Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 3 10
Εκκρεμεί έγκριση
Call-Girls 4227
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)

5.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Μπορεί πλέον να την έχουν γνωρίσει πολλοί αλλά μετά και την άδειά της ίδιας έπρεπε να καταχωρηθεί οπωσδήποτε...

Θα προσπαθήσω να περιγράψω την Γεωργία αν και μου είναι λίγο δύσκολο ομολογώ λόγω της πληθώρας των ταλέντων της...

Η Γεωργία είναι σαν "βρώμικο" από την καντίνα που διανυκτερεύει στη μέση της Συγγρού ... τα χει όλα στη σωστή ποσότητα και πάντα κρατάει την ποιότητα ψηλά...

Οι φωτογραφίες της μπορεί και να την αδικούν , για μένα που είμαι maniac των ταινιών με τις φουσκωτές milf μουνάρες των αμερικάνικων ταινιών είναι το απόλυτο milf ...τα κάνει όλα επειδή τα γουστάρει , δεν χρειάζεται να της ζητήσεις τίποτε αντίθετα αυτή μπορεί να σου ζητήσει τα πάντα...

Στην τελευταία συνάντηση μας μου είπε έλα στο καθρέφτη όρθια θελω να μου τον βάλεις στον κώλο...και όπως ήμουν μέσα στην τρελή κωλάρα εκείνη άνοιγε τα κωλομέρια με τα χέρια της και τους έριχνε χαστούκια λέγοντάς μου δάγκωσέ με !!!!

Προσωπικά τέτοια περίπτωση δεν έχω ξανασυναντήσει που να συνδυάζει κορμί τσόντας με service τσόντας...το πρόσωπο θέλει περιποίηση βέβαια αλλά το βυζί και ο κώλος απλά δεν υπάρχουν ...

Γεωργία λοιπόν από μία απλή πίπα μέχρι μια μεγαλοπρεπή παρτούζα κάνει πάντα την διαφορά ...

Εξυπακούεται η κατάποση σπέρματος (σα να είναι ότι πιο φυσιολογικό) χωρίς καν να της το ζητήσεις και το ATM (ass to mouth)

Να ναι καλά το κορίτσι για να έχουμε πάντα την καβάτζα μας όταν τα πράγματα ζορίζουν εκεί να ξεδίνουμε....

Φυσικά προτείνεται για άντρες και γυναίκες από 18-88 ετών Γλώσσα

Πληροφορίες Συνάντησης

Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 03, 2013
Διάρκεια
1μιση ώρα
Κόστος
150€
Τήρηση υπηρεσιών
Τηρήθηκε ό,τι είχε συμφωνηθεί από πριν
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες