Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 2 10
Citytours
3899
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ειπα να πω και τα δικά μου λογια για την συνάντηση με την εν λόγο κοπέλα. Όλα λοιπόν στο θέμα του σεχ είναι θέμα χημείας όπως έχει αναφερθεί συχνα. Εμένα η κοπέλα δεν με χάλασε καθώς με υποδέχτηκε με ένα ωραίο φορεματακι με το στριγκάκι της και τα παπουτσάκια της. Εχει μια εξαιρετικη μελαχρινη ομορφια σουπερ μαλι και καταπληκτικο σωμα. Σωστά αναφέρθηκε για το μικρό βυζάκι της αλλά δεν με χάλασε.
Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου 2-1 . Ναι η κοπέλα έχυσε 2 φορές και ένοιωθε καυλωμένη συνεχεία. Ο λόγος βέβαια ήταν ότι επειδή μου άρεσε πολύ. πρώτο χύσιμο με γλείψιμο το δεύτερο με πήδημα πάνω μου και το τρίτο χύσαμε μαζί με την γνωστή στάση. Τι να πω τώρα. Μην μου πει κανείς πως κατάλαβες ότι η γκόμενα έχυσε θα του πω δεν είναι δύσκολο αν χύνει όπως αυτή που τεντώνεται και σπαρταράει. Της έκανα και ένα όρθιο στο δευτερο ημιχρονο και ισοφαρισα το σκορ.
Η τιμη θα μπορουσε να ειναι 200 αφου κι αλλα πρακτορειο τα καταβασαν.
Εγώ λοιπόν πέρασα πάρα πολύ καλά η κοπέλα ειναι θεά απλά πιστεύω κόλλησε η χημεία μας και μολις αποκτησει πειρα εχει να δωσει πολλα.
Μου ειπε θα παει Θεσσαλονίκη που της αρεσει πολύ η πολη αφου στο παρελθον την εχει επισκεφτει και λατρεύει τους ελληνες.
Αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου 2-1 . Ναι η κοπέλα έχυσε 2 φορές και ένοιωθε καυλωμένη συνεχεία. Ο λόγος βέβαια ήταν ότι επειδή μου άρεσε πολύ. πρώτο χύσιμο με γλείψιμο το δεύτερο με πήδημα πάνω μου και το τρίτο χύσαμε μαζί με την γνωστή στάση. Τι να πω τώρα. Μην μου πει κανείς πως κατάλαβες ότι η γκόμενα έχυσε θα του πω δεν είναι δύσκολο αν χύνει όπως αυτή που τεντώνεται και σπαρταράει. Της έκανα και ένα όρθιο στο δευτερο ημιχρονο και ισοφαρισα το σκορ.
Η τιμη θα μπορουσε να ειναι 200 αφου κι αλλα πρακτορειο τα καταβασαν.
Εγώ λοιπόν πέρασα πάρα πολύ καλά η κοπέλα ειναι θεά απλά πιστεύω κόλλησε η χημεία μας και μολις αποκτησει πειρα εχει να δωσει πολλα.
Μου ειπε θα παει Θεσσαλονίκη που της αρεσει πολύ η πολη αφου στο παρελθον την εχει επισκεφτει και λατρεύει τους ελληνες.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 04, 2011
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν