You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Αυτά τα εγώ δεν έπαθα τίποτα δεν ισχύουν παρά μόνο αν έχεις κάνει εξέτασεις και μάλιστα κατά επανάληψη.
Εγώ ήμουν ασυμπτωματικός και δεν είχα πάρει χαμπάρι. Άνετα θα μπορούσα να στείλω τη γκόμενα στο νοσοκομείο με ένα ακά.
Εγώ ήμουν ασυμπτωματικός και δεν είχα πάρει χαμπάρι. Άνετα θα μπορούσα να στείλω τη γκόμενα στο νοσοκομείο με ένα ακά.
Pussybuster98
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2020
- Like
- 451
- Πόντοι
- 21
Για ενα καποτενιο μπουκιτσι απο την οπη που χει το μποξερακι καλα ειναι,για παραπανω θερμιδες και ρισκο no way
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.392
- Πόντοι
- 456
Παιδες η αμιρα-στελλα δουλεύει τώρα πήγε κάποιος??
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Μήπως με την επανασύνδεση της κοπέλας σου παίχτηκε κατι;Μπορεί να μην έκανε σωστή πλύση π.χ. και να μην έφταιγε η Πουτανα.... κι εγώ με αυτή την απορια είμαι... Με καποτα και κωλοβακτηριδιο;;;πως εγινε αυτό;;;
Διανοούμενος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 36
- Like
- 33.833
- Πόντοι
- 11.096
Γιατί αναφέρεσαι σε μένα; Ο συναγωνιστής Βορδελος το είχε αρπάξει.Μήπως με την επανασύνδεση της κοπέλας σου παίχτηκε κατι;Μπορεί να μην έκανε σωστή πλύση π.χ. και να μην έφταιγε η Πουτανα.
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Γιατί αναφέρεσαι σε μένα; Ο συναγωνιστής Βορδελος το είχε αρπάξει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σόρυ μούτρο μου
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Ναι η πουτανα που τον τρώει αβερτα απ' οποίον να ναι δεν έφταιγε και έφταιγε η γκόμενα που χε μάλιστα αποστειρωμενο μουνι.Μήπως με την επανασύνδεση της κοπέλας σου παίχτηκε κατι;Μπορεί να μην έκανε σωστή πλύση π.χ. και να μην έφταιγε η Πουτανα.
Δεν παίζει. Η γκόμενα με έβαλε να κάνω εξετάσεις και τα χω ξαναπεί από εκεί και πέρα μου κόψε τα ακαποτα.
Διαγραμμένο μέλος 134098
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 3
- Like
- 219
- Πόντοι
- 26
Χοντρο τυπε μου υπομονη..πάντως υπάρχουν περιπτώσεις ότι και οι "κανονικες" δεν ξέρουν πως να κάνουν και καθαριότητα στο ίδιο τους το μόυνι η στον κωλο.Οποτε ποτέ μην λες ποτέ.Ναι η πουτανα που τον τρώει αβερτα απ' οποίον να ναι δεν έφταιγε και έφταιγε η γκόμενα που χε μάλιστα αποστειρωμενο μουνι.
Δεν παίζει. Η γκόμενα με έβαλε να κάνω εξετάσεις και τα χω ξαναπεί από εκεί και πέρα μου κόψε τα ακαποτα.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Όχι αυτή.Χοντρο τυπε μου υπομονη..πάντως υπάρχουν περιπτώσεις ότι και οι "κανονικες" δεν ξέρουν πως να κάνουν και καθαριότητα στο ίδιο τους το μόυνι η στον κωλο.Οποτε ποτέ μην λες ποτέ.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Επιμένετε να βγάλετε καθαρή τη βρωμιάρα την πουτανα Αφού λέω δεν μου δώσε μουνι η γκόμενα πριν κάνω εξετάσεις. Και μόνο μόλις καθάρισα και ξαναεκανα εξετάσεις μου δώσε μονο με καποτα απο κει πέρα. Με νοήματα με κόλλησε η γκόμενα;
Επίσης το ότι πολλές γκόμενες είναι βρωμιάρες δεν το αμφισβητώ.Οχι όμως αυτή
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Ρουμάνα, πες της :'''te iubesc viata mea'''Τώρα που το πέρασα ξανά απ' τον ηλεκτρονικό εγκέφαλο και κρίνοντας απ' την εθνικότητα της τσα2 και της Αλέσιας,το χρώμα της και τη φάτσα της, παίζει να κατάγεται από πρώην Σοβιετική Ένωση. Η Νικολέτα τί εθνικότητας είναι;
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.901
- Πόντοι
- 10.656
δεν την βγαζουμε καθαρη τη πουτανα αλλα αυτος ειναι ο λογος που γαμας με καποτα (και μετα δεν βγαζεις την καποτα με το χερι που θα πιασεις επι τοπου το πουτσο σου, αλλα με χαρτι). Οι κοπελες γαμιουνται επαγγελματικα, λογικο ειναι καποιες (ακομα και αυτες που λεμε "καθαρες") να εχουν καποια νοσηματα ειτε ηπια ειτε πιο βαρβατα.Επιμένετε να βγάλετε καθαρή τη βρωμιάρα την πουτανα Αφού λέω δεν μου δώσε μουνι η γκόμενα πριν κάνω εξετάσεις. Και μόνο μόλις καθάρισα και ξαναεκανα εξετάσεις μου δώσε μονο με καποτα απο κει πέρα. Με νοήματα με κόλλησε η γκόμενα;
Αλλα δεν θα τα ριξεις σε αλλους οταν εσυ ο ιδιος εκανες λαθος. Οπως ειπα, γιαυτο προφανως γαμας με καποτα ακομα και τις "καθαρες" πουτανες. Γιατι δεν ξερεις απο που θα σου ρθει.
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
δεν την βγαζουμε καθαρη τη πουτανα αλλα αυτος ειναι ο λογος που γαμας με καποτα (και μετα δεν βγαζεις την καποτα με το χερι που θα πιασεις επι τοπου το πουτσο σου, αλλα με χαρτι). Οι κοπελες γαμιουνται επαγγελματικα, λογικο ειναι καποιες (ακομα και αυτες που λεμε "καθαρες") να εχουν καποια νοσηματα ειτε ηπια ειτε πιο βαρβατα.
Αλλα δεν θα τα ριξεις σε αλλους οταν εσυ ο ιδιος εκανες λαθος. Οπως ειπα, γιαυτο προφανως γαμας με καποτα ακομα και τις "καθαρες" πουτανες. Γιατι δεν ξερεις απο που θα σου ρθει.
Φυσικά και έφταιγα εγώ , που γάμησα την πουτανα στον κωλο. Κερνάω φάντα άνευ να πάνε κάτω τα φαρμάκια και τα αφροδίσια.
paparotriftoulas
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 67
- Like
- 35.901
- Πόντοι
- 10.656
Το οτι η γκομενα σε εβαλε να κανεις εξετασεις πριν γαμηθειτε μου θυμιζει την υπευθυνη δηλωση για σεξ που εχουν (ή θα εχουν στο μελλον) καποιες χωρες, για να αποφευχθουν οι βιασμοι 
Τραγωδια

Τραγωδια
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
Μετά από ακάποτο κατά 99% θα δεις τη βάλανο κόκκινη σε σημεία αλλά δύσκολο να ' ναι κάτι σοβαρό θα πρέπει να είσαι πολύ άτυχος δηλαδή για να πάρεις αστέρια Συνταγματάρχη..Ρε αλάνια πήγα τις προάλλες πριν κάνα 4 ημερο στο μετάξ Ι43 και μου πήρε μια ακαποτο μπουκι και τώρα σήμερα παρατηρώ ότι έχω κάτι κοκκινίλες στο πουτσοκεφαλο λέτε να παίχτηκε τίποτα σας έχει συμβεί ποτέ κάτι παρόμοιο;
βόρδελος
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5.265
- Πόντοι
- 1.056
Μ έβαλε γιατί την είχα στείλει ήδη μια φορά στο παρελθόν στο νοσοκομείο με τα κομαντιλικια μου. Στην Ουκρανία.Το οτι η γκομενα σε εβαλε να κανεις εξετασεις πριν γαμηθειτε μου θυμιζει την υπευθυνη δηλωση για σεξ που εχουν (ή θα εχουν στο μελλον) καποιες χωρες, για να αποφευχθουν οι βιασμοι
Τραγωδια
Carl Barton
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Ιουλ 2020
- Like
- 6.385
- Πόντοι
- 1.056
το ''αντλείω'' μού έβγαλε λίγο το μάτι σόρυ...ωχχ.. 'Αντλώ' είναι το σωστό, κάτσε να ανοίξω αμπούλα με φυσικά δάκρυα, ωχχ...Ρε τρελέ ποτέ κλαψουρισα κλπ τι βλακείες λες και επίσης δεν έχω πείρα στα μπουρδέλα κλπ έχω πάει καμιά 30αρια φωρες στη ζωή μου 22 χρονών είμαι ακόμη δε ξέρω τι διάολο παίζει γι'αυτό έρχομαι και αντλείω απόψεις αλλά όταν ένας μιλάει τόσο σκατα όπως και εσύ τώρα θα έχει τις ανάλογες απαντήσεις φίλε έτσι πάει δεν την είπα εκείνον αλλά όχι και να μας πει βρωμιάρηδες ρε φίλε
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 17K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις