Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 4 10
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπόν μετά την εμπειρία με Κίμπερλυ και αφού δεν πρόλαβα Στέλλα είπα να δοκιμάσω τη Σίντυ. έφταιξε λίγο και ο mod Tipos που αν κατάλαβα καλά τη πρότεινε. Μετά τη συνενόηση που έγινε εύκολα με 2 τηλ. που ήταν πολύ ευγενική αν με με λίγο τρακ, βρέθηκα στην ώρα μου στο γνωστό καλό ξενοδοχείο του ήρωα. Πρώτη εντύπωση ήταν έτσι και έτσι, με υποδέχτηκε μεν περιποιημένη με ωραία εσώρουχα όμως μου θύμισε πιο πολύ το μικρό κορίτσι στο λιβάδι παρά ct. Απέχει πολύ από τις φωτό στο σαιτ, μου είπε ότι θα βάλει καινούργιες αλλά αυτές του Τυπος είναι 100% μέσα. Με την ευκερία να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο σαϊτ που προσφέρει μοναδική ανημέρωση στα μέλη του! Να μη τα πολυλογώ όμως, ας πάμε στο ψητό. Το κοριτσάκι πραγματικά το έχει. Η χαρά του κάθε μπουρδελιάρη, πουτανάκι που το φχαριστιέται, με τέτοιο τρόπο ώστε να σε κάνει και σένα να νομίζεις ότι γαμάς τη φίλη σου. Ίσως και να τέλειωσε 2 φορές στο μισάωρο που τη γαμούσα. Να προσθεσω επίσης ότι η πίπα της είναι μια χαρά και τα πήρε όλα με ναζάκια ενώ αντίθετα αρνήθηκε να μου δώσει κολαράκι, πόναγε λέει (ρε τι της κάνατε?) και δεν θα μπορούσε για 1 μέρα, τέλος πάντων δεν με πείραξε μια και δεν είμαι και μεγάλος θιασώτης αλλά πρέπει να το αναφέρω για τη σωστή ενημέρωση μας. Τέλος καλό λοιπόν οι βαθμολογίες στην εμφάνιση είναι οι σωστές, θα έβαζα στη συμμετοχή 8.5-9 αν μπορούσα και το ίδιο στη γενική συμπεριφορά. Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να βρούμε CT με την εμφάνιση της Κίμπερλυ, τη συμμετοχή της Σίντυ και τη τεχνική της ... (δεν την έχω βρει ακόμα, αλλά που θα μου πάει!)

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Πίπα