EvilPlasma
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 107
- Like
- 16.232
- Πόντοι
- 26.435
οκ και αυτό καλό είναι σιφσαρό, απε και τρανς!Όχι εθνική Αλβανίας είμαι.
Πάρε και ένα άσμα.
έλα να σε γεμίσω κουλτ-ούρα τώρα...
οκ και αυτό καλό είναι σιφσαρό, απε και τρανς!Όχι εθνική Αλβανίας είμαι.
Πάρε και ένα άσμα.
Δεν σε πιάνω μας μπέρδεψες τώρα. Τι σχέση εχει ο τουζ με τον Παπακωνσταντίνου;οκ και αυτό καλό είναι σιφσαρό, απε και τρανς!
έλα να σε γεμίσω κουλτ-ούρα τώρα...
ναι έχω, εσύ έχεις βγάλει? θα στους έβγαζα εγώ με τα χέριαΔεν σε πιάνω μας μπέρδεψες τώρα. Τι σχέση εχει ο τουζ με τον Παπακωνσταντίνου;
Έτσι εγκυκλοπαιδικά, φρονημήτες έχεις βγάλει;
Θα μου έπερδες μια μάνδρα με αιγοπρόβατα. Αλλά λέμε τώρα.ναι έχω, εσύ έχεις βγάλει? θα στους έβγαζα εγώ με τα χέρια
και δύο μη σου πω, έτσι και αλλιώς για αιγοπρόβατα είσαιΘα μου έπερδες μια μάνδρα με αιγοπρόβατα. Αλλά λέμε τώρα.
Μουά; Για αιγοπρόβατα; Εγώ είμαι της μορφωμενης σχολής. Με πιανο και γαλλικά.και δύο μη σου πω, έτσι και αλλιώς για αιγοπρόβατα είσαι
H ομιλία της είναι ποΜήπως είναι αλβανεζα η Βικτώρια; Ίσως με πέρασε για πατριότ και δεν με έβαλε.
Τι κομματάρα είναι αυτή??? Έφη Θώδη για Τσατσά στο μετάξι!ή πολύ απλά κάποιοι από μας έχουμε μεγαλώσει (και) με αυτόν!
στο φινάλε μεσιέ, τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια, πάρε και άλλο ένα "παιδικό" τραγουδάκι...
πες μου ότι είσαι Παοκτζής...
oh je parle Francais aussi! Ma mere a finit filologie Francaise et mon pere a fait son doctora a Paris, et alors ils ont iniste moi aussiΜουά; Για αιγοπρόβατα; Εγώ είμαι της μορφωμενης σχολής. Με πιανο και γαλλικά.
οι επιδοτήσεις είναι από την ευρωπαϊκή ένωση, είναι μεγάλη μπιζνα γι αυτό και δεν λιγοστεύουν οι μετανάστεςΟι σκληρά φορολογούμενοι Ελληνες πληρώνουν τις επιδοτήσεις των πάκηδων χωρίς τις οποίες αυτοί δεν θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Ελλάδα ασχολούμενοι με το εμπόριο της πρέζας.
Τι πο;H ομιλία της είναι πο
Τι κομματάρα είναι αυτή??? Έφη Θώδη για Τσατσά στο μετάξι!
όντως έχω φίλο που δουλεύει σε ΜΚΟοι επιδοτήσεις είναι από την ευρωπαϊκή ένωση, είναι μεγάλη μπιζνα γι αυτό και δεν λιγοστεύουν οι μετανάστες
Δυστυχώς όχι. Έχει βγει και στην Διαύγεια, ένα μέρος των επιδοτήσεων είναι της ΕΕ σε ποσοστό 1:3. Λίγες εκατοντάδες εκατομμυριάκια τον χρόνο πάνε από την τσεπούλα μας στα πακιστάνια και σία.οι επιδοτήσεις είναι από την ευρωπαϊκή ένωση, είναι μεγάλη μπιζνα γι αυτό και δεν λιγοστεύουν οι μετανάστες
Σύμφωνο σε όλα όσα λες αδελφέ διανοούμενοςΌτι έχω γράψει παραπανω δεν είναι κανόνας, είναι απλά τι έχω φιλοσοφισει και εν συνεχεία διαπιστωσει για τις δικές μου ανάγκες. Ο κάθε συναγωνιστης όπως τη βρίσκει. Άλλοι γαμάνε ακαποτα πορνες πεζοδρομιου, αλλοι ψαρευουν τσιγγανες για γαμησια... Γουστο τους και καπελο τους. Εγώ δεν επιβάλω κάτι αδερφέ Isinas λέω απλά την πολυετη άποψη μου στον αγοραιο έρωτα.
όπως τα ενοίκια και οι λοιπές παροχές και πραγματικά γελάω όταν δήθεν ελληναρες στο φατσοβιβλιο για να διχασουν ή ξέρω εγώ το άλλο ανεβάζουν σχόλια του τύπου δίνουν επιδότηση στους ξένους για ενοίκιο και οι Έλληνες καταλήγουν άστεγοι... Αυτά είναι λεφτά επιδοτήσεων δεν είναι από αυτά που μας παρακρατούν... το ότι δε βοηθιεται ο Ελληνας είναι άλλη κουβέντα αλλά πάλι σπαμαρουμεόντως έχω φίλο που δουλεύει σε ΜΚΟ
και να κάνουμε τι? τι ενημερώσεις κτλ? Ακόμα και στο Μετάξι μετρημένα κουκιά είναι! Μια βδομάδα έμεινε!όπως τα ενοίκια και οι λοιπές παροχές και πραγματικά γελάω όταν δήθεν ελληναρες στο φατσοβιβλιο για να διχασουν ή ξέρω εγώ το άλλο ανεβάζουν σχόλια του τύπου δίνουν επιδότηση στους ξένους για ενοίκιο και οι Έλληνες καταλήγουν άστεγοι... Αυτά είναι λεφτά επιδοτήσεων δεν είναι από αυτά που μας παρακρατούν... το ότι δε βοηθιεται ο Ελληνας είναι άλλη κουβέντα αλλά πάλι σπαμαρουμε
εγω στο μεταξι το πιθανοτερο ειναι και με 5 ευρω να γαμουσα παλι να μη πηγαιναΜια που μιλάτε για τραγούδια.
Ερε και να χάμε το χρήμα λέει να χαμε και στο μετάξι ποτέ δεν θα πατάγαμε...
Δεν έχασες τίποτα σπουδαίο. Πέρασα το πρωί μαζί της, υπηρεσίες τυπικές , ούτε και προκαταρκτικά , ούτε φιλιά, ούτε κουβέντα. Πέρασμα σκουφάκι αμέσως, πίπα χάλια με το ζόρι μου σηκώθηκε, το πώς τελείωσα ένας θεός ξέρει.Τσεκαρισμα σημερα Ι20β ,τρεις, Γιάννα χτικιάρα,μια χονδρη παλια καραβάνα απ' τα μεγάλα της Φυλής και ένα συμπαθητικό πιπινι η Βικτώρια στο 15αρι. Περνουσαν αβερτα Πακοι στο 15αρι!!! Θα περάσω λέω ,δεν ξέρω αν θα σε πάρει λέει ο ντιγκιτσάτσος να τη ρωτήσω. Να περάσει; ρωτάει τη Βίκτωρια. Όχι λέει.
Φαίνεται ματσωθηκαν οι Πάκοι και τρώνε πόρτα οι υπόλοιποι. Η δεν της άρεσε η φάτσα μου.
(βικτώρια) πολύ ευκρινής , που σημαίνει ότι έχει μεγαλώσει εδώ κι έχει πάει σχολείο εδώ, ακόμα κι αν είναι αλβανίδαΤι πο;