Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 14 10
Γενική βαθμολογία

2.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

1.0
Επικοινωνία

1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

2.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Πραγματικα η συγκεκριμενη ηταν τελειως ο,τι να ναι.Μπαινει μεσα και αρχισε να μονολογει catastropha και catastropha.Πρεπει να το πε τουλαχιστον 10 φορες.Δεν μπορω να καταλαβω τη νοοτροπια που εχουν κατι τετοιες.Σε φερνει ο αλλος στο χωρο του να περασετε ομορφα και να ακουω απαιτησεις για τζακουζια,γιατι δεν πηγα σε αλλο ξενοδοχειο και ενα σωρο αλλα ακυρα.Ξενερωσε που ουτε πινω,ουτε καπνιζω.Μου ειπε οτι δεν της εχει ξανατυχει αυτο(επρεπε να απολογηθω κιολας δηλαδη).Την μια με ελεγε gentleman και την αλλη περιεργο.Επισης νομιζε πως επειδη δεν καπνιζω οτι δεν θα την αφηνα να καπνισει.Δικα της συμπερασματα.Εμφανισιακα δεν με τρελανε απο τις φωτο ουτε απο κοντα αλλα ειχα ενα προαισθημα οτι θα κανε καλο σεξ.Η συγκεκριμενη τελικα μονο να με εκνευρισει καταφερε.Απ τα μεγαλυτερα νουμερα που εχω συναντησει και προσωπικα εχω δει πολλα στο χωρο αυτο.Κακοτροπη γυναικα που δεν φιλτραρει αυτα που λεει και οποιος προσβληθει προσβληθηκε.Τεραστιο ΟΧΙ.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 22, 2025
Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο μου
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Κακή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
16
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 White Othellos, doc_lin, hornyasfuck και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Μαΐου, 2025
Ουστ στα τσόλια!
review reaction 3 Bartender 74
10 Μαΐου, 2025
Eτσι ακριβως ειναι,αλλοπροσαλη εντελως..εμενα μου εκανε πίπα 2,5 δευτερόλεπτα ουτε καν 3 αλλα 2,5 και μου λεει sex now?
Αθλιες υπηρεσίες,αν αναρωτιεστε γιατι ερχεται και ξαναερχεται ενω ειναι κάκιστη και κανενας λογικός πελατης δεν την ξαναπαιρνει,ο λογος ειναι απλός.Προσφερει........μπουγατσα Θεσσαλονικης με πολύ κρέμαΧαχαχα!Χαχαχα!
review reaction 1 xan4625, Bartender 74
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2