Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 55 10
Call-Girls 126431
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Το σκηνικό αυτού το κόσμου αλλάζει συνεχώς χωρίς να αλλάζουμε εμείς επί της ουσίας. Αυτό συμβαίνει από την εποχή των Αιγυπτίων μέχρι σήμερα. Με τη διαφορά ότι σήμερα είναι λίγο πιο άσχημο το στήσιμο των σκηνικών και πιο άψυχο.

Περιστοιχίζομαι από άψυχα υλικά που δεν κάνουν rebound στις αισθήσεις μου.

Έτσι μια βόλτα στη πόλη γίνεται ανυπόφορη μιας και βιαστικά θέλω να μεταφερθώ από το σημείο Α στο Β.

Αναγκαστικά ο εγκέφαλος διαμαρτύρεται και προκειμένου να μείνει σε μια λειτουργικότητα φροντίζει και δημιουργεί ασπίδες προστασίας. Όμως υπάρχει ένα τίμημα σε αυτό και είναι η άμβλυνση των αισθήσεων μου.

Εντάξει, σκέψεις κάνω μη σουφρώνεις τα χείλη σου Red, (την γάμησα ναι, Φαγώθηκες ρε πούστη μου.)

θέλω να πω ότι χρειάζεται κατά καιρούς να παύω για λίγο για να εκτιμήσω την αίσθηση ότι μέχρι εδώ είμαι νικητής. Και μάλιστα όχι μόνο εγώ. Καλός ή κακώς όλα μας είμαστε νικητές όσο ζούμε και καλά θα κάνουμε να το καταλάβουμε γρήγορα και να συμπεριφερθούμε αναλόγως.

Σύμφωνα λοιπόν με την επιστήμη όταν οι γονείς μας γαμήθηκαν σπουδαία και με πάθος και ο πατέρας εκτονώθηκε μέσα στο κόλπο της μαμάς με εκατομμύρια σπερματοζωάρια να ξεχύνονται χαρούμενα στην υγρή τσουλήθρα της μαμάς, ξεκίνησε το ταξίδι σου. Ο κόλπος εκκρίνει τοξικά υγρά για το σπέρμα και το σκοτώνει. Επιβιώνει μόνο το δυνατότερο. Και αυτή είναι η πρώτη νίκη μας. Κατόπιν ακολουθεί η εγκυμοσύνη και η έξοδος στο τεράστιο τσίρκο, όπου μάγκες αυτή είναι η δεύτερη μας νίκη. Κατόπιν - κάντε τα μαθηματικά και αναλογιστείτε ο καθένας τι έχει περάσει μέχρι τώρα για να βρίσκεται εδώ και να διαβάζει αυτά που γράφω - ακολουθούν πολλές νίκες μέχρι το παρών.

Κύριοι και Κυρίες είμαστε νικητές κάθε ημέρα που ξυπνάμε θέλουμε δε θέλουμε όλοι μας!!!

Η συνάντηση με τη Lisa ήταν μια τέτοιου είδους συνάντησης δυο νικητών. Ο ένας πιο μπερδεμένος - ήμουν αγχωμένος σε εκείνη τη φάση. Εσάς σας συμβαίνει κάποιες φορές να είστε τόσο αγχωμένοι οπου το σώμα σχεδόν για λίγο μοιάζει ανίκανο να ανταπεξέλθει; Ξέρω, όλα στο μυαλό είναι.. αλλά μερικές φορές συμβαίνει τέλος πάντων - (αυτός ήμουν εγώ) και η Lisa Kinder έκπληξη . Αν σου αρέσουν οι Κυρίες που ξέρουν τι κάνουν και γιατί το κάνουν τότε η lisa είναι για εσένα. Το άτομο δεν θα σταματήσει μέχρι να σε καταλάβει και να σε ικανοποιήσει.

Ήμουν ιδιαίτερα αγχωμένος εκείνη την ημέρα και έκανα άτσαλες κινήσεις και κάποια στιγμή η Lisa απλά μου είπε. (θα το μεταφράσω στα αγγλικά μου το είπε) - Μάγκα ξάπλωσε και άστο επάνω μου. αυτή είναι η δική μου δουλειά και μου αρέσει αυτό που κάνω. Μην ανησυχείς !!

Και πράγματι δεν σταμάτησε μέχρι το σφύριγμα της λήξης σχεδόν. Προσέξτε, είναι γυναίκα δεν είναι για πιπινολάτρεις. Μπορείς να συνεννοηθείς και σε άλλο επίπεδο μαζί της. Τη ρουφάει τη ζωή και τιμάει με περηφάνεια την επιλογή της να είναι εταίρα.

Αυτό να ξέρετε το θαυμάζω και το σέβομαι απόλυτα.

Θα μπορούσε να είναι φίλη μου και στον έξω κόσμο μιας και βρήκαμε κοινά γούστα.

Οι αναλογίες είναι αυτές που βλέπετε στις αναρτήσεις της. What you see is what you get με δώρο την ακόρεστη όρεξη της να σε καταλάβει και να σε ευχαριστήσει.

Τη συστήνω σε μερακλήδες που θέλουν τη συντροφιά μιας κυρίας από τη μία και μιας ακούραστης εταίρας να προσφέρει της υπηρεσίες της.

Εν κατακλείδι η Lisa είναι πύραυλος !!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
2 ώρες
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
keepitsimple
Ενεργό Μέλος
3
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 hornyasfuck, THV, doc_lin και 12 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Ιανουαρίου, 2025
το επίπεδο των κριτικών έχει ανέβει επικίνδυνα το τελευταίο διάστημα . κάποια στιγμή νόμιζα ότι πήδηξες την Μόνικα Μπελούτσι . Καπέλο
review reaction 3 hornyasfuck, keepitsimple
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1