Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.2 1 10
Γενική βαθμολογία

5.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Η συννενοηση με το πρακτορειο ηταν πολυ γρηγορη και αμεση.
Ειχα μεγαλη περιεργεια τι θα συναντησω, καθως ειχα διαβασει σχολια για ψευτικες φωτογραφιες,αλλη κοπελα και αλλα πολλα.
Η Σαντα ειναι μια Ρωσιδα σχετικα ψηλη,αδυνατη, μαυρισμενη,με καλο κωλαρακι και στηθος κοντα στο Νουμερο 2.
Παρο ολα αυτα, ουτε ιδιαιτερα αισθησιακη ειναι ,ουτε κατι το προκλητικο. διαθετει. Το προσωπο ειναι πολυ μετριο,καποιοι θα το ελεγαν και ασχημουλικο ισως.

Τα χειροτερα. ηταν στο κυριως μενου του σεξ,οπου μετα απο μια αεροπιπα μπουρδελου, πηγε να πιασει το προφυλακτικο απο το κομοδινο, της λεω ¨ενα λεπτο, περιμενε ¨ μου λεει ¨you dont want sex now?¨ λεω ¨σιγά σιγά´.
Τελος παντων με δυσφορια συνεχισε την αερατη πιπα της και καποια στιγμη γυρισε μονη της στα 4 για να τελειωσει η αγγαρεια η δικη της και η δικη μου.
Μετα απο 5λεπτο οπου εβγαζε κατι αστειες κραυγες,την ειπα για τελειωμα στο στόμα το οποιο εκανε γρηγορα γρηγορα χωρις ιδιαιτερη τεχνη μια και φαινοταν οτι πνιγοταν.
Τα αγγλικά παντως καλα.
Η κοπελα εχει ενα στυλ ¨ειμαι καλλονη και σας κανω χαρη που πηδιεμαι μαζι σας¨ που με ξενερωσε. απο την πρωτη στιγμη,για τον λογο οτι δεν ειναι τιποτα σπουδαιο εμφανισιακα και στο προγραμμα.(ημερομηνια ενδεικτικη)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 01, 2012
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκαν οι υπηρεσίες που αναγράφονταν στο site
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο σώμα
Πρωκτικό
Όχι
Θα ξανασυναντούσες την κοπέλα;
Με τίποτα!
E
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Νοεμβρίου, 2012
Τι πατε και δινετε 200 ευρω στις παλιοκαριολες?Δεν εχει ωραιες γυναικες η Σαλονικη?Ενα βραδυ σε ενα club και σου βγαινουν τα ματια.Δε λεω μουναρα ειναι αλλα τα 200 τα κλαις.....
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1