Πέρασμα το απόγευμα από Φωκ 7 με Έμιλυ. Δυστυχώς έχει χαλάσει πάρα πολύ. Τι να πρωτοπώ ρε μλκες, η συνάντηση πιο πολύ καντήλι από μεριάς μου είχε παρά σεξ.
Τελοσπάντων, εν ολίγοις, έχει φακλανέψει αρκετά και στα του αγώνα το μόνο θετικό κατ’ εμέ είναι ότι τα παίρνει στο στόμα και ότι είναι αρκετά καθαρή. Έβγαλε κώλο απ’ το πρόγραμμα της και μάλιστα έφτασε να μου πει ότι ποτέ δεν έδινε κι ότι μάλλον τη μπέρδεψα με την Ειρήνη. Της απάντησα «που πουλάς αυτές τις μαλακίες;;» Ήταν σε γενικές γραμμές τελείως βαριεστημένη και τη πήρα σε δύο στάσεις, στα 4 και με εμένα από πάνω. Επέμενε να ξαπλώσω στο κρεβάτι για να ξεκινήσει πίπα, ενώ της έλεγα ότι θέλω πρώτα να τη γλείψω εγώ (πράγμα που τελικά δεν έγινε, παραμόνο με άφησε λίγο να τη γλείψω στα βυζιά της, στο λαιμό της και να τη φιλίσω στο μάγουλα), πάσχισα να τη πείσω να παρατήσει το γαμολιπαντικό, μου καθάρισε με μωρομάντηλο το καβλί πριν το πάρει στο στόμα, ενώ ήμουν πεντακάθαρος, δεν με άφησε να τη γλείψω στο μουνί, έκλεινε τα πόδια της όσο με πίπωνε για να μην μπορώ ούτε να της το χαϊδέψω, μου έπρηζε καθ’ όλη τη διάρκεια τα παπάρια να μην τη σπρώξω δυνατά (μιας και τελικά δεν έβαλε λιπαντικό) και το κερασάκι ήταν που άρχισε να ξεφυσά επειδή πέρασα το 10λεπτο λέγοντας μου «έλα μωρό μου τελείωνε γιατί πέρασε η ώρα». Προσπάθησα να μην εκραγώ κατά τη διάρκεια αλλά καθώς ξεκίνησα να ντύνομαι της έριξα μπόλικο μπινελίκι το οποίο άκουγε σαστισμένη μέχρι που της είπα να φύγει. Δικαιολογήθηκε λέγοντας μου ότι είχε κακή μέρα και ότι ορισμένοι από τους προηγούμενους «της έκαναν μαλακίες» (προφανώς παπάτζα γιατί πόσους πρόλαβε να δει από τις 17.00 που μου είπε η τσατσα ότι έπιασε, μέχρι τις 19.00 περίπου που την πήρα εγώ...;). Θα μπορούσα να γράψω σεντόνι με αυτά που της έσουρα αλλά μικρή σημασία έχει εντέλει. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ!!
Υ.Γ.: Notable στιχομυθία αφού τελείωσα το καντήλιασμα:
-Εμ.: Νομίζω πως αδυνάτισες...
-Εγώ: Εσύ πάλι έγινες τσουβάλι (τώρα δεν παίρνω και όρκο ότι το κατάλαβε αλλά τεσπά...)