Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 4 10
Zsazsa (Swedish Harmony) citytour Swedish Harmony
Εκκρεμεί έγκριση
Citytours
5752
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Φιλικη και εκρηκτικη απο την πρώτη στιγμή. Οι φωτογραφίες της δεν τα δείχνουν όλα, είναι πολύ καλύτερη στην πραγματικότητα. Για αρχή η κουβέντα είναι εκπληκτική. Μπορεί να σε κάνει να νοίωσεις τόσο ήρεμος που όλα τα προβλήματα της ζωής απλά δεν υπάρχουν. Και μετά απο ένα ντουζάκι δεν πιστεύεις τι σε περιμένει απ'έξω. Περίμενε απο έξω απο την πόρτα και μόλις άνοιξα την πόρτα απλά μου άρπαξε τον πούτσο και η γλώσσα της άρχισε να δουλεύει. Πραγματικά δεν ήξερα απο που μου ήρθε. Και έτσι όρθιος στην είσοδο της τουαλέτας παραλίγο θα λιποθύμαγα από κάβλα. Αυτό μου συνέβει για πρώτη φορά. Και μετά στο κρεβάτι, στην καρέκλα, όρθια, μπροστά στον καθρέπτη. Ήταν σαν βρυκόλακας. Γινότανε η σύνδεση και απλώς σου ρουφούσε την ενέργεια. Δεν θεωρεί ότι έχει ολοκληρωθεί το σεξ μαζί της αν δεν καταπιεί μια τεράστια δόση από σπέρμα. Πραγματικά το ευχαριστιέται. Και μέτα η πίσω πόρτα. Ξέρει κάτι κολπάκια που σε στέλνουν στον παράδεισο. Μετά απο όλα αυτά δεν μπορούσα ούτε να περπατήσω αλλά ούτε να μιλήσω. Χρειάστηκα 30 λεπτά για να συνέλθω.
Η τιμή τα περιλαμβάνει όλα και η Zsa Zsa είναι πάντα πρόθυμη για όλα. Πολύ καλύτερη από τις φωτογραφίες.
Ευχαριστώ Zsa Zsa. Ευχαριστώ για όλα.
Η τιμή τα περιλαμβάνει όλα και η Zsa Zsa είναι πάντα πρόθυμη για όλα. Πολύ καλύτερη από τις φωτογραφίες.
Ευχαριστώ Zsa Zsa. Ευχαριστώ για όλα.
Πληροφορίες Συνάντησης
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 01, 2010
Διάρκεια συνάντησης
3 ώρες
Κόστος συνάντησης
800
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή