Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 46 10
ΠροβεβλημένηHot
Γραφεία CG 650312
Γενική Εντύπωση
 
1.0
Συνοπτικά, με το γραφείο δεν θυμάμαι αν έχω συνεργαστεί στο παρελθόν , δεν νομίζω αλλά δεν παίρνω και όρκο. Μέχρι να κανονιστεί το ραντεβού , είναι άψογοι στην συνεννόηση κτλ.

Έγινε το εξής όμως που με εξόργισε. Κλείνω Λιλυα 1 ώρα, έρχεται , ξεκινάμε το σεξ, βγάζει αίμα. Μιλάμε για αίμα όχι μια Πιτσιλιά, αλλά είχε στο σεντόνι 2-3 κηλίδες μεγάλες, πάνω στην Καποτά φουλ αίμα , στο μπούτι της κοπέλας.

Φρικαρω της λέω τι παίζει , μου λέει μάλλον είναι μεγάλο το καυλι σου, εγώ τρώω τα φρικουλιασματα μου ότι όχι ρε φίλε λες η γκόμενα να έχει τίποτα περίεργα και τέτοια. Δεν παίζει να μου σηκωθεί ξανά με την καμιά της λέω , μου λέει να τώρα είμαι οκ (αφού πλύθηκε) , ξεχνάω το της λέω δεν παίζει. Να στον γλύψω μήπως; Για κανένα λόγο δεν θα μου σηκωθεί πότε της λέω το ληγουμε , στείλε στο γραφείο να σου πουν πόσα να πάρεις.

Απάντηση γραφείου; Όλα. Την είχα ήδη πληρώσει τα 140€ για την ώρα. Είμαι σίγουρος ότι αν δεν τα είχα δώσει μπροστά θα έλεγαν λιγότερο , η κοπελα έκατσε με το ζόρι ένα 20 λεπτό , ούτε τελείωσα ούτε τίποτα , δεν είναι δυνατόν με τέτοια ήττα που έκατσε να θεωρούν πως πρέπει να πληρωθεί ολόκληρο το ποσό μιας κοπέλας. Δεν είχα όρεξη να πάρω το γραφείο ούτε τηλέφωνο. Μαύρο για πάντα από μένα και κρίμα επειδή οι κοπέλες που φέρνει απ' ότι λένε οι κριτικές είναι κομπλέ.
jason155
Ανώτερος
Εγγραφή:
13 Σεπ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
37
Likes:
3.893
Πόντοι:
5.391
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 roughfucker, Nipper, kaavlas και 14 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουλίου, 2021
Να συμπληρώσω ότι μετά έστειλα στο γραφείο ότι θεωρώ απαράδεκτο ότι με χρέωσαν κανονικά, και η απάντηση ήταν ότι άμα ειχατε αντίθετη άποψη να καλούσα και ότι από την στιγμή που δεν είπα τίποτα λογικό είναι να θεωρήσουν ότι συμφωνώ. Ενώ καταλαβαίνω την λογική τους νομίζω πως είναι αυτονόητο πως όταν ένα ραντεβού τελειώνει πριν την ώρα του, και ειδικά χωρίς ολοκλήρωση ούτε μια φορά ,όχι με υπαιτιότητα του πελάτη ότι πρέπει να γίνεται μείωση ποσου αυτόματα. Το λέω επειδή μου έχει γίνει , να λήξει ραντεβού στο 10 λεπτό, με άλλο γραφείο και μάλιστα πρόσφατα. Εγώ να πάρω τηλέφωνο και να αρχίσω στα παζάρια ενώ είμαι φρικαρισμενος που έγινε ότι έγινε δεν νομίζω πως είναι έτσι απλά δεδομένο. Μπορεί άλλοι να το έκαναν , μπορεί άλλοι να συνέχιζαν όπως με ενημέρωσε το γραφείο ότι κάνουν άλλοι συναγωνιστές, εγώ πάλι όχι.

Το θέμα έληξε με το γραφείο να μου λέει ότι θα ενημερωθεί ο υπεύθυνος και ότι αν κρίνει κάτι διαφορετικό θα υπάρξει έκπτωση στο μέλλον. Δεν ξέρω κατά πόσο κάτι τέτοιο αλλάζει την διάθεση μου να συνεργαστώ ξανά αλλά τουλάχιστον δείχνει μια άλφα διάθεση εκ μέρους τους.

Αυτά απλά τα πολλά για να εξηγουμαστε ωραία και ομορφα
review reaction 1 Nipper, kaavlas, HoneyVoskos και 2 άλλα μέλη
28 Ιουλίου, 2021
Καταλαβαίνω ότι εσύ δεν μίλησες με το γραφείο, μόνο η κοπέλα.
Λάθος σου. Δεν ξέρεις τι τους είπε η κοπέλα.
Εδώ το γραφείο έχει ένα δίκιο. Δεν άκουσε την δική σου θέση μόνο της κοπέλας.
review reaction 1 srek7, HoneyVoskos
28 Ιουλίου, 2021
Καλά μην περιμένεις και πολλά να αλλάξουν... Πρέπει να καταλάβεις ότι τα γραφεία συνοδών στην Αθήνα είναι αποκλειστικά και μόνο της αρπαχτής, τυχάρπαστα! Τα καλά γραφεία δεν έχουν ανάγκη την διαφήμιση τους στο ίντερνετ και έχουν κλειστό πελατολόγιο με ακριβά και αληθινά μοντέλα αλλά φυσικά δεν είναι προσιτά οικονομικά στους περισσότερους από εμάς.
Μιας και το έφερε η κουβέντα: Και τα 3 πιο γνωστά "πρακτορεία" (ψιλικατζίδικα) golden diamond, glamourescorts, yourangels είναι τελείως αναξιόπιστα στις φωτο που μας πασάρουν (φυσικά υπάρχουν και ελάχιστες εξαιρέσεις). Επαγγελματισμός; Σχεδόν μηδέν! Τα δε υπόλοιπα ψιλικατζίδικα είναι ακόμα πιο μπάζα... Στο μόνο που μπορείς να στηριχτείς είναι οι κριτικές στο bou και πάλι βέβαια εφόσον δεν είναι στημένες και βέβαια έχοντας υπόψη την υποκειμενικότητα των γράφοντων καλόπιστες κριτικές.
D
dotclear
review reaction 1 Nipper, kaavlas, piko
28 Ιουλίου, 2021
Φίλε άσχημη η θέση σου και σίγουρα έκλαψες χρήμα και χρόνο, αλλά έπρεπε όντως να έχεις μιλήσει ο ίδιος με το γραφείο.
Απαντούν και είναι συζητήσιμοι. Πιθανότατα θα είχες βγάλει κάποια άκρη.
J
john100
review reaction 1 Nipper, piko, srek7 και 1 ακόμα μέλος
15 Αυγούστου, 2021
Συνάδελφε λυπάμαι που έφαγες παλτό .Παντως εσένα ήρθε η κοπέλα .Εμενα δεν ήρθε ποτέ
( έχω γράψει κριτική).Καποιοι φοβούνται να γράψουν γιατί δε θα τους στείλουν ωραίες κοπελες ... Ευτυχως είχες χρόνο και διάθεση και έγραψες κριτική ,μήπως βάλουν μυαλό χάνοντας πελάτες .Τα 140 συν 25 ξενοδοχείο συν ταξί συν ποτακι συν κανα έξτρα 200 δε βγαίνουν εύκολα .Ας πάνε στα χωριά τους να τα βγάλουν μηνιάτικο τα 200 στα χωράφια .Ουστ που τις κάναμε πλούσιες ενω πουλάνε αέρα κοπανιστό .
review reaction 1 Nipper
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5