Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017
Μέλη : 157686
Online:  1856 επισκέπτες & 56 μέλη 
Κατάλογος : 9470 καταχωρίσεις & 56702 κριτικές
 • Ξέχασες το password;
 • Ξέχασες το username;
 • Γίνε μέλος!
 • Αναζήτηση
     
                     
  Ρωσία: Μπλοκ σε Pornhub και YouPorn
  Παρασκευή, 16 Σεπτέμβριος 2016 20:23
  Ρωσία: Μπλοκ σε Pornhub και YouPornΣτη μαύρη λίστα με τις σελίδες που δεν θέλει η ρωσική κυβέρνηση να έχουν οι πολίτες της πρόσβαση, μπαίνουν τα Pornhub και YouPorn. Πρόκειται για δυο από τις μεγαλύτερες σελίδες με περιεχόμενο για ενήλικες, και η απαγόρευσή τους τίθεται σε εφαρμογή έπειτα από δικαστική εντολή.

  Προς το παρόν δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που οδήγησαν σε μια τέτοια απόφαση, όμως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο στη χώρα.

  Όπως είναι φυσικό τέτοιου είδους αποφάσεις προκαλούν άφθονα σχόλια στα social media με μπόλικη δόση σαρκασμού και χιούμορ. Φαίνεται όμως πως ο ρωσικές αρχές δεν αστειεύονται ιδιαίτερα.

  Όταν το 2015 η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία για την Εποπτεία των Επικοινωνιών, Πληροφορικής και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης είχε μπλοκάρει και πάλι το Pornhub, είχε ερωτηθεί αν θα προσφερθεί κάποια εναλλακτική λύση για το χώρο των ενηλίκων, η απάντηση ήταν να βγουν έξω και να συναναστραφούν με άτομα στην πραγματική ζωή. Και σε αυτή την περίπτωση η συμβουλή των ρωσικών αρχών προς τους internet fans είναι να βγουν έξω.

  Από την πλευρά του το Pornhub μέσα από tweet απευθύνθηκε στην ρωσική αρχή Roskomnadzor ρωτώντας στην περίπτωση που πάρει έναν δωρεάν λογαριασμό Pornhub Premium, αν θα σταματούσε την απαγόρευση.

  Να σημειωθεί πως σε παρόμοια θέση έχουν βρεθεί στη Ρωσία και άλλες δημοφιλείς υπηρεσίες όπως Wikipedia, iCloud, YouTube κλπ.

  Πηγή: techblog.gr