Λεπτομέρειες αξιολόγησης
5.2 1 10
Citytours
2941
Γενική βαθμολογία
5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Μετά από υπερκατανάλωση Ελληνίδων τον τελευταίο μήνα ήθελα άλλο ένα έδεσμα από ανατολικό μπλοκ, έτσι για ποικιλία βρε αδερφέ...
Τί το ήθελα....
Η κοπέλα είναι αυτή που δείχνουν οι φωτογραφίες αλλά σε καμία περίπτωση ο μούνος που εμφανίζεται. Εντελώς απεριποίητη, φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα και καλσόν που δεν το φοράει ούτε η κυρά Τασία..
Υποδύματα άνευ σχολιασμού, ίσως τα βρήκε σε κανένα κάδο έξω από το χοτέλι του Βαρδαρίου που διαμένει.
Συννενόηση με το γραφείο κάψε με, αφού τα sms πηγαινοερχόντουσαν με καθυστέρηση τουλάχιστον 5λεπτου.
Αγγλικά κάψε με ξανά, ο Τσίπρας της βάζει άνετα τα γυαλιά.
20 χρ. κοριτσάκι από Κίεβο, καλό κορμάκι, μικρό βυζί, συμπαθητικό προσωπάκι και κωλαράκι με καλές χειρολαβές στα 4...
Αλλά τί περιγράφω...το κορίτσι δεν κάνει για τη δουλειά...
Πίπα ανέκδοτο, παρόλο που το πάλευε για αρκετή ώρα. Απλά δεν το έχει.
2 γύροι διαδικαστικοί με το μυαλό μου να περιφέρεται σε άσχετα θέματα, απλά για να περάσει η ώρα και να μη σκέφτομαι τί μαλακία έκανα πάλι...
Στο 2ο γύρο τη ζόρισα αρκετά και είχα λίγη ανταπόκριση, κατά τα άλλα καλύτερα να χτύπαγα ένα φραπέ...
Πού διάολο πάνε και τις βρίσκουν; Και είναι και 2η φορά της στην Ελλάδα, κανείς δεν τους έκραξε;
Ας κάνω εγώ την αρχή....
Τί το ήθελα....
Η κοπέλα είναι αυτή που δείχνουν οι φωτογραφίες αλλά σε καμία περίπτωση ο μούνος που εμφανίζεται. Εντελώς απεριποίητη, φορούσε ένα κόκκινο φόρεμα και καλσόν που δεν το φοράει ούτε η κυρά Τασία..
Υποδύματα άνευ σχολιασμού, ίσως τα βρήκε σε κανένα κάδο έξω από το χοτέλι του Βαρδαρίου που διαμένει.
Συννενόηση με το γραφείο κάψε με, αφού τα sms πηγαινοερχόντουσαν με καθυστέρηση τουλάχιστον 5λεπτου.
Αγγλικά κάψε με ξανά, ο Τσίπρας της βάζει άνετα τα γυαλιά.
20 χρ. κοριτσάκι από Κίεβο, καλό κορμάκι, μικρό βυζί, συμπαθητικό προσωπάκι και κωλαράκι με καλές χειρολαβές στα 4...
Αλλά τί περιγράφω...το κορίτσι δεν κάνει για τη δουλειά...
Πίπα ανέκδοτο, παρόλο που το πάλευε για αρκετή ώρα. Απλά δεν το έχει.
2 γύροι διαδικαστικοί με το μυαλό μου να περιφέρεται σε άσχετα θέματα, απλά για να περάσει η ώρα και να μη σκέφτομαι τί μαλακία έκανα πάλι...
Στο 2ο γύρο τη ζόρισα αρκετά και είχα λίγη ανταπόκριση, κατά τα άλλα καλύτερα να χτύπαγα ένα φραπέ...
Πού διάολο πάνε και τις βρίσκουν; Και είναι και 2η φορά της στην Ελλάδα, κανείς δεν τους έκραξε;
Ας κάνω εγώ την αρχή....
Πληροφορίες Συνάντησης
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!