Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 8 10
Εκκρεμεί έγκριση
Citytours 9770
Γενική βαθμολογία

9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
πρεπει να παραδεχτω πως την sindy την ειχα αδικησει . την ειχα ξανασυναντησει , χωρις να εχω και την καλυτερη αποψη , τοτε που συνεργαζοταν με το avantgarde που συμπεριφροταν στις κοπελες σαν να ηταν ζωα . η σημερινη μου συναντηση μαζι της , ηρθε να μου αλλαξει γνωμη με τον πιο ευχαριστο τροπο . ακολουθησα την συμβουλη του τρεζουρα κι τολμησα το 2ωρο , πολυ καλη επιλογη οπως αποδειχθηκε.

η κοπελα ειναι πανεμορφη . οχι με την εννοια μιας ψηλομυτας σουπερ κλασσατης μοντελας . οχι! ειναι μια πανεμορφη κοπελιτσα , απιστευτα φρεσκια , χαρουμενη και χαμογελαστη σε ολη τη διαρκεια της συναντησης μας . ουτε σε μια στιγμη , δεν φανηκε να ξεχνα να ικανοποιησει τον αντρα που ηταν μαζι της . ουτε μια στιγμη δεν ασχοληθηκε με τον καθρεφτη και τον εαυτο της , δεν καπνισε , δεν επαιξε με το κινητο της , δεν ασχοληθηκε με το laptop της , δεν , δεν , δεν... σαν να συναντουσα μια αλλη κοπελα ! απιστευτα γατουλα , πολυ ναζιαρα , πολυ παιχνιδιαρα . συνηθως δεν πεφτω εξω στις εκτιμησεις μου , αλλα η sindy με εκανε πειστω οτι την ειχα αδικησει . για αυτο το λογο της βαζω την μεγιστη βαθμολογια , διοτι και εμφανισιακα ειναι πολυ καλυτερη απο τις φωτογραφιες της (το κοντυτερο μαλι της παει πολυ) , και στα του αγωνα δινει ρεσιταλ , και για εμενα απο εδω και περα θα αποτελει τον ορισμο της συμπεριφορας gfe , και της εβαλα 8αρακι στην επικοινωνια γιατι σιγουρα τα αγγλικα της δεν ειναι οξφορδης , αλλα εχει κανει μαθηματα κι εχει βελτιωθει . επειδη σε ολη τη διαρκεια του meeting , δεν ξεκολησε απο πανω μου το κορμι της , κι εδειξε πολυ ορεξη και πολυ ενθουσιασμο σε οτιδηποτε κι αν εκανε , της χαριζω αριστα και στη συμμετοχή . ισως επαιξε ρολο οτι με το 2ωρο ειχαμε ολο τον απαραιτητο χρονο να ζεσταθουμε και να πετυχει το γλυκο , ισως το οτι την πετυχα ξεκουραστη . το θεμα ειναι οτι οπως λεει ο τιτλος , η συναντηση μου μαζι της ηταν το καλυτερο gfe που θυμαμαι

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 11, 2011
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Κόστος συνάντησης
400
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν