Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 163 10
Cinema 476317
Γενική βαθμολογία

8.0
Γενική Εντύπωση

7.0
Χώρος (θέατρο/καθίσματα)

8.0
Ποιότητα προβολής

9.0
Αυτή της περασμένης Δευτέρας ήταν η πρώτη επίσκεψη για μένα στο at, όπου πήγα μαζί με φίλη (fuckbudy). Φτάσαμε νωρίς το απόγευμα 16:30 - 17:00. Πολύ ευγενική και κατατοπιστική η συμπεριφορά της κοπέλας στην είσοδο, και γενικά σε ότι αφορά τις προδιαγραφές είναι πραγματικά ένα πολύ καλό adult cinema. Σε ότι αφορά την καθαριότητα, συμφωνώ πως σε μεγάλο βαθμό είναι ευθύνη των θαμώνων, ωστόσο στις τουαλέτες θα μπορούσε η φροντίδα από τους ανθρώπους της επιχείρησης να είναι πιο τακτική πιστεύω. Αρχικά μας πήρε χρόνο να συνηθίσουμε στο υπερβολικό (κατά τη γνώμη μου) σκοτάδι, στην οθόνη (αν και δεν είχα πολύ το νου μου εκεί) έπαιζε μια άκρως καυλωτική τσόντα, ο ήχος ήταν πολύ καλός όπως και η ποιότητα της εικόνας. Αφου περιεργαστήκαμε λίγο τον χώρο των καθισμάτων κάτω, ανεβήκαμε προς τους εξώστες. Μπήκαμε για λίγα λεπτά σε μια καμπίνα και στη συνέχεια βγήκαμε και κάτσαμε σε έναν από τους καναπέδες του εξώστη. Γενικά γουστάρουμε να κάνουμε παιχνίδι, ακόμα και σεξ, υπό το βλέμμα των άλλων. Καθίσαμε λοιπόν και αρχίσαμε να χαμουρευόμαστε, ένα παλικάρι πολύ ευγενικά ρώτησε αν μπορεί να κάτσει μαζί μας και ευγενικά κι εμείς αρνηθήκαμε, ως εδώ όλα καλά. Ωστόσο μόλις η φίλη μου αντιλήφθηκε πως μας είχε περικυκλώσει όλο το σινεμά (όλοι άντρες) φρίκαρε και μου ζήτησε να απομακρυνθούμε. Μπήκαμε ξανά σε μια καμπίνα (της οποίας παρεπιπτόντως η οθόνη δεν δούλευε) και γαμηθήκαμε εκεί μέσα. Από τη διπλανή καμπίνα άκουγα που ένα τύπος πάλευε να ανοίξει έστω λίγο το ενδιάμεσο χώρισμα για να μπορέσει πάρει μάτι...έλεος. Υπό άλλες συνθήκες θα ήμασταν πιο απελευθερωμένοι, θα άφηνα έστω το στόρι ανεβασμένο αλλά η αλήθεια είναι πως η φάση με ξενέρωσε και μένα.
Μόλις τελειώσαμε πήγαμε προς την έξοδο και λόγω της κατάστασης που περιέγραψα δεν μπήκαμε καν στον κόπο να κατέβουμε να δούμε τους χώρους στο υπόγειο. Παρ' όλο που ο χώρος πραγματικά αξίζει, μάλλον θα περιμένω να οργανωθεί κάποιο event για ζευγάρια ώστε να ξαναπάω.
Αξίζει πάντως τα ειλικρινά μου συγχαρητήρια η προσπάθεια, μακάρι να συνεχίσει η πόλη να έχει έναν τέτοιο χώρο.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 31, 2012
Νέο Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Ιανουαρίου, 2013
Πολυ σεμνο ρε φιλε το fuckbudy σουΈρωτας. Το να μη θελει να τη γαμησει κανας τριτος, αντε να το καταλαβω, αλλα το να μη θελει ουτε να την παρουν ματιΧμμμ;
Τοτε γιατι να παει ζευγαρι σε αυτο το χωροΧμμμ; Αν περιμενε να βρειτε αλλα ζευγαρια ας πηγαινατε σε swinger club. Απο τη μια σου αρεσε και απο την αλλη σε ξενερωσε που ηθελαν να σας παρουν ματι. Δεν ξερετε τι θελετε μου φαινεταιΜαλακία
03 Ιανουαρίου, 2013
το μαγαζι αν δεν διοργανωνει τα καταλληλα δεν θα παει πουθενα
θα μπορουσε να εχει για παραδειγμα δευτερα μονο γκει , τριτη τρανς , τεταρτη ζευγαρια , πεμπτη αντρες και να φερει και 3-4 πουτανες να ξεκολιαζοντε με ολους
03 Ιανουαρίου, 2013
sanexxx69 με λιγα λογια να το κανει μπουρδελο μας λες εσυ τορα και να μην εχει κανεις παραπονο να γαμανε ολοι μονο που αν γινει ετσι δεν θα εχει και 7 ευρο τιν εισοδο θα τιν εχει 20 ευρο γιατι τοσο εχει και στα μπουρδελα φιλε μου αν μαζευη τρανς ζευγαρια και γκει και καταφερει να τους κανει να περνανε καλα θα ερθουν τα τσακαλια και του βαλουν λουκετο οπος και σε κανα 2 μαγαζια που υπηρχαν στην αθηνα και ειχαν τετεια καταληξη να κλεισουν
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3