Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 5 10
FKK/Sauna Club
8620
Γενική Εντύπωση
6.0
Το είχα στόχο ν' αποκτήσω εμπειρία του World. Τακτικός πελάτης του OASE, αλλά το World το άκουγα και το ξανά άκουγα, για τους χώρους του, γιά το ένα και το άλλο.
Πήγα τελικά. Η είσοδος σε προσφορά, 50 ευρώ, καλό αυτό. Μπουρνούζι, δεν δίνουν, μόνο πουλάνε, με χαλάει. Στ' αποδυτήρια, τουαλέτες, ντουζιέρες, ούτε ένα καρφί να κρεμάσεις τις πετσέτες σου. Σπάζομαι.
Οι χώροι, τεράστιοι, υπέροχοι, καταπληκτικοί, οι κοπέλες, κάτω του μετρίου. Απελπισία.
Υπομονή σκέφτομαι, είναι Τρίτη και είναι νωρίς.
Αράζω. Περνάει η ώρα και πάω για φαγητό, αφού τίποτα καλό δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Δεν ήταν φαγητό!!! Οτιδήποτε άλλο, εκτός από φαγητό. Η ποικιλία ήταν ανύπαρκτη και η γεύση, άγνωστη λέξη.
Περνάει ή ώρα και οι ίδιες, δεύτερης διαλογής κοπέλες συνεχίζουν να περιφέρονται χωρίς να μου δημιουργούν καμμιά διάθεση για κάτι περισσότερο.
Αργά, εμφανίστηκαν οι δύο όμορφες Ρουμάνες και έγινε κάτι, αλλιώς ..........
Κατά την γνώμη μου, το OASE είναι πολύ καλύτερο και γλιτώνετε και τα παραπάνω χιλιόμετρα.
Πήγα τελικά. Η είσοδος σε προσφορά, 50 ευρώ, καλό αυτό. Μπουρνούζι, δεν δίνουν, μόνο πουλάνε, με χαλάει. Στ' αποδυτήρια, τουαλέτες, ντουζιέρες, ούτε ένα καρφί να κρεμάσεις τις πετσέτες σου. Σπάζομαι.
Οι χώροι, τεράστιοι, υπέροχοι, καταπληκτικοί, οι κοπέλες, κάτω του μετρίου. Απελπισία.
Υπομονή σκέφτομαι, είναι Τρίτη και είναι νωρίς.
Αράζω. Περνάει η ώρα και πάω για φαγητό, αφού τίποτα καλό δεν φαίνεται στον ορίζοντα. Δεν ήταν φαγητό!!! Οτιδήποτε άλλο, εκτός από φαγητό. Η ποικιλία ήταν ανύπαρκτη και η γεύση, άγνωστη λέξη.
Περνάει ή ώρα και οι ίδιες, δεύτερης διαλογής κοπέλες συνεχίζουν να περιφέρονται χωρίς να μου δημιουργούν καμμιά διάθεση για κάτι περισσότερο.
Αργά, εμφανίστηκαν οι δύο όμορφες Ρουμάνες και έγινε κάτι, αλλιώς ..........
Κατά την γνώμη μου, το OASE είναι πολύ καλύτερο και γλιτώνετε και τα παραπάνω χιλιόμετρα.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία Επίσκεψης
Φεβρουαρίου 08, 2011
Πρόσβαση
Δύσκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Είσοδος
Η τιμή περιλαμβάνει
Ποτό
Υγιεινή/καθαριότητα
Δίνουν πετσέτες;
Ναι
Δίνουν παντόφλες;
Ναι
Μπορείς να φέρεις δικά σου;
Ναι
Τα ντους ήταν
Αρκετά καθαρά
Τα δωμάτια ήταν
Αρκετά καθαρά
Γενικά ο χώρος ήταν
Αρκετά καθαρός
Δωμάτια
Είχαν έξτρα πετσέτες;
Όχι
Κοπέλες
Αριθμός εργαζόμενων γυναικών
Λίγες
Ανανέωση γυναικών
Δεν ξέρω (μια φορά πήγα)
Ποικιλία (σε φυλές)
Μικρή
Γενικά εμφάνιση γυναικών
Μέτρια
Συμπεριφορά/ευγένεια εργαζόμενων γυναικών
Καλή
Σεξουαλικές υπηρεσίες γενικά
Καλές
Προτεινόμενη/-ες (όνομα/ονόματα)
Rose και η φίλη της
Γιατί την/τις προτείνετε;
Όμορφες, καλότροπες και με καλό Service
Σύνηθες κόστος γαμησιού
50
Σύνηθες κόστος BBJ (πίπα χωρίς προφυλακτικό)
50
Ανακεφαλαιώνοντας...
Συνολικό κόστος επίσκεψης
150
Σύνολο γαμησιών;
2
Συνολική διάρκεια επίσκεψης
6 ώρες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού