Λεπτομέρειες αξιολόγησης
1.0 1 10
Citytours
2968
Γενική βαθμολογία
1.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
1.0
Εμφάνιση (σώμα)
1.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Στατιστικά να το πάρει κάποιος, με τόσες προσπάθειες που έκανα τελευταία, κάτι καλό μου αναλογεί κάποια στιγμή, όσες σαβούρες και να μαζεύτηκαν αυγουστιάτικα, δεν μπορεί συνέχεια να κάνω συλλογή «τελάρων», ασχέτως του ότι ήξερα ότι δεν θα ήταν το κορίτσι των φωτογραφιών.
Αφού λοιπόν, υποχρεώσεις, με άφησαν εδώ σαββατοκύριακο, είπα να περάσω απ’τα νέα «φρούτα» του sexcort.
Στο πασίγνωστο ξενοδοχείο και πάλι, στην πλατεία του εθνικού ήρωα, έρχεται το δωμάτιο, στον έκτο όροφο.
Νιώθω τα νούμερα να «πηδάν» ,οι κόρες των ματιών μου γυρνάν ανάποδα, όπως των ηρώων στα εικονογραφημένα
του Disney.
Το νούμερο 6?? το είχα ξαναδεί πριν 2 μέρες.
Ξανασκέφτομαι τις προηγούμενες κινήσεις.
Ήρθα στο ίδιο ξενοδοχείο, στην με το ίδιο αυτοκίνητο, το παρέδωσα στον ίδιο υπάλληλο, ο ίδιος πορτιέρης με χαιρέτησε, μπήκα στο μικρό αριστερό ασανσέρ, παίρνω το sms με το ίδιο room number…
Συνεχίζω σκεπτόμενος στον διάδρομο του 6ου ορόφου και χτυπώ την πόρτα.
Μου άνοιξε η ίδια σαβούρα με προχθές, δεν είναι δυνατόν, ζω ξανά τη 19η Αυγούστου,
είμαι στην μέρα της μαρμότας.
Είναι η ίδια κοπέλα που έγραψα προχθές σαν Simona απ’το russian-playmates.
Η ίδια σαβούρα πλασάρεται με διαφορετικά προφίλ για να βρει κορόιδα.
Για την κοπέλα δεν έχω να προσθέσω τίποτα, τα είχα γράψει και προχθές, πρόκειται για ενορχηστρωμένη απάτη
από russian-playmates και sexcort.
Χωρίς να μιλήσω κάνω μεταβολή, πριν φτάσω στο ασανσέρ, ξαναέρχεται το ίδιο sms με προχθές.
Η μέρα της μαρμότας, συνεχίζεται, υπάρχει προσφορά στα 200€ για την μελαχρινή σαβούρα.
Να φύγω κατευθείαν ; Ή να πάω να την φασκελώσω;
Αφού λοιπόν, υποχρεώσεις, με άφησαν εδώ σαββατοκύριακο, είπα να περάσω απ’τα νέα «φρούτα» του sexcort.
Στο πασίγνωστο ξενοδοχείο και πάλι, στην πλατεία του εθνικού ήρωα, έρχεται το δωμάτιο, στον έκτο όροφο.
Νιώθω τα νούμερα να «πηδάν» ,οι κόρες των ματιών μου γυρνάν ανάποδα, όπως των ηρώων στα εικονογραφημένα
του Disney.
Το νούμερο 6?? το είχα ξαναδεί πριν 2 μέρες.
Ξανασκέφτομαι τις προηγούμενες κινήσεις.
Ήρθα στο ίδιο ξενοδοχείο, στην με το ίδιο αυτοκίνητο, το παρέδωσα στον ίδιο υπάλληλο, ο ίδιος πορτιέρης με χαιρέτησε, μπήκα στο μικρό αριστερό ασανσέρ, παίρνω το sms με το ίδιο room number…
Συνεχίζω σκεπτόμενος στον διάδρομο του 6ου ορόφου και χτυπώ την πόρτα.
Μου άνοιξε η ίδια σαβούρα με προχθές, δεν είναι δυνατόν, ζω ξανά τη 19η Αυγούστου,
είμαι στην μέρα της μαρμότας.
Είναι η ίδια κοπέλα που έγραψα προχθές σαν Simona απ’το russian-playmates.
Η ίδια σαβούρα πλασάρεται με διαφορετικά προφίλ για να βρει κορόιδα.
Για την κοπέλα δεν έχω να προσθέσω τίποτα, τα είχα γράψει και προχθές, πρόκειται για ενορχηστρωμένη απάτη
από russian-playmates και sexcort.
Χωρίς να μιλήσω κάνω μεταβολή, πριν φτάσω στο ασανσέρ, ξαναέρχεται το ίδιο sms με προχθές.
Η μέρα της μαρμότας, συνεχίζεται, υπάρχει προσφορά στα 200€ για την μελαχρινή σαβούρα.
Να φύγω κατευθείαν ; Ή να πάω να την φασκελώσω;
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 21, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Μέτρια
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν
Ψεύτικες (δείχνουν άλλη κοπέλα)!