Λεπτομέρειες αξιολόγησης

4.3 2 10
Γενική βαθμολογία

3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

2.0
Εμφάνιση (σώμα)

5.0
Γενική συμπεριφορά

5.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

1.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Κεφάλι σε τοίχο! Δυστυχώς η ανάρτηση του συναγωνιστή δε με πρόλαβε..... Πρόσωπο χάλια, καμμία σχέση με τις φωτογραφίες (πολύ κακή υφή). Βυζί καραπλαστικό/μπετόνν αρμέ... Η κοπέλα είναι ευγενέστατη, αλλά εμείς δεν πάμε εκεί για δημόσιες σχέσεις. Ήδη πριν πάω είχε φροντίσει να μπουκώσει το μουνί της με ....κρέμα... Έτσι εξηγείται και η "ψαρίλα" που αναδύεται από εκεί....Μια επαγγελματίας πουτάνα γνωρίζει ότι ΠΟΤΕ δε βάζει κρέμα, διότι οι κρέμες περιέχουν λάδι και ευννοειται η ανάπτυξη μικροβίων. Γι' αυτό όλα τα λιπαντικά τζελ έχουν ως βάση το νερό... Στα του αγώνα την έβαλα cowgirl δεν τον άφηνε να μπει με τίποτα. Την γυρίζω στα 4 αλλά συνέχει σήκωνε το σώμα της ή γύριζε να έχει τέτοια γωνία που δεν μπορεί να γίνει σωστά η διείσδυση. Τελικά τη γυρίζω στο ιεραποστολικό και.....σφίγει τα πόδια της για να μην της τα ανοίξω και μπω βαθειά......Μωρή χαμούρα τράβα να γαμηθείς σε κανέναν γκόμενο και παράτα τα εσκορτιλίκια.....Αστα διάλα....

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
ΔΕΝ τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
Μέγας
85
Πόντοι:
3.980
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουλίου, 2014
Μωρή χαμούραΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
κριμα να πετιουνται 200σαρια σε τετοια ΚΟΡΙΤΣΙΑ

06 Ιουλίου, 2014
Επειδη εχω φαει 2 πακεττα απο το συγκεκριμενο ΓΡΑΦΕΙΟ πιστευω δεν ελεγχει την κατασταση δηλαδη στα αρχιδια τους εγω κατακρινω πρωτα το γραφειο ,μας εχουν δει για τα αρχιδια τους... ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΛΟΙΠΟΝ..
06 Ιουλίου, 2014
+1! Και εγώ παθών είμαι, κ. NIKIFOROS, δυστυχώς.
Απλά εγώ σηκώθηκα και έφυγα αμέσως μόλις το μύρισα και ευτυχώς δεν είχα προπληρώσει.
Μας δώσατε μία αιτιολογία για την πηγή της οσμής. Η απορία μου είναι ... Η ίδια δεν το οσφραίνεται;;;
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3