Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 163 10
8 Downtown
Hot
Cinema
476290
Γενική βαθμολογία
6.7
Γενική Εντύπωση
5.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
7.0
Ποιότητα προβολής
8.0
Ειμαι απο τους πρωτους πελατες του ΑΤ κ εχω περασει υπεροχες στιγμες εκει μεσα.Ειμαι στρεητ κ πηγαινα για κανενα ζευγαρακι η κοπελα να βρω κ να κνω το κεφι μου χωρις να ενωχλσω.Βρηκα πολλα ζευγαρια,4 κοπελες που καναμε ωραια φαση πηαγα κ με κοπελα δικια μου κ με τη γυναικα μου.Δηστυχως το αλλαξε κατα την λογικη του.Η λογικη των πελατων;Αυτη δεν μετραει;Συμφωνω που εδιωξε το παρεακι του μπαρ αλλα οχιτο μπαρ.Αλλαζεις το μαγαζι κατα τα γουστα του πελατι οχι μονο τα δικα σου φιλε μου.Δεν μετραει η γνωμη του πελατη;Ειναι κριμα αυτο το μαγαζι που ανοιξε με μεγαλες προσδοκιες να πεσει χαμηλα.Ξεχωριζει σε ολα.Ποιο αλλο σινεμα ειχε μπαρ για να πιεις το ποτο σου;Σε ποιο αλλο σινεμα μπενουν τοσα ζευγαρια κ σπανια τωρα κοπελες;Οσα ζευγαρια μπαινουν ολο το χρονο στα αλλα σινεμα,περισοτερα μπαινουν στο ΑΤ το μηνα.Αγαπω αυτο το μαγαζι κ δεν θελω να το δω σαν τα αλλα.γιατι ειναι κριμα κ αδικο.Ας ξανακανει μεγαλητερη τη διαφορα.Το αξιζει.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 09, 2013
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Μπορεις τυπε, να αναλαβεις το μπαρ ο ιδιος, βεβαια
Μία δήλωση προτιμήσεων και εξιστόρηση της εμπειρίας σου με τη γυναίκα σου, τα κέρατά της κλπ κλπ...
Πως άλλαξε λογική δεν κατάλαβα?! Επειδή έβγαλε το μπαρ? Δηλαδή πως αλλιώς θα έδιωχνε το "παρεάκι"? Με τη βία ή με άρνηση εισόδου..?
Προσωπικά εγώ είχα σταματήσει να πηγαίνω και ξαναπήγα όταν έμαθα από κριτική άλλου μέλους ότι βγήκε το μπαρ και άλλαξε το dark room.
Το μέρος δεν είναι για ποτό, αλλά για παιχνίδι.... Η ύπαρξη μπαρ κλπ οδηγεί σε δημιουργία "παρεακίων" και καλώς το κατήργησε.
Οι αλλαγές είναι πολύ καλές. Γλιτώσαμε από την αδιακρισία....
Έλεος πια με τις μπαρούφες
οι περισσότεροι υποτίθεται straight εξιστορούσαν φάσεις με ζευγάρια που έκαναν κάποτε στο 'Τέξας'
χαβαλέ, γελάκια, κουτσομπολιό, ρίχναν και καμιά βόλτα να δουν ποιος πάει με ποιον. Καποιοι προσπαθούσαν να πιάνουν και κουβέντα σε κόσμο του μαγαζιού.
Προσωπικά δε γουστάρω την ώρα που ψάχνω να παίξω ή που χαζευω τη τσόντα να τους ακούω, δε γουστάρω να μου μιλάνε λες και είμαστε φιλαράκια και δε θέλω αδιάκριτους γενικά στο χώρο.
Πραγματικά απεφευγα να πηγαίνω βραδυ στο μαγαζί εξαιτίας τους. Μου χαλάγαν τη διάθεση. και πιστεύω δεν ήμουν ο μόνος...
Η αποφασιστικότητα του επιχειρηματία οδηγεί το χώρο σε συνεχή άνοδο. Οσο για το ότι αυτοί που εκδιώχθηκαν δεν ενόχλησαν ποτέ ζευγάρι το μονο που μπορω να κάνω είναι να γελάσω...
Αν δεν είχαν τι να κάνουν ας πήγαιναν κάπου αλλού να μιλήσουν. Αλλά είχαν τι να κάνουν, να ενοχλούν αυτούς που έκαναν, να κουτσομπολεύουν, να στριμώχνονται στις χαραμάδες να πάρουν μάτι τα ζευγάρια (και όχι μόνο), να καπνίζουν στον πάνω όροφο και όταν τους λές ότι απαγορεύεται να σου απαντούν "έλα μωρέ, δικό μας είναι το μαγαζί", να σχολιάζουν ειρωνευόμενοι τι γίνεται γύρω τους με τρόπο ώστε να τους καταλαβαίνουν όλοι τι λένε..... ε.... πώς δεν είχαν τι να κάνουν. Καλά κάνατε που φύγατε παιδια, μην ξανάρθετε....