Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 163 10
8 Downtown
Hot
Cinema
476300
Γενική βαθμολογία
8.3
Γενική Εντύπωση
7.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)
9.0
Ποιότητα προβολής
9.0
Ειχα πααει και περυσι στο σινεμα αυτο, το επισκεπτηκα και χθες μετα απο κανα χρονο αλλα δεν αλλαξε κατι, εκατσα 2 ωρες σχεδον ,ο κοσμος δε μου αρεσε ο χωρος πολυ καλος, ετσι επαιξα μια μαλακια στα πισω καθισματα και εφυγα. Ζευγαρι ειχε το οποιο ηρθε λιγο μετα απο μενα, η γυναικα πολυ ωραια, καλοντυμενη, ο αντρας μετριος. εβλεπαν απλα ταινια χωρις να κανουν κατι κι οταν εφυγα ηταν ακομα εκει στο ιδιο σημειο..εγω δεν ειδα κανεναν να πηγαινει διπλα στο ζευγαρι ουτε να το ενοχλει στο παραμικρο. Τωρα γιατι λετε εσεις οτι οταν εμφανιστει ζευγαρι το περικυκλωνουν, δε ξερω, επισης η 3η φορα που πηγα ηταν, και ειδα ζευγαρι..
Ημερομηνία Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 15, 2013
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
16 Ιανουαρίου, 2013
εγώ το έχω ξαναπεί ότι καθημερινές ή ώρες που δεν έχει πολύ κόσμο τα ζευγάρια περνάνε πιο ηρεμα. δε τα περικυκλώνει κόσμος. αν ερθει ζευγάρι στο μαγαζί Παρασκευή ή Σάββατο βράδυ γίνεται πανζουρλισμός.
G
group1982
17 Ιανουαρίου, 2013
δηλαδη ειναι μια ωραια ατμοσφαιρα χαιρομε που βαλαται μιαλο μερικοι τοτε και πεζει να ξανα γυρισουν τα ζευγαρια που εφηγαν πανικοβλητα απο εκει μεσα αντε να δουμε το σαββατο θα σας δο θα ερθω να δο τι εχει αλλαξη
ZV
zoh vasileiou
17 Ιανουαρίου, 2013
εγω απλα λεω τι ειδα, απογευμα ηταν κατα τις 6, δε ξαναπαω ομως, κριμα ειναι τα 7 ευρω αφου δεν κανω τιποτα, ο κοσμος δεν ειναι τιποτα σπουδαιο, δε κανω τιποτα, οποτε μια μαλακια σε ενα καθισμα 7 ευρω την παιζω και στο σπιτι μου και με καλυτερες τσοντες. επισης με ενοχλει απιστευτα το γεγονος να σ ακολουθουν ενω δε δινεις σημασια..αφου ρε φιλε ουτε μια ματια δε σου ριχνω, τι ακολουθεις συνεχεια??θα αλλαξω γνωμη αργοτερα??
omorfos-pathitikos24
17 Ιανουαρίου, 2013
Ρε μη ψαρωνετε Τα ζευγαρια πανε εκει για τριο η για να τα παιρνουν ματι. Γουσταρουνε τη φαση και ασ το παιζουν. Αν θελουν αλλιως, υπαρχουν γαμιστρωνες, αυτοκινητα, παρκα, τουαλετες σε καφετεριες κλπ κλπ.
P
polax
21 Φεβρουαρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
δε γουσταρουν καθολου. ειδικά κάτι μεσόκοπους αδιάκριτους που ναι γεματο εκει μεσα.
nudemale20
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5