Σκαλοπατάκιας
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2017
- Κριτικές
- 1
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Καλημέρα. Υπάρχει περίπτωση με το υπάρχων υλικό που έχει το aqua να πάρεις κάτι περισσότερο από μασάζ και εκτόνωση?
Δεν ήξερα ότι είσαι ενεργός!Μωρέ τι μας λες πού δε ξέρεις ποιος![]()
Μόνιμα πλέον στο εξωτερικό... Βρίσκω μερικές ευκαιρίες εδώ αλλά κρατάω απόθεμα για την πατρίδα!καλως τον φιλο. που χαθηκες εσυ βρε?
Αδερφέ η καλύτερη απάντηση που μπορείς να δώσεις εκείνη την στιγμή είναι ότι δεν αξίζει και αυτή τα 30 ευρω για απλό χαιδεμα γιατί μασάζ δεν το λες...Απλά εκείνη την στιγμή κερδίζει η καύλα και συνεχίζεις...Αν πεις σε ευχαριστώ πολύ δεν θέλω σηκώνεσαι και φεύγεις πετάς και τα 30 ευρώ και στα αρχιδια σου... Τουλάχιστον φεύγεις με το κεφάλι ψηλά και άσε την κορασίδα να το παίζει κυρία...Οι περισσότερες πλέον τον παίζουν κυρίες...Στο χωριό μου αυτές τις λέμε χθεσινές πουτανες σημερινές κυρίες...Βρε ουστΠέρασμα από Κρίσταλ,ωραίος χώρος και παρούσες η ξανθιά η Φαίδρα και μια άλλη αδύνατη καστανη που ήταν και στο τηλεφωνο. η ξανθιά ήταν κλεισμένη οπότε πέρασμα με αυτήν ,νομίζω Στέλλα.δε μου γέμισε το μάτι απ' την αρχή,δεν είναι του γούστου μου αλλά πέρασα δυστυχώς.εκτος του ότι ειναί γενικά ντεκαβλε το στυλ της ,ήθελε έξτρα για να βγάλει ρούχα γιατί λέει με 50€ εγώ δε τα κάνω αυτα, αν τα κάνουν άλλες δε με ενδιαφέρει.γενικα πολύ τουπε χωρις καν να το δικαιολογεί η εμφάνιση.στο τέλος μια μαλακιά....σκέτη μαλακια.αλλα 50€ δεν εποιασαν τόπο,πάντα εμπιστευόμαστε το ένστικτο και την κάνουμε με ελαφρά.
Η πρώτη αγγελία είναι κοντά στην Αριστοτελους με Εγνατία. Συστήνεται ως Μελινα. Κοντουλα μιλφ με λίγα παραπάνω κιλάκια αλλά ωραία μοιρασμένα πάνω στο σωμα της. Μην περιμένετε καμία τοπ μουναρα, η γειτόνισα σας είναι με ωραίο και μεγάλο κωλο, αλλά μικρό βυζι. Το προγραμμα είναι 50€ με τίμιο μασάζ και εκτόνωση. Μου είχε υποσχεθεί στο επόμενο ραντεβού για φουλ, αλλά λογω της καραντίνας δεν πήγα και όταν άνοιξαν τα αλλα μαγαζιά ξεχάστηκα και δεν την επισκέφτηκα.ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΞΕΙΣ - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (67845-7) FreeList.gr
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΞΕΙΣ - αγγελίες σε Θεσσαλονίκη - Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες - Υπηρεσίες στο Νομό Θεσσαλονίκης, Μακεδονία 67845-7 - FreeList.gr aggelieswww.freelist.gr
Ή
Χαλαρωτική μάλαξη-φυσιοθεραπείες - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (70462-7) FreeList.gr
Χαλαρωτική μάλαξη-φυσιοθεραπείες - αγγελίες σε Θεσσαλονίκη - Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες - Υπηρεσίες στο Νομό Θεσσαλονίκης, Μακεδονία 70462-7 - FreeList.gr aggelieswww.freelist.gr
Καλημέρα, θα ήθελα τα φώτα σας αν γνωρίζετε;
Για τη δεύτερη αγγελία δεν ξέρω κάτι, αλλά ήθελα την γνώμη των εμπειροτερων. Μου φαίνεται για κανονικό μασάζ με τόσες πολλές πληροφορίες, αλλά ποτε δεν ξέρειςΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΞΕΙΣ - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (67845-7) FreeList.gr
ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΞΕΙΣ - αγγελίες σε Θεσσαλονίκη - Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες - Υπηρεσίες στο Νομό Θεσσαλονίκης, Μακεδονία 67845-7 - FreeList.gr aggelieswww.freelist.gr
Ή
Χαλαρωτική μάλαξη-φυσιοθεραπείες - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (70462-7) FreeList.gr
Χαλαρωτική μάλαξη-φυσιοθεραπείες - αγγελίες σε Θεσσαλονίκη - Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες - Υπηρεσίες στο Νομό Θεσσαλονίκης, Μακεδονία 70462-7 - FreeList.gr aggelieswww.freelist.gr
Οταν σταματήσει θα το μάθουμε όλοι γιατί άκουσα ότι πάλι άλλαξε ούτε τροχόσπιτο να ήτανΚαλημέρα,παιδιά ποια είναι η νέα διεύθυνση του Ζέσι;και επίσης στο Bodyfree είναι σε στιλ ζέσι ή πριβέ;Ευχαριστώ
νομιζω οτι η 2η ειναι και νοσηλευρια και φυσιοθεραπευτρια. δεν ξερω αν κανει φραπεΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΜΑΛΑΞΕΙΣ - Θεσσαλονίκη Υγεία - Ομορφιά - Θεραπείες Υπηρεσίες Ν. Θεσσαλονίκης, Μακεδονία (67845-7) FreeList.gr
Ή
Το αισθησιακή δε νομίζω να το έβαλε Για να ομορφύνει η πρόταση ;)νομιζω οτι η 2η ειναι και νοσηλευρια και φυσιοθεραπευτρια. δεν ξερω αν κανει φραπε
όνομα το αδύνατο με το κόκκινον μαλλί?perasa apo dames exoun ferei mia mikroula adinati me kokino mali uperoxo plasa skeftomai na thn dokimasw tis epomenes meres
giro sta 23 me 24 apoistefto oles oi alles metries milf ox kati idietero
Το αισθησιακή υπάρχει στην πρώτη αγγελία που όπως είπα είναι μια Μελινα που κανει φραπέ και ίσως τα πάντα. Στη δεύτερη δεν γράφει (δυστυχώς) αισθησιακή.Το αισθησιακή δε νομίζω να το έβαλε Για να ομορφύνει η πρόταση ;)
den thimameόνομα το αδύνατο με το κόκκινον μαλλί?