Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.5 48 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 137363
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ειχα σταμπάρει την συγκεκριμένη κοπελα απο τις φώτο που είχαν αναρτηθεί απο το γραφείο
εδω και κάποιες μέρες και συγκεκριμένα εκείνη που είναι κάπως στα 4...
Η λήψη της φωτογραφίας είναι τέτοια ώστε να είναι POV και να σου δίνει σε πρώτο
πλάνο τι θα βλέπεις καθώς θα πλησιάζεις να το καρφώσεις όταν έρθει εκείνη η ώρα...

Τηλέφωνο λοιπόν στο γραφείο με την ευγενέστατη κοπέλα στην άλλη μεριά της γραμμής να απαντάει μέσα σε ένα πλατύ χαμόγελο. Ε και πώς να μην είναι χαμογελαστή αφού έχω γίνει τακτικότατος πελάτης.
Ωφείλω να ομολογήσω οτι με έχει κερδίσει το πρακτορείο...( λεπτομέρειες άλλη ώρα )

Κλείνω το ραντεβού incall και κατηφορίζω για το hotel.

Χτυπάω την πόρτα με καθυστέρηση 10 λεπτών ( γαμώ το parking μου γαμώ ) και μου ανοίγει η κορασίδαααα...

Κανονικό ύψος με γαμάτα εσώρουχα και ζαρτιέρες.
Μαλλί κόκκινο ίσιο φρεσκαδούρα με ένα τεράστιο χαμόγελο και δείχνοντας μου το ρολόϊ της μου λέει " you are 10 minutes late honey" φυσικά γελώντας

Ζητάω πολύ ευγενικά συγνώμη και περνάω.

Συστάσεις σε ΑΨΟΓΑ αγγλικά και μου προτείνει να μπώ στο μπάνιο για να μπορέσουμε να χαλαρώσουμε με την ησυχία μας...

Αφού βγάζω ρούχα τα παίρνει τα ΔΙΠΛΩΝΕΙ και τα ακουμπάει στην πολυθρονίτσα ( άτσα η νοικοκυρά λέω απο μέσα μου..)

Αφού με βλέπει χωρίς ρούχα χαμογελάει και την ρωτάω γιατί. " ohh nothing. We are going to have some fun.." και γελώντας και εγώ πάω στο μπάνιο.

Στα 2-3 λεπτά που έκανα το ντούς μου έρχεται και με ρωτάει τι θα ήθελα να πιώ.
Της λέω ενα κρασάκι εαν έχεις, εαν οχι λίγο νερό

Βγαίνοντας λοιπόν απο το μπάνιο βλέπω 2 ποτήρια κρασί να περιμένουν στα χέρια της μια απαλή μουσική να έρχεται απο το κινητό της και τα φώτα στο δωμάτιο χαμηλωμένα.

Καθόμαστε στο κρεβάτι λέμε 1-2 μαλακίες σηκώνεται και αφήνει το ποτό της στο τραπεζάκι...έρχεται με τα 4 προς εμένα πάνω στο κρεβάτι και με ρωτάει
" what do you like to do??"
"everything" απαντάω εγώ.

Ξεκινάει λοιπόν με απαλά φιλιά στο πρόσωπο στο στέρνο και στο στόμα..Το φιλί απο απαλό μετατρέπεται σε παθιασμένο με σωστή χρήση γλώσσας σε σημείο που μόνο και μόνο απο αυτό με έφτιαξε.
Το κατάλαβε και κατέβηκε σιγά σιγά και βασανιστικά προς τα κάτω.

Τι να πώ..αλήθεια τι να πώ????

Τσιμπούκι βαθύ προσεγμένο υγρό, πολύ υγρό και σφιχτό. Απίστευτη, πραγματικά απίστευτη, αίσθηση πάνω στα χείλη της όταν τον έχει στο στόμα. Deepthroat δίχως αύριο και ΧΩΡΙΣ να αγκομαχάει, χωρίς να πνίγεται χωρίς,να δακρύζει.
Τίποτα. Ολα ήρεμα, αισθησιακά, προσεγμένα.
Πραγματικά απόρησα πώς μπορούσε με τόση ευκολία και ηρεμία να τον εξαφανίζει και να τον βγάζει ολόκληρο ξανά και ξανά και ξανά...καταπληκτική και καθόλου μηχανική..

Την σηκώνω απο τον πούτσο μου γιατί θα έχυνα εκεί και την γυρίζω τούμπα στο κρεβάτι ( αλίμονο είναι δεν είναι 50 κιλά) και ξεκινάω εγώ το γλύψιμο σε όλο της το σώμα ( δεν μου πήρε και πολύ χρόνο...χαχαχαχα ) ώσπου καταλήγω στο μουνάκι της. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ μουνιά που έχω δεί μπροστά μου. Λέμε έπαθα πλάκα. Καθόμουν και το κοίταζα τουλάχιστον 1 λεπτό!!! ( με ρώτησε εαν κάτι έπαθα και σταμάτησα ) Δεν περισσεύει τίποτα. Τα εξωτερικά χείλη είναι φουσκωτά καλύπτουν τα πάντα και το μόνο που βλέπεις ελάχιστα είναι η κλειτορίδα. Βασικά αυτός είναι ο αγαπημένος μου τύπος.
Burger pussy !!!! το πιάνεις το ζουλάς το φιλάς...ώπα ξέφυγα

Ξεκινάω το γλύψιμο και ξεκινάει το βαριανάσεμα...όσο πιο πολύ έγλυφα εγώ τόσο πιο βαριά η ανάσα...

Πάω να βάλω δάχτυλο και παθαίνω σοκ. Οχι μόνο είναι θεικό το μουνι να το κοιτάς, ειναι ΤΕΖΑ στενό !!!!! μιλάμε για στενό όχι μαλακίες!!!! ΣΤΕΝΟ !!!!

Βάζω 2 δαχτυλα μέσα με τρόπο, να το ανοίξω να το χαλαρώσω και έχει πάθει η άλλη κοκομπλόκο !!! Μου λέει στα αγγλικά " if you keep this up i will come i swear" και φυσικά το συνεχίζω για λίγο ακόμα ώσπου “ήρθε” η φιλή μας με μια μικρή κραυγή, μια απίστευτη σύσπαση στο μουνάκι της και την κοιλιά και τα πόδια της να τρεμουν.

Σηκώνομαι λοιπόν παίρνω ενα προφυλακτικό ( έχει τα μωβ τα durex που τα γουστάρω τρελά ) το φοράω και μπαίνωωω....

Είμαι σε κατασταση σοκ και δέους
Εχω να νοιώσω έτσι μουνί απο μια παλιά μου γκόμενα.
Σφιχτό καυτό και υγρό.

Ξεκινάω εκεί να μπαινοβγαίνω η άλλη έτσι ανάσκελα να μην ξεκολάει τα μάτια της απο πάνω μου να με χαιδεύει και φυσικά μετά απο λίγο ήρθε εκεί το τέλος...

Βγαίνω κατευθείαν πετάω το προφυλακτικό και σηκώνομαι να βρώ το τηλέφωνο μου, που κάπου ήταν πεταμένο.

Η άλλη έχει μείνει με το στόμα ανοιχτό και με ρωτάει “what the fuck happend??”

Της λέω να περιμένει και καλώ στο γραφείο.
Ζητάω το ραντεβού να γίνει 2ωρο και ΕΥΤΥΧΩΣ μου λέει ναι !!!!!
Ξεφυσάω με ευχαρίστηση και της εξηγω τι έκανα και ξεφυσάει και εκείνη και γελάει ταυτόχρονα. “I thought i did something wrong”...ηταν και η κουβέντα που μου είπε….

Αράζω λοιπόν να πιώ το κρασί μου και ξεκινάμε την κουβεντα ήρεμα και χωρίς βιασύνες.
Λέμε για τα τατουάζ μας, για την αμερική και για το λονδίνο, για την κούβα, για ταξίδια για μηχανές για ότι σκατά μπορεί κανείς να φανταστεί.
Μέχρι και για την οικονομικοπολιτική κατάσταση σε ευρώπη και αμερικη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αλλο επίπεδο γκόμενα. Πραγματικά απόρρησα πως διάολο έχει καταλήξει εδω να κάνει ότι κάνει. Και το θέμα δεν είναι οτι τα λέει έτσι για να τα πεί. ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ γιατί δεν γίνεται να ξέρει τόσες λεπτομέρειες για κάποια πράγματα( πανεπιστήμιο και campus ) έαν όντως δεν τα έχει ζήσει.

Αφού μιλήσαμε για περιπου 15 - 20min και είχαμε και οι 2 μας χαλαρώσει ξεκινάει πάλι απο μόνη της...
Πάλι με φιλιά αλλά αυτήν την φορά δεν έχασε τόσο χρόνο εκεί και πήγε κατευθείαν κάτω για τσιμπούκι.

Γυρίζει το μουνάκι της προς εμένα και καταλήγουμε σε 69.
Απίστευτο τσιμπούκι ( ξανά ) και τρομακτική θέα !!!!!!!
Ενα σύνολο που αποτελεί σεμιναριο

Οπως έγλειφα το άψογο μουνάκι της περνάω το δαχτυλο μου απο την κωλοτρυπίδα της και το αφήνω εκεί. Να δώ πως θα αντιδράσει. Καμια αντίδραση..χεχεχεχε...βάζω λίγο σάλιο και το σπρώχνω προς τα μέσα. Τρέλα, σκέτη ΤΡΕΛΑ !!!
Και αυτό άψογο σε αίσθηση και σε στενότητα.
Ναι είναι σίγουρα δουλεμένο αλλά καθόλου “χαλασμένο” !!!!

Πάω να της πώ οτι θέλω να το πάρω και δεν πρόλαβα καν να ολοκληρώσω την κουβέντα μου. Με παίρνει γραμμή τι θέλω πετάγεται επάνω πέρνει λίγο gel φοράει το προφυλακτικό και κάθεται απο πάνω μου σιγά σιγά...μου ήρθε να βάλω τα κλάματα….Καύλα σκέτη

Να το απολαμβάνει λές και γαμιέται με τον γκόμενο της και να ανεβάζει στροφές και να χτυπιέται πάνω μου με τον πούτσο μου καρφωμένο στον κώλο της

Βγαίνω απο τον κώλο της την γυρνάω στα 4 και συνεχίζουμε εκεί στον κώλο με το χέρι της καρφωμένο στην κλειτορίδα της.
Οσο άνεβαζα ταχύτητα τόσο γούσταρε. Τρώει και 2 μπάτσες στον κώλο και τρελάθηκε τελείως.
Βγαίνω πάλι απο τον κώλο γυρνάει μου βγάζει το προφυλακτικό και τον ξαναπαίρνει στο στόμα.
Βάζει άλλο σκουφί ξαναγυρνάει στα 4 κ της καρφώνω το μουνάκι
Μου τον βγάζει και το βάζει μόνη της στον κώλο της.

Και εκεί μετά απο πολύ λίγο ήρθε το τέλος….

Αραχτική στην πολυθρόνα με τσιγάρο και κρασί και μια μικρή κουβέντούλα ώσπου να περάσει η ώρα να φύγω ( είχαν μείνει περίπου 10 λεπτά. )

Αφου κάναμε λίγο τον χαβαλέ μας ντύθηκα και έφυγα με ένα πλατύ χαμόγελο και με τόση διάθεση όσο λίγες φορες.

Η λίστα με τις κοπέλες που ξαναβλέπω μόλις μεγάλωσε κατα ένα άτομο.

Σύνοψις.

1) εχω σπάσει το κεφάλι μου εδω και πολύ ώρα για να βρώ κάτι αρνητικό να πώ για αυτήν την κοπέλα. ΒΡΗΚΑ !!!! Εχει πιο “άγρια” χαρακτηριστικά από οτι μια κοπέλα “μοντέλο”
Αυτό. Αυτό είναι το αρνητικό! ( αν και είναι πιο γλυκιά απο κοντά παρά στις φώτο )
2) Είναι περίπου 167-168 και το πολύ 48 κιλά.
3) Εχει τρομερό χαρακτήρα με απίστευτο χιουμορ και τρελή διάθεση.
4) Αυτή την στιγμή το λέω με απολύτη σιγουριά είναι το καλύτερο tour στην αθήνα σε υπηρεσίες και μάλιστα με διαφορά απο το 2ο….
5) Νομίζω οτι είναι 1-2 κλικ μεγαλύτερη απο τα 25 που λέει το site του γραφείου.
6) Οποιος την προλάβει να είναι σίγουρος οτι θα περάσει καλά. Ισως πολύ καλά…
7) Η προσωπική μου λίστα με τις κοπέλες που ξαναβλέπω μεγάλωσε και πρόσθεσα την δικιά της παρουσία. Η αλήθεια είναι οτι το αξίζει και με το παραπάνω.
8) Στο value for money δεν μπορώ παρά να βάλω 10 γιατί όλο αυτο το πακέτο σίγουρα θα το πάρεις κάπου αλλού ( εαν το πάρεις κιόλας ) με τουλάχιστον 200-250€. Είναι πραγματικά “κλοπή” και δεν μπορώ να καταλάβω πώς έγινε.
9) Στο δωμάτιο της έχει πλήρης γκάμα απο ποτάκια χυμούς κλπ. Πραγματικά είναι όλο το θέμα κομπλέ.
10) Κάτι που μου έκανε επίσης μεγάλη εντύπωση είναι οτι το κρεβάτι και τα σεντόνια ήταν και αυτά σε άριστη κατάσταση. Στρωμένα επιμελώς και το δωμάτιο πεντακάθαρο. Και το παράλογο της υπόθεσης είναι οτι πριν απο μένα ( δεν ξέρω πόση ώρα ) είχε άλλο ραντεβού.
11) Αν και είναι skinny έχει κώλο να το πιάσεις και να το χαστουκίσεις. Και αντέχει κιόλλας παρόλλο που το δερματάκι της είναι τέρμα απαλό….
12) Γουστάρει που οι έλληνες ξέρουν να γαμάνε και πάνω απο όλα ξέρουν να γλύφουν μουνί !!!
13) Ελάχιστη χρήση gel μόνο στο anal.
14) Και όντως ήμουν thunderstruck....

Καλά να περνάμε.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Κόστος
350€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Ναι
Μέλος
14
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, olddog, TOMCRUISE και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
02 Απριλίου, 2015
Τι άλλο να πει κανείς μετά απο τέτοια κριτικη.... Αξιος!!!!!: rockon:Ναι!Ναι!Ναι!Ναι!
review reaction 1 hornyasfuck
02 Απριλίου, 2015
Απολαυστικό κείμενο. Εύγε!
02 Απριλίου, 2015
Συγχαρητήρια για το ύφος και το στυλ γραφής! Είσαι πολύ καλλιεργημένος άνθρωπος!
Να περνάς καλά !!!
02 Απριλίου, 2015
Ωραίος Γιάννης Καπέλο
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4