Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 158 άτομα (14 μέλη και 144 επισκέπτες)

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.232
Πόντοι
26.435

kallitexnis777

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2021
Κριτικές
5
Like
371
Πόντοι
21

Μάγκες συναγωνιστές η κοπέλα(Έλλη) στο 6:40 λεπτό ξέρουμε τίποτα για εκείνη εαν δουλεύει ακόμα και σε ποιο ?

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
οκ και αυτό καλό είναι σιφσαρό, απε και τρανς!
έλα να σε γεμίσω κουλτ-ούρα τώρα...
Δεν σε πιάνω μας μπέρδεψες τώρα. Τι σχέση εχει ο τουζ με τον Παπακωνσταντίνου;

Έτσι εγκυκλοπαιδικά, φρονημήτες έχεις βγάλει;

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.232
Πόντοι
26.435
Δεν σε πιάνω μας μπέρδεψες τώρα. Τι σχέση εχει ο τουζ με τον Παπακωνσταντίνου;

Έτσι εγκυκλοπαιδικά, φρονημήτες έχεις βγάλει;
ναι έχω, εσύ έχεις βγάλει? θα στους έβγαζα εγώ με τα χέρια

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Μήπως είναι αλβανεζα η Βικτώρια; Ίσως με πέρασε για πατριότ και δεν με έβαλε.
H ομιλία της είναι πο
ή πολύ απλά κάποιοι από μας έχουμε μεγαλώσει (και) με αυτόν!
στο φινάλε μεσιέ, τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια, πάρε και άλλο ένα "παιδικό" τραγουδάκι...
πες μου ότι είσαι Παοκτζής...
Τι κομματάρα είναι αυτή??? Έφη Θώδη για Τσατσά στο μετάξι!

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.232
Πόντοι
26.435
Μουά; Για αιγοπρόβατα; Εγώ είμαι της μορφωμενης σχολής. Με πιανο και γαλλικά.
oh je parle Francais aussi! Ma mere a finit filologie Francaise et mon pere a fait son doctora a Paris, et alors ils ont iniste moi aussi
πιάνο πάλι δεν ξέρω, αρμόνιο λίγο πήγαν να μ αναγκάσουν να κάνω αλλά δεν τραβούσε η φάση

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.511
Πόντοι
47.170
Οι σκληρά φορολογούμενοι Ελληνες πληρώνουν τις επιδοτήσεις των πάκηδων χωρίς τις οποίες αυτοί δεν θα μπορούσαν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Ελλάδα ασχολούμενοι με το εμπόριο της πρέζας.
οι επιδοτήσεις είναι από την ευρωπαϊκή ένωση, είναι μεγάλη μπιζνα γι αυτό και δεν λιγοστεύουν οι μετανάστες

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.232
Πόντοι
26.435

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.389
Πόντοι
2.586
οι επιδοτήσεις είναι από την ευρωπαϊκή ένωση, είναι μεγάλη μπιζνα γι αυτό και δεν λιγοστεύουν οι μετανάστες
Δυστυχώς όχι. Έχει βγει και στην Διαύγεια, ένα μέρος των επιδοτήσεων είναι της ΕΕ σε ποσοστό 1:3. Λίγες εκατοντάδες εκατομμυριάκια τον χρόνο πάνε από την τσεπούλα μας στα πακιστάνια και σία.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.623
Πόντοι
4.630
Ότι έχω γράψει παραπανω δεν είναι κανόνας, είναι απλά τι έχω φιλοσοφισει και εν συνεχεία διαπιστωσει για τις δικές μου ανάγκες. Ο κάθε συναγωνιστης όπως τη βρίσκει. Άλλοι γαμάνε ακαποτα πορνες πεζοδρομιου, αλλοι ψαρευουν τσιγγανες για γαμησια... Γουστο τους και καπελο τους. Εγώ δεν επιβάλω κάτι αδερφέ Isinas λέω απλά την πολυετη άποψη μου στον αγοραιο έρωτα.
Σύμφωνο σε όλα όσα λες αδελφέ διανοούμενος

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.291
Like
294.511
Πόντοι
47.170
όντως έχω φίλο που δουλεύει σε ΜΚΟ
όπως τα ενοίκια και οι λοιπές παροχές και πραγματικά γελάω όταν δήθεν ελληναρες στο φατσοβιβλιο για να διχασουν ή ξέρω εγώ το άλλο ανεβάζουν σχόλια του τύπου δίνουν επιδότηση στους ξένους για ενοίκιο και οι Έλληνες καταλήγουν άστεγοι... Αυτά είναι λεφτά επιδοτήσεων δεν είναι από αυτά που μας παρακρατούν... το ότι δε βοηθιεται ο Ελληνας είναι άλλη κουβέντα αλλά πάλι σπαμαρουμε

EvilPlasma

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
107
Like
16.232
Πόντοι
26.435
όπως τα ενοίκια και οι λοιπές παροχές και πραγματικά γελάω όταν δήθεν ελληναρες στο φατσοβιβλιο για να διχασουν ή ξέρω εγώ το άλλο ανεβάζουν σχόλια του τύπου δίνουν επιδότηση στους ξένους για ενοίκιο και οι Έλληνες καταλήγουν άστεγοι... Αυτά είναι λεφτά επιδοτήσεων δεν είναι από αυτά που μας παρακρατούν... το ότι δε βοηθιεται ο Ελληνας είναι άλλη κουβέντα αλλά πάλι σπαμαρουμε
και να κάνουμε τι? τι ενημερώσεις κτλ? Ακόμα και στο Μετάξι μετρημένα κουκιά είναι! Μια βδομάδα έμεινε!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
Μια που μιλάτε για τραγούδια.

Ερε και να χάμε το χρήμα λέει να χαμε και στο μετάξι ποτέ δεν θα πατάγαμε...

εγω στο μεταξι το πιθανοτερο ειναι και με 5 ευρω να γαμουσα παλι να μη πηγαινα

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
348
Πόντοι
311
οι ωραίες πηδιουντε πολύ και οι υπηρεσίες είναι κάτω του μετρίου, οι χοντρές και οι άσχημες το κάνουν πιο έντονα με υπηρεσίες άνω του μετρίου αλλά δεν βλεποντε κατανοειτω ως εδώ. Εγώ που σε κάθε βόλτα μου χαλάω λεφτα γιατί μ αρέσει η ποικιλία και γενικά μ αρέσει να μαι μέσα στα μουνια και το ξέρουν και οι κοπέλες που πάω γιατί μιλάνε μεταξύ τους πως μου εξηγείτε ότι δίνουν και κωλο και αξαποτες πίπες και γενικά αλλά πράγματα από αυτά που μας προσφέρουν με την αιτιολογία ότι δεν είμαι επιλεκτικός πελάτης και κάθε μηνα χαλάω για αυτες μόνο στα δελα ξανά 300-400€;

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
3.261
Πόντοι
1.431
Τσεκαρισμα σημερα Ι20β ,τρεις, Γιάννα χτικιάρα,μια χονδρη παλια καραβάνα απ' τα μεγάλα της Φυλής και ένα συμπαθητικό πιπινι η Βικτώρια στο 15αρι. Περνουσαν αβερτα Πακοι στο 15αρι!!! Θα περάσω λέω ,δεν ξέρω αν θα σε πάρει λέει ο ντιγκιτσάτσος να τη ρωτήσω. Να περάσει; ρωτάει τη Βίκτωρια. Όχι λέει. :headbang:

Φαίνεται ματσωθηκαν οι Πάκοι και τρώνε πόρτα οι υπόλοιποι. Η δεν της άρεσε η φάτσα μου.
Δεν έχασες τίποτα σπουδαίο. Πέρασα το πρωί μαζί της, υπηρεσίες τυπικές , ούτε και προκαταρκτικά , ούτε φιλιά, ούτε κουβέντα. Πέρασμα σκουφάκι αμέσως, πίπα χάλια με το ζόρι μου σηκώθηκε, το πώς τελείωσα ένας θεός ξέρει.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom