενέρα.