Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 2 10
FKK/Sauna Club
4043
Γενική Εντύπωση
7.0
Βρέθηκα για τρίτη φορά στην περιοχή τελευταία και είπα να πάω να δω τι παίζει με το ίδρυμα. Πήγα καθημερινή (Πέμπτη) και δεν είχα πολύ χρόνο στη διάθεσή μου. Γυναίκες πάρα πολλές, καμιά τριανταριά, κυρίως ρουμάνες αλλά και άλλες εθνικότητες. Είδα στην είσοδο μπαίνοντας και ένα γυμνό γιουβαρλάκι τουρκάλα, 1,5 μέτρο, χοντρή και ασχημούλα και δεν μπορούσα να καταλάβω πώς δουλεύει αυτή εκεί, μέχρι που είδα ότι από τους 20 άντρες που είμασταν μέσα, οι 17 ήταν τούρκοι! Δεν μπόρεσα να περιηγηθώ σε όλους τους χώρους, γιατί είχα και παρέα. Στα αποδυτήρια μου την έπεσε μια ρουμάνα με τέλεια ελληνικά, μεγαλωμένη στην πόλη του δημάρχου Γκλέτσου (!). Όμορφο μωρό, πολύ καλό σώμα, πολύ περιποιημένη και καθαρή, με κατάφερε και πήγα μαζί της. Αποστειρωμένο σεξ όμως, δεν μπορώ να πω ότι χάρηκα κάτι ιδιαίτερο. Υπήρχαν στο χώρο πολλές γυναίκες που θα ήθελα να δω εκ του σύνεγγυς, γι' αυτό θα το ξαναεπισκεφτώ με την πρώτη ευκαιρία. Αντί εσωτερικής πισίνας είχε μια...γούρνα για υδρομασάζ. Έξω δεν πήγα, γιατί είχε κρύο, φαίνεται πάντως να έχει καλό κήπο. Είχε μια γιαγιά για μασάζ, για όποιον ήθελε, αλλά πλήρωνες έξτρα. Στην τιμή εισόδου μόνο το έτοιμο φαγητό, η μπύρα και τα αναψυκτικά. Τα σκληρά ποτά και το φαγητό καταλόγου τα χρεώνουν. Καλή εντύπωση κατ΄αρχήν, θα ξαναπάω σε άλλη εποχή για να δω τι παίζει.
Να περνάμε όλοι καλά!
Να περνάμε όλοι καλά!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Είσοδος
Η τιμή περιλαμβάνει
- Ποτό
- Φαγητό
Υγιεινή/καθαριότητα
Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Τα αποδυτήρια ήταν
Αρκετά καθαρά
Τα ντους ήταν
Αρκετά καθαρά
Γενικά ο χώρος ήταν
Αρκετά καθαρός
Δωμάτια
Είχαν έξτρα πετσέτες;
Όχι
Χώρος/Εγκαταστάσεις
Ο χώρος από άποψη αισθητικής και άνεσης ήταν
Μέτριος
Φαγητό/Ποτά
Το φαγητό ήταν
Μέτριο
Κοπέλες
Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Πολλές
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Καλή
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Καλή
Σύνηθες κόστος γαμησιού
50
Σύνηθες κόστος CIM (χύσιμο στο στόμα)
20
Σύνηθες κόστος A-level (πρωκτικό)
50
Ανακεφαλαιώνοντας...
Συνολικό κόστος επίσκεψης
110
Σύνολο γαμησιών;
1
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
1 ώρα
Θα ξαναπηγαίνατε;
Ναι
Διαγραμμένο μέλος 33661
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Θυμάσαι όνομα από τη Ρουμάνα; Και αν κάνει anal;
Τώρα η κοπέλα λέγεται Αμαλία (ο κολλητός μου τη ρώτησε, εγώ ούτε που ασχολήθηκα με τις συστάσεις), αλλά δεν ξέρω αν μας είπε το αληθινό της ή της δουλειάς. Μελανούρι είναι, 1,65 μπόι. Αν ρωτήσεις τις ρουμάνες εκεί ποια μιλάει ελληνικά θα σου πουν.
Anal κάνει και το χρεώνει 50 γιούρος. Εγώ δεν έκανα, παρότι το συζητήσαμε.