Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 38 10
Γενική βαθμολογία

4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0

Διάβασα για τζουλια διθυράμβους και πήγα και έφυγα με ελαφρά πηδηματάκια
φάτσα Γερμοσουηδέζας βλαχοτουρίστριας στα όρια της άσχημης,μέτριο ύψος,ύφος δασκαλίστικο με ατάκες του τύπου "αυτοί είναι οι κανόνες μου"(όταν ζήτησα να πιω ένα ποτό!ήταν αμετάπειστη και μάλιστα μου είπε αγενέστατα φύγε αν θες,πανε πιες κάτω στο μπαρ και ξαναέλα!!!!!!) και φυσικά κάργα αναδουλειές,μύγες βαράει αφού μου το άφησε στα εκατό Ευρώ για μία ώρα,αλλά και πάλι έφυγα.Και στα 80 ευρώ ναι θα έλεγε σίγουρος είμαι.

Οι φωτογραφίες στο πρόσωπο είναι πολύ επεξεργασμένες,δεν είναι καθόλου έτσι αφού όπως προανέφερα το πρόσωπο είναι αντιπαθητικό,ξινό και σχεδόν άσχημο.
Εντάξει έχει ένα αποδεκτό σώμα,μαυρισμένο και αδύνατο,αλλά ή όλη φάση είναι εντελώς ξενέρωτη.
Δεν είναι επιπέδου city tour γενικά,ενώ και σαν call girl γραφείου μέτρια πάλι θα ήταν.

Όσο για κάτι παλιές κριτικές,ήταν η εποχή φαίνεται,που μαζί με λεφτά,περίσσευε και ο....παππάς!!!

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
Η συνάντηση ΔΕΝ έγινε
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Η συνάντηση ΔΕΝ έγινε
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Μέγας
140
Πόντοι:
3.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 16
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουλίου, 2013
εγω βλέπω υποπτο οτι οι φωτογραφίες ειν αι ολες σκοτεινές. Αυτο τις περισσοτερες φορες γινεται για να κρυψει κατι, προφανως τις ατέλειες της πουτανας.
15 Ιουλίου, 2013
πολύ καλά τα λέει ο Σικελός...για τα μπάζα είν το ρουμανίδι & πουλάει και μούρη απο πάνω!
Αλλά δε στηρίζεται στις πλάτες που νομίζεις, αβοκάτο Γερο-μύστης
15 Ιουλίου, 2013
Γεια σου ρε Julia!Για σενα σφαζονται παλικαρια.........
15 Ιουλίου, 2013
Ζητάνε discount και βγαίνουνε και κράζουν από πάνω για ποτά που δεν τους κέρασαν ! Εχει γεμίσει οι Θεσσαλονίκη με Εβραίους μου φαίνεται ! Οταν η τσιγκουνιά μπαίνει σπίτι , η ευτυχία βγαίνει ..
Γράφεις : φάτσα Γερμοσουηδέζας βλαχοτουρίστριας στα όρια της άσχημης,μέτριο ύψος και παρ΄ολ΄αυτά αντί να φύγεις έκατσες ζήτησες και discount αλλά και ποτό !!! Κατά τ΄αλλα δέν σου άρεσε και έφυγες λόγο ασχήμιας !!! Κατακαημένη Ρούμελη, τι σού ´μελλε να πάθεις.
16 Ιουλίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

φτερούγα μου το αν πουλάει μούρη δεν το γνωρίζω...εμένα δεν μου πούλησε ποτέ ...απλά στην αρχή του ραντεβού είναι αρκετά επιφυλακτική...σε 6 χρόνια την έχω πάρει 3 φορές οπότε δεν τρελαίνομαι κιόλας...για τα μπάζα στο σώμα δεν είναι με την καμία ...το πρόσωπο όπως όλοι γνωρίζουμε έχει θέματα όπως και το μαλλί ...πέραν τούτου ουδέν και από τα καλύτερα ενεργητικά anal ...( αλλά αν γαμάτε εκεί πάνω τις χορεύτριες από τα clubs τι να σου κλάσουν τα cg και τα ct)
31 Ιουλίου, 2013
ηταν το 1ο ctour μου και την εκλεισα λογω τον πολυ καλών κριτικών.. πριν 2 χρονια περιπου .. οι φωτο ειναι κανονικές.. μετριο προσωπο & κωλάρα.
στο σερβις δυστυχώς απογοητευση, αρχικά πολυ σφιγμένη σε σημειο να κομπλάρω κι εγω, δεν αφηνε να πιασω βυζι γιατι πονουσε, δεν θυμαμαι αν ειχες γλωσοφιλα(μαλον οχι) και μου χε φαει και ολο το χρονο με μπλα μπλα..
γενικά συμπεριφορα απο αυτες που συναντας συνήθως σε ξεπετες σε στουντιο..
επισης μου χε πει τοτε.. οτι δεν θα ξαναρθει σαλονικη γιατι δεν εχει καλους πελατες εδω και της ζητανε αηδιαστικα πραγματα π.χ golden shower(αυτη μου ειπε τι σημαινει Γλώσσα)αλλα εκτος οτι το ειχε τοτε γραμμενο στις υπηρεσιες της, ξεκωλοθηκε να ρχετε θεσσαλονικη και μετά..
16 αποτελέσματα - εμφανίζονται 11 - 16
1 2