Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 1 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

8.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πήρα δειλά δειλά την απόφαση να συναντήσω την εν λόγω κοπέλα, διότι δεν υπήρχε καμία κριτική για τις υπηρεσίες της. Βασίστηκα αποκλειστικά στα θετικά σχόλια που είχα διαβάσει για τα άλλα 2 κορίτσια του πρακτορείου που την ίδια περίοδο βρίσκονται και αυτά στην Αθήνα.
Στο δια ταύτα:
Ύστερα από μια πολύ εύκολη επικοινωνία με το πρακτορείο, το οποίο ήταν διαθέσιμο να μου απαντήσει σε κάθε απορία που είχα, καθότι όχι ιδιαίτερα έμπειρος από τέτοιου είδους συναντήσεις, πήγα στο δωμάτιο της κοπέλας. Μου ανοίγει την πόρτα μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή παρουσία, ίδια με αυτή στις φωτογραφίες. Ευδιάθετη, με σχετικά καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας, με έκανε να νιώσω άνετα από το πρώτο λεπτό. Αφού ξεκινήσαμε χωρίς να χάνουμε χρόνο τα προκαταρκτικά και μετά από ενα ντουζάκι (απαραίτητο και αναζωογονητικό), κατάλαβα γιατί οι Λετονές έχουν τόσο καλό όνομα. Μιλάμε για ένα πύραυλο. Στην αρχή με ρώτησε τί μου αρέσει περισσότερο για να το κάνει. Ήταν διαθέσιμη σε ότι μου ερχόταν στο μυαλό. ΤΡΟ-ΜΕ-ΡΟ πήδημα, ευτυχώς άντεξα πάνω από 30` και ολοκλήρωσα το πακέτο με τελείωσα στο στόμα της. Σε αντίθεση με όσες άλλες κοπέλες έχω συναντήση, αυτή, ενώ τελείωσα, συνέχισε τη δουλειά της, και προς μεγάλη μου έκληξη, εξαφάνισε ακόμα και την τελευταία σταγόνα σπέρματος που είχα.
Εν κατακλείδει, πέρασα ονειρεμένα και αν τα πρακτορεία πάψουν να ζητούν τόσο μεγάλα ποσά για μόνο 1 ώρα απόλαυσης, σίγουρα έμενα κι άλλο.

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 18, 2010
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
230
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Συμπεριφορά πρακτορείου
Καλή
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν