Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 5 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Όπως έχουν γράψει όλως προσφάτως δύο έγκριτοι συναγωνιστές, η Dana αξίζει σίγουρα την προσοχή σας. Αξίζει για το μπρίο, τη χαριτωμένη εφηβική μαγκιά της, τα πνιχτά σκανταλιάρικα γέλια της και φυσικά το εκπληκτικό petite σώμα της. Επειδή οι συνάδελφοι τα έχουν πει καλά, θα περιοριστώ σε συμπληρωματικές μόνο παρατηρήσεις βγαλμένες από τη δική μου εμπειρία… Η οποία ήταν τελικά ελαφρώς διαφορετική: ήμουν προετοιμασμένος για ένα τρυφερό gfe και αντ’ αυτού έζησα μια (σχεδόν) porn star experience! Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τουλάχιστον δύο φορές ανέφερε ότι θα έπρεπε να κάνει πορνό γιατί «το έχει» (στο τέλος της πρότεινα μάλιστα να έρθει σε επαφή με το sugar babes Ναι!).

Η πίπα της μπορεί να μην είναι (ακόμα) η πιο τέλεια σε τεχνική και συνακόλουθα αίσθηση, όμως είναι απολαυστικό να τη βλέπεις να επιχειρεί μπουκώματα και deep throat και μάλιστα από μόνη της, χωρίς καμία προτροπή. Ηδονικά θα σύρει αργά τη γλώσσα της πάνω στα αρχίδια και αν δει ότι σου αρέσει, θα το κάνει ξανά και ξανά. Απέφυγε ευτυχώς να μεταμορφωθεί σε Έλλη Λαμπέτη όταν η δική μου γλώσσα βυθίστηκε μέσα της εξερευνώντας την νεανική ερωτική “σπηλιά” της. Έκλεισε ματάκια, έσφιγγε χεράκια και χάιδευε πλάτη με τα απαλά και δροσερά πατουσάκια της. Τα τελευταία ήθελα να τα χαρώ περισσότερο, αλλά μάλλον γαργαλιόταν αρκετά για να με αφήσει να δράσω απερίσπαστος. Με αποζημίωσε όμως με απολαυστική ποδομάλαξη αρχιδιών σε μια ιδιότυπη ισπανική που αντί για τα στήθη της (τα οποία είναι εφηβικά με μικρή ρώγα), έλαβε χώρα ανάμεσα στα δροσερά πατουσάκια που λέγαμε.

Η καλύτερη και πλέον πορνοσταρική στιγμή της συνάντησης ήταν ένα πολύ έντονο Pretzel Dip (ιδέα δεν είχα πώς λέγεται η στάση, το κοίταξα στο internet) όπου έδινε πόνο, ανοίγοντας μόνη της τα κωλομέρια της για να πετύχει ακόμα μεγαλύτερη διείσδυση (στο μουνί, όχι παραπίσω). Άδραξα την ευκαιρία εκμεταλλευόμενος την καύλα της και αφού σάλιωσα επαρκώς τον αντίχειρα, άρχισα να κάνω ελαφρύ κυκλικό μασάζ στην εξαιρετικά καλοσχηματισμένη κωλοτρυπίδα της. Το μασάζ έγινε σταδιακά εντονότερο, ώσπου μετατράπηκε σε ήπια διείσδυση (ήρεμα ε; μην της κάνετε κολονοσκόπηση). Όχι μόνο δεν με μάλωσε, αλλά μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν ήθελε να σταματήσω Έτσι!.

Έτσι όμορφα κύλισε η συνάντησή μας μέχρι το τέλος, οπότε και με επιβράβευσε για την ποσότητα σπέρματος που γέμισε το προφυλακτικό, γελώντας και πάλι παιδικά αλλά χαριτωμένα. Τα αγγλικά της απολύτως ικανοποιητικά για να συζητήσεις ό,τι θα μπορούσες να συζητήσεις με ένα ευχάριστο κορίτσι στα early twenties. Συμπερασματικά πρόκειται για ένα αρκετά όμορφο μικροκαμωμένο φρεσκαρούδι που έχει έντονο amateur χαρακτήρα με πορνοσταρική όμως στόφα. Καλή περίπτωση!

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 13, 2023
Διάρκεια
1 ώρα
Κόστος
150€
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά γραφείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Πρωκτικό
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
eridon1877
Ανώτερος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
48
Likes:
4.339
Πόντοι:
5.866
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 delipas, Kontopodis, Excavator76 και 20 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Σεπτεμβρίου, 2023
Ωραίος ρε παίχτη.. Εξελίσσεσαι σε μέγα πιπινοφάγο!!
review reaction 1 hornyasfuck, eridon1877
17 Σεπτεμβρίου, 2023
Ωραίο το μωρό, γλωσσόφιλα επιδίωξε;
review reaction 1 hornyasfuck
20 Σεπτεμβρίου, 2023
@Excavator76 με όλους τους υπόλοιπους ναι όπως διάβασα στις κριτικές, με εμένα όχι (έχω πολύ καλή υγιεινή κ γενικά είμαι μια χαρά μάλλον). Για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ επεδίωξα.
review reaction 1 Excavator76, hornyasfuck
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3