Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 180 10
Call-Girls 693087
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
2.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Βλέποντας το νήμα της τόσο καιρό και διαβάζοντας τους διθύραμβους σε συνδυασμό με δυσκολία επαφής με άλλες προτιμήσεις και μαζεμένη πίεση, είπα ένα κουρασμένο απόγευμα να τολμήσω το απονενοημένο. Πράγματι ότι λέει ο τίτλος, b movie φάση. Σε συνέπεια (στήσιμο άνω της ώρας), εμφάνιση, επικοινωνία και στην κυρίως φάση ήταν όλα σαν να ζούσα "a weird nightmare" (για όσους γνωρίζουν). Καρτούν φάση, πολύ πλαστικό, πολύ εξομολόγηση περί βιασμών, τραυμάτων κτλ., αισθάνθηκα να κλέβω εκκλησία και να με κλέβουν με συναίνεσή μου.
Εν κατακλείδι, χάλια μαύρα και απορώ με όλους τους οπαδούς (αυτή είναι η λέξη που μου έρχεται) της στο φόρουμ, αλλά για αυτό δεν είναι η πρώτη φορά.
Με τις υγείες μας και καλή συνέχεια σε όλους.

Πληροφορίες Συνάντησης

Διάρκεια
1 ώρα
Στο χώρο της κοπέλας
Πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Εκσπερμάτωση
Στο στόμα (τα καταπίνει)
Πρωκτικό
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Μαϊ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
1.730
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 doc_lin, chris1955, Constantinos27 και 18 άλλα μέλη

Σχόλια

9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Ιουλίου, 2021
Αδερφε συναγωνιστή κανεις δεν σε αμφισβητεί και δεν προσπαθει να σε πει το αντίθετο. Συγχαρητήρια για την κριτική σου. Θα ξαναπω αυτό που επαναλαμβάνω συνεχεια για όλες τις ιερόδουλες ανεξαιρέτω, είναι όπως σου κάτσει αυτή, δηλαδή αν έχει όρεξη κι επίσης αν έχεις εσυ αρνητική η θετική προκαταληψη - ενέργεια. Αν περιμενες να παρεις την θέα των θεών τότε λανθανεσαι. Ουτε σουπερ προσωπο έχει ουτε σουπερ κορμάρα έχει, αλλά για την ηλικία της είναι πολυ γερή. Η κοπέλα παντως βάση της προσωπικης μου εμπειρίας και των κριτικών που εχω διαβάσει προσπαθει παρα πολυ να ικανοποιήσει τον πελατη. Ναι δεν είναι στις κορυφαιες από θέμα εμφάνισης ουτε στο κορμί ουτε στο προσωπο αλλά είναι δυνατη, προφανως όταν θέλει, στις υπηρεσίες της. Συναγωνιστή παμε για άλλα!
review reaction 1 Bill1995 , buzzkill, Ελενα110
28 Ιουλίου, 2021
Ἐνδιαφέρον: ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΚΗ κριτική καί μάλιστα διαδοχικά!
28 Ιουλίου, 2021
Εγώ πάντως είχα περάσει καλά με την Αντριάνα
K
König
28 Ιουλίου, 2021
Φίλε μου χωρίς να έχω διάθεση να σε αμφισβητήσω
Αλλά όπως λέμε και στην δουλειά μου η κριτική πάσχει από αοριστία .
Δεν αναφέρεσαι ειδικά στο πως πέρασες παρά έχεις κάνει μια σούμα από γενικολογίες που γράφονται δεξιά και αριστερά
Α
ασωτος40
28 Ιουλίου, 2021
Σύμφωνα πάντα με την δική μου εμπειρία μαζί της πάντα σε σχέση ποιότητας τιμής... Εγώ προσωπικά την έχω πάρει τρεις φορές και έχω περάσει υπέροχα.... Η Αντριάνα είναι μία γυναικα(όχι κοριτσάκι) που θα περάσεις καλά χωρίς Πολλά μι μά μου όχι και και και και.... δεν θα σε γδύσει οικονομικά (νομίζω 120 ευρώ full πρόγραμμα και με την εμπειρία και την τρέλα της ανδριάντας χωρίς ποτέ να κοιτάζει ρολόι ότι είναι καλά) .... σίγουρα υπάρχουν πολύ καλύτερες περιπτώσεις όπως και πολύ ακριβότερες που τελικά στο κρεβάτι Το μόνο που καταφέρνουν να βλαστημησεις την ώρα και τη στιγμή που σήκωσες το τηλέφωνο....
review reaction 1 Ωρίων
28 Ιουλίου, 2021
ακριβως οπως τα λες αδερφε,μια απο τα ιδια και εγω πριν ενα χρονο.με την μονη διαφορα οτι υπηρχαν και αλλα αρνητικα,συμπεριφορα και συμμετοχη.
02 Αυγούστου, 2021
Φίλε @buzzkill τελικά γάμησες ή μείνατε στην κουβέντα;;
Αν γάμησες αποκλείεται να μην πέρασες καλά!!!
03 Νοεμβρίου, 2021
Φιλε επειδη την πηρα την κοπελα. Εισαι αλλου για αλλου. μονο αυτο εχω να σου πω. μονο που εβαλες 4 στο σωμα της δειχνει το ποσο ακυρος εισαι.
04 Νοεμβρίου, 2021
@ Tetsuo : φίλε δεν καταλαβαίνω τι ζόρι τραβάς. Αυτή είναι η άποψη μου για την πορνοθείτσα, αυτήν έγραψα. Δικηγόρος της είσαι ή προμότωρ ;
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9