Νέα

Τί θα κάνατε εάν βρισκόσασταν με γκόμενα που σας έχει παίξει πουστιά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kallitexnis777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 76
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
368
Πόντοι
21
Τι θα κάνατε εάν σας δινόταν η ευκαιρία να δείτε αλλά και να βρεθείτε με μια γκόμενα του παρελθόντος που σας έχει επηρεάσει αρνητικά στο ψυχολογικό κόσμο με λίγα λόγια σας έχει παίξει πουστια

Εγώ προσωπικά θα τη πήγαινα κρεβάτι θα την πηδαγα και θα της πέταγα ένα ταλιρακι στο τέλος και θα έφευγα σαν κύριος

spyros21athens

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2015
Like
931
Πόντοι
81
Τι θα κάνατε εάν σας δινόταν η ευκαιρία να δείτε αλλά και να βρεθείτε με μια γκόμενα του παρελθόντος που σας έχει επηρεάσει αρνητικά στο ψυχολογικό κόσμο με λίγα λόγια σας έχει παίξει πουστια

Εγώ προσωπικά θα τη πήγαινα κρεβάτι θα την πηδαγα και θα της πέταγα ένα ταλιρακι στο τέλος και θα έφευγα σαν κύριος
τι ταληρακι τυπε....ενα ποτηρι τραχανα θα της αφηνα αμα μου χε παιξει πουστια

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
6
Like
9.684
Πόντοι
2.636

εγω τυπε θα την πεταγα απο τον 10οροφο μετα την πραξη και θα της επαιρνα και το πορτοφολι

OP
OP
kallitexnis777

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
368
Πόντοι
21
Με το ταλιρο την εξεφτελιζεις περισσότερο πιστεύω θα ένιωθε ότι είναι πουτανα με όλη την έννοια της λεξης

• Χαχα
Αντιδράσεις: vril
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.320
Πόντοι
2.636
Τυπε,αυτα ειναι κλασικες αρχιδιες των "αντρακλων" παλαιας κοπης.Η γυναικα εαν ξανασχοληθεις μαζι της,αυτο κραταει.Εσυ δωσε και μονοευρο εαν θες,γι αυτη εισαι του χεριου της γιατι ξερει οτι μπορει να σου ειναι υπολογισιμη,να φτασεις να τη γαμησεις σημαινεις ανταποκριθηκες στο μνμ τηλ της,η οτι αλλο.

Εαν υπαρξει αδιαφορια πληρης τρελαινεται,ουτε μνμ ουτε τπτ

papaphilips

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
187
Like
57.602
Πόντοι
40.423

μα γιατι να δεις καποια του παρελθοντος, οπως λες, που σου εχει κανει πουστια ?
οτι ηταν να κανεις, το εκανες την τοτε χρονικη στιγμη που στην εκανε.
σιγα μη θες η' και θελει να τα ξαναπειτε.
το εχεις παρουσιασει λιγο λειψο νομιζω και ετσι βγαινει ακυρο.

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.818
Πόντοι
216

Εσύ προσωπικά τύπε έχεις τρελά απωθημένα. Αν καποια/καποιος έχει παίξει πουστιά, ρίχνεις Χ και πας παρακάτω - δε βρισκεστε "τυχαία"

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.233
Πόντοι
26.435

πούτσα-ξύλο όπου και όταν χρειαστεί

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.389
Πόντοι
2.586
Βασικά ήθελε να βρεθούμε και της αρνήθηκα. Την πετύχαινα στον δρόμο (εργαζόμαστε στο ίδιο αντικείμενο) και ενώ την έβλεπα που προσπαθούσε να μου μιλήσει, σχημάτιζα μία έκφραση αποστροφής-βαρεμάρας και κοίταζα αλλού.

Όταν την πετυχαίνω πλέον σκύβει το κεφάλι και στρίβει αλλού φουλ τρακαρισμένη.

Αν ήθελα να την "τιμωρήσω" με σεξ μαζί, θα της τον έχωνα στο κωλαράκι της και θα την ξέσκιζα αλλά δεν έχω όρεξη να με τραβολογάνε και να γίνομαι θέμα στο bou ως "βιαστής" και το βασικό δεν είμαι κανένα καθίκι.

Καλύτερα από μακρυά και πάμε για άλλα, πιο πολύ την πονάει έτσι.

Τελευταία τροποποίηση:
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης

πιτσιρικας εισαι?

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.416
Πόντοι
216
θα την πηγαινα με το αμαξι σε ενα δασος. εκει θα γδυνοταν για να την παρω.

θα της επαιρνα τα ρουχα και θα της ελεγα "ο Σοκολ τις προσβολες τις ξεπληρωνει πολυ ασχημα"

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
17.795
Πόντοι
3.556

Τυπε πες μας τι πουστια σου είχε κάνει? Ήταν να παντρευτείτε και γαμηθηκε με άλλον? Γαμιοταν γενικά με άλλους και δεν είχες πάρει πρέφα? Σου έφαγε λεφτά? Έτσι γενικά και αόριστα που έθεσες το θέμα δεν θα πάρεις σωστές απαντήσεις, γνώμη μου!!

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
20.043
Πόντοι
3.556

τυπε αν μου επιτρεπεις να πουμε, καλο θα ηταν την ωρα που στριβεις να αφιερωσεις και ενα τραγουδακι στη χαμουρα
:takethis::takethis::takethis:

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.428
Πόντοι
2.036
Δεν ξέρω αν στο έχει προτείνει άλλος (βαριέμαι να διαβάζω) αλλά θα σου πω κάτι δοκιμασμένο. Πες της να ντυθεί καλά και πήγαινέ την για ψάρι στο καλύτερο μαγαζί. Αφού φάτε τις συναγρίδες και πιείτε το καλύτερο κρασί, πριν το γλυκό πήγαινε μία στην τουαλέτα και κοπάνα την μ' ελαφριά πηδηματάκια. Θέλει αρχίδια για να ξηγηθείς έτσι. Οι περισσότεροι είναι ρούκουνες και χέστες...

ave.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2020
Like
2.838
Πόντοι
456
Ρε μην γινεστε μαλακες
Καποτε σε μια παρεα ενας τυπος με ρωτησε τι email να στειλει στην εταιρεια που εργαζοταν η πρωην του για να την απολυσουν. Η γκομενα δουλευε σε παρεμφερες αντικειμενο με εμενα και ο καγκουρας ζητησε την συμβουλη μου
Λογικα τον παρατησε για καποιον αλλο
Ενιωσα πελωρια απεχθεια με την ερωτηση του

Sokol.Ndreu

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2021
Like
1.416
Πόντοι
216
αδιαφορια τσακιζει οποιαδηποτε πρωην.

ακομα και γκομενες που σε εχουν παρατησει, αν πεις απλα ενα οκ πανω στο χωρισμο και εισαι τυπικος και ψυχρος ο εγωισμος τους γαμιεται.

οι γυναικες θελουν να γεννανε συναισθηματα στους αντρες για αυτο συμπεριφερονται σαν βλαμενες ορισμενες φορες. οσο μεγαλυτερη η αδιαφορια τοσο μεγαλυτερο το ψυχικο τραυμα που τους κανεις.

ακομα και να σε κερατωσουν και στο πουν, αν δε βγαλεις αντιδραση παθαινουν τραλαλα.

σε καποιες περιπτωσεις δε, το τραλαλα τους ερχεται και λιγο πιο μετα , να την εχει κανει χυσοδοχειο και κανας αλλος. τοτε ειναι που οι μικρες πριντσεζες νιωθουν ασημαντες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom