Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 3 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

3.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Μιας και είδα ότι ξανάρχεται καταθέτω τη δική μου εμπειρία προς ενημέρωση. Συνάντηση πριν απο κανα μήνα σε ξενοδοχείο του στέμματος. Την επέλεξα γιατί βγάζει απο τις φωτογραφίες αυτή τη βλαχιά της μιλφοειδούς νοικοκυράς που με ιντρίγκαρε. Απο κοντά φαίνεται πιο ωραία και πολιτισμένη βέβαια αλλα δε λες κιόλας οτι οι φωτο την αδικούνε. Δηλώνει 26, τν κάνεις για 29-30, 6 μήνες στο επάγγελμα, βουλγαρο-μολδαβή. Καλό σώμα και στήθος. Στα ενδότερα, και αφού τονίσω μια γενική έλλειψη καθαριότητας και τάξης, κυριως στο μπάνιο, να πώ ότι απέδωσε τα αναμενόμενα, χωρίς εκπλήξεις και εξάψεις. Δεν έπερνε και πολλές προτοβουλίες και έχει γενικά μια αργή ανάπτυξη αλλά όχι κατι ξενερωτικό. Αυτό που μου άρεσε ήταν ότι ήτανε πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.
Μετά το τέλος του πρώτου γύρου μπανιο και κουβέντα κατά την επαναφόρτηση. Εκεί άρχισε να δικαιολογεί τον τίτλο της κριτικής μου. Άρχισε να μου λέει για τη λουσάτη ζωή που κάνει, πως δεν μπορεί αν δεν ξοδέψει τουλάχιστον 7000ευρώ το μήνα, πωςέχει καταφέρει να κάνει τους άντρες να της αγοράζουν ό,τι θέλει και άλλες τέτοιες παπαριές που δεν τις χάβει ούτε δεκάχρονο. Εγώ φυσικά, βλέποντας την ελαφρότητα του πνεύματος, την αβάνταρα διακριτικά επιβραβεύοντας την καπατσοσύνη και την "εξυπνάδα" της και το ζώον τα έπαιρνε της μετρητοίς και συνέχιζε το σολάρισσμα. Το κακό όμως, πέρα απο το εύθυμο του κλίματος, είναι ότι μου έφυγε κάθε επιθυμία για επαναληπτική αναμέτρηση και σηκώθηκα και έφυγα στο 45λεπτο (άρα μπορεί να μ'έπιασε αυτή κότσο τελικά Χαμόγελο)

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 04, 2009
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Τήρηση υπηρεσιών